18 Ιανουαρίου 2007 #1 george65561 Μηνύματα 7 Reaction score 0 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη γνωμη σας για τους λαμπατους τελικους της Dared DV-200. Web link: www.dared.gr και www.845.gr Ευχαριστω προκαταβολικα.!
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα τη γνωμη σας για τους λαμπατους τελικους της Dared DV-200. Web link: www.dared.gr και www.845.gr Ευχαριστω προκαταβολικα.!
18 Ιανουαρίου 2007 #2 Γ Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης Μηνύματα 4.496 Reaction score 3 Συνονόματε καλως όρισες στο site. Eγώ για το καλωσόρισμα ήρθα. Με τις λάμπες είμαι τσακωμένος...
18 Ιανουαρίου 2007 #3 Κυρίτσης Ευάγγελος Μηνύματα 644 Reaction score 7 Τον ομόσταυλο Mp60 έχει τέστ οτελαυταίος ΗΧΟΣ.
18 Ιανουαρίου 2007 #4 Τσαντουλής Βασίλης Μηνύματα 2.868 Reaction score 250 Προσπάθησα να δοκιμάσω τον dv200 στο σύστημα μου οδηγώντας τα Martin Logan Summit αλλά δεν κατάφερα να τον δανειστώ . Η εμπειρία μου όμως από άλλα ενισχυτικά της εταιρίας είναι επαρκέστατη ! Δοκίμασα εκτεταμένα-εξονυχιστικά και τελικά αγόρασα καιχρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες τους MC-7V , DL-2000 και τα monoblocks DV-805 . Κανένα παράπονο σε θέματα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής και ήχος εξαιρετικός ! Οι αμφιλεγόμενοι Κινέζοι εδώ δείχνουν τις καλές τους πλευρές .....
Προσπάθησα να δοκιμάσω τον dv200 στο σύστημα μου οδηγώντας τα Martin Logan Summit αλλά δεν κατάφερα να τον δανειστώ . Η εμπειρία μου όμως από άλλα ενισχυτικά της εταιρίας είναι επαρκέστατη ! Δοκίμασα εκτεταμένα-εξονυχιστικά και τελικά αγόρασα καιχρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες τους MC-7V , DL-2000 και τα monoblocks DV-805 . Κανένα παράπονο σε θέματα αξιοπιστίας και ποιότητας κατασκευής και ήχος εξαιρετικός ! Οι αμφιλεγόμενοι Κινέζοι εδώ δείχνουν τις καλές τους πλευρές .....
18 Ιανουαρίου 2007 #5 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 Βασίλη welcome back ρε φίλε, καιρό είχαμε να σε ακούσουμε!