Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
[IMGL]http://www.loufa-i4.gr/images/logo.png[/IMGL]

Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Μια παρέα νεοσυλλέκτων που ο καθένας για τους δικούς του λόγους θέλει να πάρει απαλλαγή από το στρατό αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι4.

Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους "λαγούς" και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση.

Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα, και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των "λαγών" θα υπερνικήσουν... τους στρατοκράτες!

http://www.loufa-i4.gr/

Κινηματογραφική πρεμιερα 27/4/2008
 



Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

[IMGl]http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/68/I5/613267-36066147.jpg[/IMGl]
Οι πρωταγωνιστές του "ΑΙ ΦΟΡ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ" εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Cosmopolis.

Ανάμεσα στους σταρ της ταινίας που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν και οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Χρανιώτης, Μαρία Κορινθίου.


Πάντως δεν καταλαβα γιατι το I-4 το βάφτισαν Aι-Φορ…
Ακουγα τον τιτλο για καιρό και δεν μπορούσα να φανταστώ πως απλα εννοούσαν I-4
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Καλο Πασχα σε ολους
Μια ερώτηση μονο βρε παιδιά. Από αυτό το site μπορούμε να κάνουμε download ταινιων;
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Re: Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
DOWNLOAD ΤΑΙΝΙΩΝ ;
Καλημερα συντεκνε και καλως ηρθες στο forum !!

Στο forum αυτο υπαρχουν ΜΟΝΟ οι παρουσιασεις των ταινιων και οχι Links για το download αυτων !
 




Μηνύματα
13.649
Reaction score
6.618
Aυτο σημαινει το I-4 τελικα.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζουν ακομα ταινιες για τη θητεια στο στρατο.Οι παιδικες κατασκηνωσεις στον Αγιο Αντρεα ειναι πιο ζορικες.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Κι εγω ,ο ασχετος ,νομιζα οτι το Ι-4 ειναι κατι σαν το C-4.
Μ αρεσουν οι ταινιες με στρατο για εναν λογο.
Μου φερνουν στο μυαλο την τελευταια ξενοιαστη εποχη της ζωης μου.
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Την είδα την προηγούμενη Τετάρτη αλλά ήθελα 4-5 μέρες να συνέλθω απο το πολιτισμικό σόκ!!!!

Η ταινία είναι ημιερασιτεχνική, με ενα budget που δεν περνάει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου τα 800,000 ευρώ (και πολλά σας λέω!!!!!!)

Εχει μερικές αττάκες που γελάς, ίσως και να θές να γελάσεις και για αυτό γελάς, πάντως στο σύνολο της η ταινία είναι πολύ λιγη. Ο Θανασης Τσαλταμπάσης γνωστός απο τις διαφημίσεις της WIND αρκετά καλός, ίσως και ο μόνος μαζί με τον τύπο απο τα Σκερτσάκια που εχει ενα μικρό και γρήγορο ρόλο στην ταβέρνα που πάνε να "τσιπήσουν" κάτι οι Γιωτάδες!!!

Σε γενικές γραμμές 2 ώρες πέρασαν αρκετά cool, ο Βουρλιώτης σε ρόλο λοχαγού καλός και για μη ηθοποιό ήταν ο μόνος που κέρδιζε απο την ταινία. Οι ηθοποιοί/μανεκέν/μοντέλες/τραγουδοποιοί/κλπ κλπ είναι σχετικά ερασιτέχνες και ετσι προσδίδουν ακόμα περισσότερο το τελικό ερασιτεχνικό λούκ της ταινίας.

Δεν θα σταθώ σε ερμηνείες κλπ, γιατί απλά δεν υπάρχουν, ο Κιμούλης σε ρόλο degadance, φαίνεται οτι πήρε ενα ρόλο απλά για να εχουν και ενα όνομα να τραβηξει κόσμο, αλλά δεν πείθει... σαν τρελλός διοικητής... οι κόρες του με επειθαν ειδικά η Κορινθίου όλα τα λεφτά και μας βγάζει και μια αποκαλυπτική σκηνή... λίγη αλλά θέλει Pause button για να την εντοπίσεις...

Στην ταινία τώρα, η υπόθεση είναι η ιστορία 4 φαντάρων που πάνε να καταταγούν στον στρατό και πλάθουν παθήσεις και κουσόυρια για να βγούν Ι4, και ή να πάρουν απαλλαγή ή απλά να υπηρετήσουν λουφάροντας.

Η αλήθεια είναι οτι μια "κόμπλα" αναγκάζει τα βίσματα τους να μην δουλέψουν και ετσι καταλλήγουν να υπήρετήσουν σε "παραμεθώριο νησί" όπου εχουν να παλέψουν ενάντια στους σκληροτράχηλους λοκατζήδες που φυλάνε τα ΕλληνοΤουρκικά σύνορα σαν κόρη οφθαλμού!!!

Συμβάινουν διάφορα ευτράπελα και φυσικά οι Ι4 είναι ικανότεροι των ΛΟΚατζήδων μας, ακόμα και των Τούρκων Ειδικών Δυνάμεων, που παίζουν wargames ακολουθόντας πιστά τα σχέδια των 2 διοικητών Τουρκου/Ελληνα που παίζουν ενα Stratego online!!!

Το στρατόπεδο είναι υποτίθεται σε νησί αλλά όλο το παράκτιο σκηνικό είναι γυρισμένο στον Σχοινιά... κοντά στις Αλυκές, και δυστυχώς αν το ξέρεις το μέρος καλά ξενερώνεις χοντρά! Επίσης πολλές σκηνές στα βουνά είναι γυρισμένες στην Πεντέλη και αυτό επίσης είναι ενα ξενέρωμα. Μπορούσαν κάλιστα να το γυρίσουν σε ενα ομορφο Ελληνικό Νησάκι να εχει και το authenticity που έπρεπε αλλά ίσως τα εκτός εδρας να κόστιζαν πολύ!
 

Μηνύματα
401
Reaction score
0
Οσο πατε και βλεπετε τετοιου ειδους αρπαχτες,τοσο ο ελληνικος κινηματογραφος θα παραμεινει στον βουρκο με την δικαιολογια των παραγωγων οτι "αυτο θελει ο κοσμος-αυτο του δινουμε"
 

Μηνύματα
185
Reaction score
0
Δεν εχω παει να το δω και ΟΥΤΕ προκειται γιατι ειναι ελληνικο.
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

[IMGl]http://www.odeon.gr/MEDIA/MediaRepository/16000010/loufa_i4_rental.png[/IMGl]
Από Δευτέρα βγαινει και σε DVD για αυτους που δεν ήθελαν να ξοδέψουν το 8ευρω για μια ακομα φανταρίστικη ελληνική ταινία.
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Καλά, δύο μήνες μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα, σε DVD;
Πρέπει να είχε τρελή επιτυχία. Όπως πάνε, στην έξοδο από την αίθουσα θα σου δίνουν DVD και μόλις πας σπίτι, θα το έχει η τηλεόραση...
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
δυστυχως είναι τόσες λίγες οι Ελληνικές παραγωγές ταινιών που τελικά παραγωγές σαν "το κρασάκι του τσου" 5 ερασιτέχνες επίδοξοι κομπάρσοι με κιμονό, μεσα σε ενα γκαράζ και μια handycam καταφέρνουν και δίνουν πολύ περισσότερο γέλιο απο τις γελείες Ελληνικές υπερπαραγωγές όπως τα φανταρικά ανούσια εργα!!!!!!
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Πλάκα κάνουμε? Το Odeon εδώ ακόμα το παίζει...Χαχαχα...Η ταινία θα προβάλλεται ταυτόχρονα στον κινηματογράφο και στο σπίτι μου...
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Απίστευτη ανοησία…
Το ξεχείλωσαν με τα φανταρίστικα και στην συγκεκριμένη ταινία εκτός του ότι δεν ειχαν να προσθέσουν τιποτα μας ρήμαξαν και στις κρυάδες…

Η χειρότερη ελληνική ταινια των τελευταίων δεκα ετων
 

Μηνύματα
4.830
Reaction score
1
Απάντηση: Λούφα και Απαλλαγή : I-4 (2008)

Αν και είχα διαβάσει τα παραπάνω, αποφάσισα να τη νοικιάσω το Σάββατο.
Απ' ότι είδα, δεν μπορώ να πω ότι λυπήθηκα τα 2 € που έδωσα. Μπορεί να μην είναι μια καλή ελληνική ταινία, αλλά βλέπεται έτσι για να περάσεις 1.30 ώρα.

Να προσθέσω ότι στα extra του DVD υπάρχει εκτός από το Making of και τα tailer και ένα μουσικό βίντεο: Δεν αντέχω, (301 και σήμερα) με τους Goin' Through.
Πέρα από το "αναμενόμενο" κάδρο (4:3), το μόνο άσχημο σε αυτό είναι ότι αρκετά πλάνα είναι παραμορφωμένα, αφού δεν κράτησαν την αναλογία της εικόνας όταν έκαναν μίξη από σκηνές της ταινίας με αυτές των ερμηνευτών του τραγουδιού.
Πάντως η στερεοφωνία του, είναι καλή.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.685
Μηνύματα
2.869.912
Members
37.945
Νεότερο μέλος
konstantinos2k
Top