Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

Χαχαχαχα!

Γελάω γιατί έβλεπα τα τραγικά λάθη στην εκπομπή του Θέμου:142:
Αυτά που ο Θέμος ρίχνει χολή, είναι συνηθισμένα λάθη σε όλες τις παραγωγές. Ακόμα και οι μεγαλύτερες ταινίες έχουν τέτοια λάθη και ακόμα πιο χοντρά.
Η παραγωγή είναι πάρα πολύ μεγάλη για τα εγχώρια δεδομένα.
Αν ο Θέμος σε διατεταγμένη αποστολή χλευάζει σήριαλ αντίπαλου καναλιού και αφήνει ασχολίαστα τα, επιπέδου παιδικής παράστασης, σήριαλ του μαγαζιού στο οποίο δουλεύει, είναι άλλο θέμα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507

Αν ο Θέμος σε διατεταγμένη αποστολή χλευάζει σήριαλ αντίπαλου καναλιού και αφήνει ασχολίαστα τα, επιπέδου παιδικής παράστασης, σήριαλ του μαγαζιού στο οποίο δουλεύει, είναι άλλο θέμα.
Νομίζω ότι κάνεις λάθος.

Όλα τα σήριαλ από όλα τα κανάλια δείχνει.

Τώρα αν είναι πιο πολλά από τα άλλα κανάλια, δεν τα έχω μετρήσει.

Να αναφέρω μόνο ένα λάθος σε αυτό το σήριαλ τα "Ματωμένα Χώματα" για να καταλάβετε:

Έχει 3-4 κομπάρσους με τα ίδια ρούχα και τους βάζει σε πολλές σκηνές τους ίδιους.

Δεν μπορούν τουλάχιστον να τους αλλάξουν ρούχα για να μην φαίνονται οι ιδιοι ;:121:

Reaction score
164

Να αναφέρω μόνο ένα λάθος σε αυτό το σήριαλ τα "Ματωμένα Χώματα" για να καταλάβετε:

Έχει 3-4 κομπάρσους με τα ίδια ρούχα και τους βάζει σε πολλές σκηνές τους ίδιους.

Δεν μπορούν τουλάχιστον να τους αλλάξουν ρούχα για να μην φαίνονται οι ιδιοι ;:121:
Αυτά είναι κλασικότατα λάθη σε πολλές ταινίες ή σειρές, όσο προσεγμένες και να είναι.
Απλά περνάνε γιατί ο θεατής δεν τα αντιλαμβάνεται, εκτός αν το κάνει επίτηδες. Ρίξε μια ματιά στο imdb.com και θα δεις απίστευτα λάθη σε τεράστιες παραγωγές.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

Αυτά είναι κλασικότατα λάθη σε πολλές ταινίες ή σειρές, όσο προσεγμένες και να είναι.
Απλά περνάνε γιατί ο θεατής δεν τα αντιλαμβάνεται, εκτός αν το κάνει επίτηδες. Ρίξε μια ματιά στο imdb.com και θα δεις απίστευτα λάθη σε τεράστιες παραγωγές.
Κώστα; :135::143::605:

Reaction score
1
Το βασικό εξοργιστικό πρόβλημα με τον "Λάκη" είναι η συνεχής προπαγάνδα συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων στην εκπομπή του.

Μια εκπομπή που πλασάρεται ως ψυχαγωγική και περνάει με ύπουλο τρόπο συγκεκριμένες θέσεις σε ανύποπτους θεατές. Και ο 902 αριστερά στα ΦΜ μπορεί να λέει ότι θέλει, ξέρω όμως όταν θα τον δω, ποιον βλέπω. Και τον Τσίπρα μπορεί να δώ σε ένα παράθυρο να μιλάει, ξέρω όμως ποιος είναι και τι πρεσβεύει... αν με πείσει έχει καλώς.*

Αλλά να βλέπουν ανυποψίαστοι άνθρωποι την εκπομπή για να γελάσουν, και να είναι πνιγμένη σε συγκεκριμένα πολιτικά μηνύματα είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό.

ΥΓ. Για τον νέο νεκρό αστυνομικό είπε τίποτα, η του ξέφυγε?

*Σε αυτό το πλαίσιο σε πολιτικά σπότ, υπάρχει προειδοποίηση ακουλουθεί πολιτική διαφήμιση για να την κρίνεις αναλόγως.

Reaction score
0
Το βασικό εξοργιστικό πρόβλημα με τον "Λάκη" είναι η συνεχής προπαγάνδα συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων στην εκπομπή του.

Μια εκπομπή που πλασάρεται ως ψυχαγωγική και περνάει με ύπουλο τρόπο συγκεκριμένες θέσεις σε ανύποπτους θεατές. Και ο 902 αριστερά στα ΦΜ μπορεί να λέει ότι θέλει, ξέρω όμως όταν θα τον δω, ποιον βλέπω. Και τον Τσίπρα μπορεί να δώ σε ένα παράθυρο να μιλάει, ξέρω όμως ποιος είναι και τι πρεσβεύει... αν με πείσει έχει καλώς.*
Αν και πιστεύω ότι η εκπομπή του μοιάζει περισσότερο με επιθεώρηση (που περιέχει πολιτική κριτική), ακόμα και αν δεχτούμε ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν είδα κάποια "τάση" ή "ρεύμα" που προκλήθηκε από τον Λαζόπουλο.
Μάλλον ο κόσμος δεν παρασύρεται τόσο εύκολα...

Νομίζω οι δημοσκόποι είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνοι για την μεταβολή της κοινής γνώμης (αντί για μέτρησή της) από τον Λαζόπουλο ή τον Θέμο...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.475
...ακόμα και αν δεχτούμε ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ...

Είναι καιροσκόπος. Πηγαίνει πάντα με "τα νερά" της τρέχουσας κατάστασης και προσπαθεί να είναι με το μέρος των εκάστοτε "αδυνάτων" που φανατίζονται και πιο εύκολα. Δεν επαναλαμβάνει τυχαία το "Κυρία μου", ούτε τον έπιασε ξαφνικά η συμπάθεια προς τους πιτσιρικάδες και τους συνταξιούχους την ώρα που βρίσκονται στη λαϊκή.

Ενώ παλιότερα υποστήριζε "στεγνά" τον ΣΥΡΙΖΑ, στην τελευταία εκπομπή του, μετά την εκλογική πτώση, δεν ήταν και τόσο ευγενικός προς το κόμμα "του".

Η επιλογή των θεμάτων και του μεγέθους της σάτιρας, καθορίζεται από τη θεαματικότητα.

Reaction score
1
Αν και πιστεύω ότι η εκπομπή του μοιάζει περισσότερο με επιθεώρηση (που περιέχει πολιτική κριτική), ακόμα και αν δεχτούμε ότι υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών δεν είδα κάποια "τάση" ή "ρεύμα" που προκλήθηκε από τον Λαζόπουλο.
Μάλλον ο κόσμος δεν παρασύρεται τόσο εύκολα...

Νομίζω οι δημοσκόποι είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνοι για την μεταβολή της κοινής γνώμης (αντί για μέτρησή της) από τον Λαζόπουλο ή τον Θέμο...
Φαντάσου αν δεν ήταν και ο Λαζόπουλος και τους έκραζε όπως και όλους τους άλλους (γιατί τον ΣΥΡΙΖΑ τον είχε στο απυρόβλητο) τι θα πέρναν. Μετά το γύρισε... γιατί σου λέει απλώς δεν με παίρνει άλλο, με πήραν χαμπάρι.

Σάτιρα δεν είναι. Δεν τους κράζει όλους το ίδιο. Δεν παραπονέθηκε κανείς για το ΑΜΑΝ κάποτε, ούτε για τον Μητσικώστα. Ξέρω είναι λεπτή η γραμμή, αλλά όταν πέρνεις ξεκάθαρα θέση για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα τότε δεν κάνεις σάτιρα. Σάτιρα κάνεις αν κοροιδεύεις, σαρδάμ, γκάφες, (την ποιότητα του Σημίτη κτλ). Τα άλλα δεν είναι σάτιρα και είμαι απόλυτος σε αυτό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.475
Σάτιρα δεν είναι. Δεν τους κράζει όλους το ίδιο. Δεν παραπονέθηκε κανείς για το ΑΜΑΝ κάποτε, ούτε για τον Μητσικώστα. Ξέρω είναι λεπτή η γραμμή, αλλά όταν πέρνεις ξεκάθαρα θέση για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα τότε δεν κάνεις σάτιρα. Σάτιρα κάνεις αν κοροιδεύεις, σαρδάμ, γκάφες, (την ποιότητα του Σημίτη κτλ). Τα άλλα δεν είναι σάτιρα και είμαι απόλυτος σε αυτό.
Το τι θεωρεί ο καθένας σάτιρα στην Ελλάδα είναι σχετικό.

Η "δόξα" και τα νούμερα της τηλεθέασης έκαναν τον Λαζόπουλο να αισθάνεται δύναμη και να δημιουργεί τάσεις.

Μαζί σου είμαι πάντως! :107:

Reaction score
6
Kαλέ τον Λαζόπουλο δεν τον είχαν μέσα στη λίστα για τους μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών?!!! Και εσείς τον αμφισβητείτε??!!:142:

Γελάω με τα χάλια μας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος