Λαμπάτος προενισχυτής

Reaction score
72
Καλή σας μέρα.

Προσφέρω τον diy λαμπάτο (2 Χ 6922) προενισχυτή μου σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (το "άριστη" θα το κρίνετε εσείς από κοντά).
Τον είχα πάρει από έναν Γερμανό χομπίστα (με πανεπιστημιακές γνώσεις ηλεκτρονικής) πριν αρκετά χρόνια.
Αυτό που του ζήτησα ήταν έναν προ για τα λαμπάτα μονομπλοκ μου, με 6922, πολλούς και μικρούς πυκνωτές και τορροειδή.

Μου πρότεινε αυτόν και δεν το μετάνοιωσα καθόλου.

Όμως λόγω χρόνου και χώρου (ε, και λίγης γκρίνιας) οι 300Β έχουν παροπλιστεί και περιμένουν στωικά την επάνοδό τους. Από την άλλη, μετά από ώριμη "σκέψη" και διαπραγματεύσεις, ο προ αποφασίστηκε να αποχωριστεί τους 300Β και να δωθεί σε αυτόν που πρώτος θα προσφέρει €320.

Μπορεί να διαφωνείτε αλλά για τα υλικά του, την υλοποίησή του και το ηχητικό του αποτέλεσμα, προσωπικά την θεωρώ χαμηλή τιμή και θα ήμουν αρνητικά διακείμενος σε οιαδήποτε παζάρια.

Αν και αποσυνδεδεμένος αυτή τη στιγμή, αν ενδιαφερθείτε να τον ακούσετε, θα τον συνδέσω με κάποιον τελικό και ηχεία.

http://s12.postimg.org/gkax3gkd9/Preamp_6922_back.jpg
http://s12.postimg.org/5989f3di5/Preamp_6922_front.jpg

Είμαι στη διάθεσή σας για οιαδήποτε απορία.

Ανταλλαγές δεν τρελλαίνομαι, εκτός αν έχετε κάποιο Fender Precision μπάσο :) ή ίσως κάποια (πολύ) συγχρονη 32άρα τηλεόραση.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Reaction score
72
Απάντηση: Λαμπάτος προενισχυτής

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα...

Αν επιχειρούσα στα €290 ίσως να είχα καλύτερη τύχη.
Αν όχι, μάλλον θα τον κρατήσω.

Reaction score
72
Απάντηση: Λαμπάτος προενισχυτής

Λόγω ταξιδιωτικών αναγκών, ανταλλαγή με κάποιο 7" tablet με GPS ή GPS 5" (και άνω) που συμπεριλαμβάνει χάρτες Ευρώπης, θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Reaction score
72
Ναι, βεβαίως.
Φοβούμαι όμως ότι η ανάγκη για Tablet ή GPS δεν υφίσταται πλέον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead