Λούφα Και Παραλλαγη: Σειρήνες στο Αιγαίο. Σε Dvd.

Reaction score
14
Μια απο τις καλίτερες Ελληνικές ταινίες.

Nothing special αλλά τα εχει όλα και είναι απο τις λίγες Ελληνικές παραγωγές που έχει την ροή και την ταχύτητα που θέλω απο ταινία. Ουτε να βαρεθώ (Αγγελόπουλος), όυτε να με πηδάει απο μερα σε μέρα και απο ώρα σε ώρα και μετά απο χρόνο σε χρόνο όπως άλλες!!!

Ψυχαγωγική με όμορφο ήχο και πολύ καλή εικόνα. Την πήρα σε DVD και ήταν απόλαυση στο Home Theater

Reaction score
1
dream_GR said:
Μια απο τις καλίτερες Ελληνικές ταινίες.

Nothing special αλλά τα εχει όλα και είναι απο τις λίγες Ελληνικές παραγωγές που έχει την ροή και την ταχύτητα που θέλω απο ταινία. Ουτε να βαρεθώ (Αγγελόπουλος), όυτε να με πηδάει απο μερα σε μέρα και απο ώρα σε ώρα και μετά απο χρόνο σε χρόνο όπως άλλες!!!

Ψυχαγωγική με όμορφο ήχο και πολύ καλή εικόνα. Την πήρα σε DVD και ήταν απόλαυση στο Home Theater
100% σύμφωνος :D

Reaction score
427
Ρε παιδιά αυτή η ηχοληψία που γίνεται στιε ελληνικές ταινίες δεν παίζεται.
Όταν τύχει να δω ελληνική ταινία, δεν καταλαβαίνω τι λένε, όταν υπάρχει περιβάλλον ήχος.
Το ίδιο και στην Λούφα και Παραλλαγή. Ιδίως όταν ξεκινάει η ταινία δεν κατάλαβα μία.

Reaction score
5
Καλά ο ήχος τις ταινίας ήταν το κάτι άλλο! Οι διάλογοι καμία σχέση με τα ηχητικά effect όπου αυτά υπήρχαν λες και ήταν από άλλη ταινία! :shock: Με αυτό εννοώ ότι τα effect σαν τονική ισορροπία ήταν σωστά αλλά το κεντρικό με τους διάλογους χαλιά! :lol:

Reaction score
187
απαραδεκτη για μενα.μουφα.επειδη ειχε λιγες βρησιες και λιγο γκομενοκατασταση?σιγα.εγω γελασα 3 φορες στη ταινια.

η καγια ειναι για τα μπαζα.σα ρομποτ μιλαγε η κοπελα.

Reaction score
1
Δεν νομίζω να περίμενες εμφάνιση Λαμπέτη από την Καγιά!!.

Αλλά κατά τα λοιπά .... φάτ ματ ψαρ.

Reaction score
427
Καλά η Καγιά μονόχνωτη. Ένα flat πράγμα. Κανένα συναίσθημα.
Μ΄αρέσει που την ρωτούσαν αν θα γυρίσει κι άλλη ταινία.
Μην χάσει το oscar.
Αυτό που κάνει τόσα χρόνια μια χαρά το κάνει. Τι τις θέλει τις υποκριτικές;

Reaction score
1
sothoms said:
Καλά η Καγιά μονόχνωτη. Ένα flat πράγμα. Κανένα συναίσθημα.
Μ΄αρέσει που την ρωτούσαν αν θα γυρίσει κι άλλη ταινία.
Μην χάσει το oscar.
Αυτό που κάνει τόσα χρόνια μια χαρά το κάνει. Τι τις θέλει τις υποκριτικές;
... και από ταλέντο ..... ΚΟΡΜΑΡΑ !!!

Reaction score
0
Και εγω νομιζω λιαν επιεικως οτι ηταν μετριότατη. Ομορφα κοριτσια (η Καγια λιγοτερο) και ...αυτο...
Και δεν ξερω αν ηταν ο σινεμας ο συγκεκριμενος αλλα δεν καταλαβαινα και εγω τιποτα απο οτι ελεγαν.
Λες και ειχαν (?) ηχογραφησει on site, πολυς περιβαλλοντας θορυβος-ηχος.

Καμμια σχεση με την πρωτη και εχω και καιρο να τη δω.

Σε dvd δεν την ειδα ουτε θα τη δω, στο σινεμα ειχα παει για την παρεα. Ταινια μηδεν.

Reaction score
1
Σε dvd είναι καλύτερα τα πράγματα, εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ. Σινεμά: Θηλυκό είναι!! Η σινεμάς, της σινεμάδος κλπ. :D :D :D :D :D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Ευτηχώς που δεν τά'σκασα στο σινεμά οπου οι σειρήνες ήταν πάμπολλες. Μας είχαν ζαλίσει για ταινιάρα με ρεκόρ εισιτηρίων και άλλες μπούρδες.

Reaction score
49
Ήμουν προετοιμασμένος για το τι θα αντιμετωπίσω.....Και δεν ήθελα να είμαι αυστηρός (...πολύ :roll: :wink:)

Την είδα ευχάριστα.....
Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά πέρασε ευχάριστα ένα 2ωρο.....Ιδιαίτερα μετά το πρώτο 10λεπτο που άλλαξα το (ερήμη παράσταση) DTS σε DD και κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα......

Σενάριο απλό, σχετικά εύπεπτο, μαζέψτε την Καγιά & τον Ρένο γιατί μου τα έκαναν μπιφτέκια.....
Ο Λάμπρος έκανε πολύ πετυχημένο σχόλιο..."σα ρομποτ μιλαγε η κοπελα" και δεν έχω κανέναν απολύτως λόγω να το εκφράσω διαφορετικά.....
Και κάποιο άλλο (ονόματα δεν λέω...) φιλαράκι μου έκανε ΤΟ σχόλιο για την ηχοληψία....
Ηχητικά η ταινία δεν είναι σωστή, ιδιαίτερα στην επιλογή DTS όπου οι διάλογοι είναι χαμηλογραμμένοι και χάνονται. Σε DD κάπως έρχονται στα ίσια τους αλλά και πάλι πολλή ξεραϊλα η όλη φάση. Ιδιαίτέρως σπαστικά τα αεροπλάνα που ούτε σαφή κίνηση είχαν και υπερβολική σκληράδα έδιναν.
Η εικόνα ήταν καλή. Τα εφέ αρκετά προσεγμένα για τα δεδομένα της Ελλάδας (τα αεροπλάνα χαλούσαν για ακόμα μια φορά το σκηνικό, η ανατολή του ηλίου προς το τέλος πίσω από την σημαία, η θάλασσα στο νυχτερινό πλάνο με το αεροπλανοφόρο...Αντιθέτως η βροχή και τα "νυχτερινά" πλάνα ήταν καλά)
Για τον Ρένο ανέφερα να τον μαζέψουν???χχμμμ...ναι....ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!

Είπα κι εγώ να δω μια ταινία μετά από 1+ μήνα και είδα την Λούφα που ευτυχώς δεν βγήκε μούφα :D :lol:

Reaction score
5
Evagos said:
Προσπαθω να βρω το εξωφυλλο αλλα δεν ξερω πως μεταφραζεται η ταινια στα αγγλικα. :x Μπορει να βοηθησει κανεις ????
Δεν υπάρχει αγγλικός τίτλος γιατί απλά η ταινία είναι για εσωτερική κατανάλωση. Δεν πρόκειται να πάει και στις Κάννες (έκπληξη, ξέρω).

Reaction score
14
Τώρα που λέτε το πασίγνωστο cdcovers site ξέρει κανείς κανένα κάλίτερο για dvd COVERS????????

Reaction score
84
:x :lol: said:
Βλέπω φέτος πως γρήγορα πια απο τις αίθουσες μεταφέρωνται στα video clubs οι ταινίες. Το ίδιο λοιπόν βλέπουμε και με την μεγάλη εμπορική φετινή επιτυχία της Ελληνικής ταινίας, "Λούφα και παραλλαγή".Θέμα ημερών λοιπόν η έλευσή της και θα την νοικιάσω οποσδίποτε μιας και δεν πήγα (δεν ήθελα) να την δω σε αίθουσα την συγκεκριμένη ταινία. :cool:
:lol: :lol: :lol:Καλή ταινία και με πολύ πλάκα!!!!!!!!

Reaction score
164
Την είδα και εγώ χτες...
Πέρασε το βράδυ ευχάριστα, αλλά δεν είχα και πολλές προσδοκίες. Έχω δει και χειρότερες αμερικάνικες, και μάλιστα από αυτές που κάπιοι τις θεωρούσαν πολύ καλές.
Σε όσα προειπώθηκαν:
-Όντως στο DTS οι διάλογοι δεν ακούγονταν καθόλου. Απαράδεκτο.
-Η Καγιά δεν μίλαγε σαν ρομπότ. Μίλαγε ακριβώς σαν τα voice synthesizer στον Spectrum. Τα θυμάστε; :)
-Ο ρόλος της Καγιά θα μπορούσε κάλιστα να λείπει. Δεν έδωσε τίποτα στην υπόθεση, ως χαρακτήρας. Αν θέλανε να την προωθήσουν, ας την έβαζαν και αυτή στο κότερο.
-Επίσης ο ρόλος του Ρένου θα μπορούσε να μην υπάρχει. Ή μάλλον καλύτερα ο Ρένος θα έπρεπε να λείπει από το σινεμά και την τηλεόραση. Έλεος πια! Αρσενική Ντενίση. ΟΛΟΙ οι ρόλοι αποδίδονται ακριβώς το ίδιο. Ουστ!
-Κορυφαία στιγμή της Καγιά όταν έμεινε με τα εσώρουχα στο μπάνιο. Εύγε! Και σε ανώτερα!
Θα ήμουν πιο επιεικής αν δεν έφερε το "Λούφα και παραλλαγή" στον τίτλο. Βαριά κληρονομιά...

Reaction score
0
unforgiven το ιδιο ειπα και γω μια σελιδα πριν.
Τι το θελεις το "Λούφα και παραλλαγή" αδερφακι μου;;
Σεβασου λιγο τον στρατιωτη Παπαδοπουλο!!!! :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis