Λιγο ασχετο αλλα και σχετικο παραληλα

Reaction score
0
Παιδια εχω στην διαθεση μου κατι .DTS Αρχεια που ειναι μουσικα κομματια προσπαθω να τα γραψω απο Nero και δεν τα γραφει οπως αντοιστιχα εχω .wav που ειναι DTS Αρχεια αλλα οταν τα βαζω στο ΒDP-S350 SONY ακουω σαν να σκιζεις χαρτια και οχι το τραγουδι. μπωρειτε να μου πειτε πως γραφω .dts και με ποιο τροπο τα ακουω ? ειτε .dts ειτε .wav που ειναι dts

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Λιγο ασχετο αλλα και σχετικο παραληλα

Σαν ηχο προσπαθεις να τα γραψεις η σαν δεδομενα?

Αν και εγω το νερακι το εχω βαλει στις γλαστρες πλεον και βαζω μονο το roxio

L

LLLEFTERIS

Guest

Για προσπαθησε να τα γραψεις σαν data μηπως και τα δει.

Reaction score
0
Κάνε convert τα DTS (πιθανώς flac) σε WAV. Αλλιώς δεν γίνεται. (εκτός κι αν έχεις player που να υποστηρίζει DVD-Audio) Κατέβασε το AVS Disk creator ( θα με θυμηθείς...!) και γράψε τα WAV στο CD σου. Οσο για τα ..."σκισμένα χαρτιά.." που λές ...μαλλον πρέπει να δεις τις συνδέσεις ή τις ρυθμίσεις σου νομίζω...

Reaction score
1.187

Παιδια εχω στην διαθεση μου κατι .DTS Αρχεια που ειναι μουσικα κομματια προσπαθω να τα γραψω απο Nero και δεν τα γραφει οπως αντοιστιχα εχω .wav που ειναι DTS Αρχεια αλλα οταν τα βαζω στο ΒDP-S350 SONY ακουω σαν να σκιζεις χαρτια και οχι το τραγουδι. μπωρειτε να μου πειτε πως γραφω .dts και με ποιο τροπο τα ακουω ? ειτε .dts ειτε .wav που ειναι dts
Τα αρχεία .DTS δεν ξέρω πώς μπορείς να τα διαχειριστείς γιατί δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου...

.WAV που είναι dts τα γράφεις με το Nero σε Audio CD. Προσοχή όχι Data CD.
Αυτό το CD μπορείς να το παίξεις ακόμα και σε ένα απλό CD player αρκεί αυτό να είναι συνδεδεμένο ΨΗΦΙΑΚΑ με έναν AV ενισχυτή όπου αυτός θα κάνει την αποκωδικοποίηση του dts. Διαφορετικά αν παίρνεις αναλογικό σήμα θα ακούς αυτά τα "χαρτιά που σχίζονται"!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas