Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
...........ευχαριστω για την πολυ γρηγορη απαντηση , τι εννοεις να ψαχτω αλλου για λαμπες , εννοεις αλλον ενισχυτη ?καλημέρα,
θα σου στείλω προς το απόγευμα 1-2 τηλέφωνα τεχνικών με ειδικότητα σε αυτό το θέμα(έχω ένα ίδιο μηχάνημα). Για λάμπες προτείνω να ψαχτείς αλλού όμως.
o Κονταδριόπουλος στην Πειραιώς δίπλα στο παλιό κτίριο του ΙΚΑ (210 5239300) θεωρείται από τους καλύτερους τεχνίτες του είδους. Από κει έχω πάρει το δικό μου μηχάνημα εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και δεν έχει παρουσιάσει καμμία βλάβη.
Για λάμπες Γιαλούσης στην Αιόλου κατά την άποψή μου εξαιρετικός γνώστης. Βρίσκεις το μοντέλο που φοράει ο ενισχυτής και το ζητάς.
.....δεν εχω ανεβασει ποτε , θα προσπαθησω ομως αποψε , το ελατηριο που τ βρησκουμε , εχει κωδικο ? ευχαριστω παντως,,,,,,,,,Σωστα εχει αυτο το ελατήριο, το οποίο είναι υπευθηνο για τις στροφες του πλατώ υπαρχει ένα για συχνότητα 60ΗΖ που έχει το Δικτυο ηλεκτροδότησης της Αμερικής και ένα για 50ΗΖ που έχει το δίκτυο της Ευρώπης εάν είναι φθαρμένο αρκετά καλό θα είναι να το αλλάξεις για να έχεις ακριβώς τις 45 στροφές ανα λεπτό. Ποιό μηχ΄ναημα έχεις? αμα θές ανεβασε καμια φωτογραφια του να το δούμε και εμεις.