Λαμάκια διπλοκαλωδίωσης.

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους. Έχω τα Tannoy Saturn s8 τα οποία τα είχα διπλωκαλωδιωμενα σε σύστημα 5.1 το οποίο μάζεψα λόγω των παιδιών. Τώρα συνδεσα τα 2 να ακούω κανένα τραγούδι και ακούγονται σαν τρανζίστορ. Διαπίστωσα πώς λείπουν τα λαμάκια που ενώνουν τα 2 + με τα 2 -. Ερώτηση. Φταίνε αυτά τα λαμακια που λείπουν και αν ναι τι επιλογές έχω; Να βρω τα λαμακια δεν παίζει. Έψαξα όλο το σπίτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

I

iason

Guest
Καλησπέρα ,μπορείς να τα αντικαταστήσεις χωρίς πρόβλημα με ενα κομάτι καλώδιου ηχείων.
Εάν είναι και από το ιδιο που χρησιμοποιής σαν καλώδιο συνδεσης ηχείου με τον ενισχυτή σου ,τότε ακομα καλύτερα.:)

Reaction score
204
Πάρε ένα κομμάτι από το καλώδιο που έχεις στα ηχεία και βραχυκύκλωσε τις μπόρνες (τα δύο + μαζί και τα δύο (-) πάλι μαζί και καθάρισες. Πρόσεξε μην ενώσεις μεταξύ τους τα (+) με τα (-) γιατί θα κάνεις ζημιά στον ενισχυτή σου.

Reaction score
2.482
Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιησεις το ιδιο καλώδιο, χωρις να χρησιμοποιησεις δευτερο κομμάτι. Θα πρέπει να περάσεις το καλώδιο μέσα απο τον πρώτο ακροδέκτη και να το τερματίσεις κανονικά στον δεύτερο. Επειτα αφαιρείς τη μόνωση που φυσιολογικα καλύπτει το καλώδιο που έχει περάσει μέσα απο τον 1ο ακροδέκτη ώστε να κάνει επαφή και σφίγγεις και αυτόν τον ακροδέκτη.

ΕDIT: Μόλις είδα πότε ήταν η τελευταια απάντηση. Σόρρυ, μπερδεύτηκα, αλλά μπορεί να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον με την καταπληκτική συμβουλή μου!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale