Λαμπατος R-2020 b απο τζουκ μποξ

Reaction score
0
..........κΑΛΗΜΕΡΑ , ο ενυσχητης μου δεν παιζει σε ενα ΑΜΙ Κ , οι λαμπες ειναι πολυ παλιες , υπαρχει καποιος απο εδω να ασχοληθει μαζι του η και να μου προτηνει λυση , και με αμοιβη -χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν- γιατι τα χερια μου δεν ''πιανουν''?......

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
καλημέρα,
θα σου στείλω προς το απόγευμα 1-2 τηλέφωνα τεχνικών με ειδικότητα σε αυτό το θέμα(έχω ένα ίδιο μηχάνημα). Για λάμπες προτείνω να ψαχτείς αλλού όμως.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Λαμπατος R-2020 b απο τζουκ μποξ

καλημέρα,
θα σου στείλω προς το απόγευμα 1-2 τηλέφωνα τεχνικών με ειδικότητα σε αυτό το θέμα(έχω ένα ίδιο μηχάνημα). Για λάμπες προτείνω να ψαχτείς αλλού όμως.
...........ευχαριστω για την πολυ γρηγορη απαντηση , τι εννοεις να ψαχτω αλλου για λαμπες , εννοεις αλλον ενισχυτη ?

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
o Κονταδριόπουλος στην Πειραιώς δίπλα στο παλιό κτίριο του ΙΚΑ (210 5239300) θεωρείται από τους καλύτερους τεχνίτες του είδους. Από κει έχω πάρει το δικό μου μηχάνημα εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και δεν έχει παρουσιάσει καμμία βλάβη.
Για λάμπες Γιαλούσης στην Αιόλου κατά την άποψή μου εξαιρετικός γνώστης. Βρίσκεις το μοντέλο που φοράει ο ενισχυτής και το ζητάς.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Λαμπατος R-2020 b απο τζουκ μποξ

o Κονταδριόπουλος στην Πειραιώς δίπλα στο παλιό κτίριο του ΙΚΑ (210 5239300) θεωρείται από τους καλύτερους τεχνίτες του είδους. Από κει έχω πάρει το δικό μου μηχάνημα εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον και δεν έχει παρουσιάσει καμμία βλάβη.
Για λάμπες Γιαλούσης στην Αιόλου κατά την άποψή μου εξαιρετικός γνώστης. Βρίσκεις το μοντέλο που φοράει ο ενισχυτής και το ζητάς.

.....ναι τον εχω δει αυτον στην Πειραιως , αν ξερεις πες μου , κατω απο το πλατο στο μοτερ που καταληγει σε ενα πειρο και μεταδιδει την κινηση μεσω μιας ''τρελης'' ροδας στο πλατο του δισκου , εκεινος ο πειρος του μοτερ εχει καποια επενδηση απο πλαστικο ? γιατι εμενα εχει ενα σκετο συρμα τυλιγμενο επανο του.......

Reaction score
0
Απάντηση: Λαμπατος R-2020 b απο τζουκ μποξ

Σωστα εχει αυτο το ελατήριο, το οποίο είναι υπευθηνο για τις στροφες του πλατώ υπαρχει ένα για συχνότητα 60ΗΖ που έχει το Δικτυο ηλεκτροδότησης της Αμερικής και ένα για 50ΗΖ που έχει το δίκτυο της Ευρώπης εάν είναι φθαρμένο αρκετά καλό θα είναι να το αλλάξεις για να έχεις ακριβώς τις 45 στροφές ανα λεπτό. Ποιό μηχ΄ναημα έχεις? αμα θές ανεβασε καμια φωτογραφια του να το δούμε και εμεις.

Reaction score
0

Σωστα εχει αυτο το ελατήριο, το οποίο είναι υπευθηνο για τις στροφες του πλατώ υπαρχει ένα για συχνότητα 60ΗΖ που έχει το Δικτυο ηλεκτροδότησης της Αμερικής και ένα για 50ΗΖ που έχει το δίκτυο της Ευρώπης εάν είναι φθαρμένο αρκετά καλό θα είναι να το αλλάξεις για να έχεις ακριβώς τις 45 στροφές ανα λεπτό. Ποιό μηχ΄ναημα έχεις? αμα θές ανεβασε καμια φωτογραφια του να το δούμε και εμεις.
.....δεν εχω ανεβασει ποτε , θα προσπαθησω ομως αποψε , το ελατηριο που τ βρησκουμε , εχει κωδικο ? ευχαριστω παντως,,,,,,,,,

Reaction score
0

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ....................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON