ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Λοιπον παιδια μου, οπως...ολοι μας ετσι κι εγω ("διατι να το κρυβωμεν αλλωστε", που λεει και ο...Εξαποδω!) εχω καμια 1000αρια ταινιουλες εν σκληροις (δισκοις - δοτικη ειναι αυτο, για οσους "κατι θυμαστε"!). Θελω λοιπον να φτιαξω ενα αρχειο με τις ονομασιες αυτων (ωστε να μην...διπλοαγοραζουμε:)), αλλα...
αλλα πως ειναι δυνατο να παρω ΜΟΝΟ τις ονομασιες (και ΟΛΕΣ μαζι - copy/paste) και οχι μια-μια; πραγμα ...σπαστικωτατον ε; Με copy/paste παιρνει ΚΑΙ το περιεχομενο, που δεν θελω βεβαια!
Αντε, βοηθατε τον...αομματο:109:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.985
Απάντηση: ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

Θείο πριν σου βρω κάποιο πρόγραμμα, μπορείς την πιο εύκολη λύση: Να φωτογραφίσεις την οθόνη σου!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Θείο πριν σου βρω κάποιο πρόγραμμα, μπορείς την πιο εύκολη λύση: Να φωτογραφίσεις την οθόνη σου!
Βρε συ...σα να΄χεις δικιο: snapphots κατι τετοιο "πωςτολενε"!

Βρες προγραμμα!

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.985

Τι windows έχεις;

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.985

Πιο εύκολη λύση πιστεύω, απ' αυτό που λέει ο νονός μου:

Κατέβασε-αποσυμπίεσε- έτοιμος: http://www.inspire-soft.net/data/screenshoter.zip

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Θα δοκιμασω και τα δικα σας αλλα βρηκα κι αυτο: http://www.free-screen-capture.com/...creen-capture-software/snapshot-software.html
το παιρνει φυσικα σαν εικονα
Ευχαριστιες πολλες μαγκες*

*που λεει ο λογος, μην το παρετε και πανω σας!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Βέβαια αν τα πάρεις σε εικόνα δεν έχεις τη δυνατότητα αναζήτησης στα περιεχόμενα... εκτός κι αν κάνεις μετά OCR και τέτοια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Βέβαια αν τα πάρεις σε εικόνα δεν έχεις τη δυνατότητα αναζήτησης στα περιεχόμενα... εκτός κι αν κάνεις μετά OCR και τέτοια.
Ειχα βρει παλιοτερα ενα τετοιο προγραμμα που χωρις ocr μετετρεπε την εικονα σε κειμενο. Θα ψαξω και θα σας πω - για να μαθετε και κατι απο μενα:114:
Αλλα και ετσι (ωε εικονα) ευκολυνει για τη δουλεια που το θελω

Reaction score
1.193

Αν μπορείς να τα μαζέψεις με "dir /s f:\ > c:\disk1.txt", μπορούμε να τα μαζέψουμε σε "ανθρώπινη" μορφή στο xls και μετά τα ταξινομείς όπως θες (με όνομα, με δίσκο, με μέγεθος, ...)

ryk

Reaction score
925

Ειχα βρει παλιοτερα ενα τετοιο προγραμμα που χωρις ocr μετετρεπε την εικονα σε κειμενο. Θα ψαξω και θα σας πω - για να μαθετε και κατι απο μενα:114:
Αλλα και ετσι (ωε εικονα) ευκολυνει για τη δουλεια που το θελω
Υπάρχει στα ΧΡ το MSPVIEW (κάντε ένα search, είναι μέσα σε κάποιον φάκελο των windows).
To κακό είναι ότι δέχεται μόνο tiff αρχεία. Αφού φορτώσετε το tiff, πατάτε tools -> recognize.... και βουαλά. Με τα ελληνικά δεν ξέρω πως τα πάει...

Reaction score
24
Λοιπον παιδια μου, οπως...ολοι μας ετσι κι εγω ("διατι να το κρυβωμεν αλλωστε", που λεει και ο...Εξαποδω!) εχω καμια 1000αρια ταινιουλες εν σκληροις (δισκοις - δοτικη ειναι αυτο, για οσους "κατι θυμαστε"!). Θελω λοιπον να φτιαξω ενα αρχειο με τις ονομασιες αυτων (ωστε να μην...διπλοαγοραζουμε:)), αλλα...
αλλα πως ειναι δυνατο να παρω ΜΟΝΟ τις ονομασιες (και ΟΛΕΣ μαζι - copy/paste) και οχι μια-μια; πραγμα ...σπαστικωτατον ε; Με copy/paste παιρνει ΚΑΙ το περιεχομενο, που δεν θελω βεβαια!
Αντε, βοηθατε τον...αομματο:109:
Αυτό http://tools.tortoisesvn.net/StExBar.html το καθιστας και με επιλογη των φακελλων που περιέχουν τις ταινίες σου και δεξι κλικ επιλεγεις αντιγραφη ονοματων φακελων

Reaction score
51
Απάντηση: Re: ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

Αυτό http://tools.tortoisesvn.net/StExBar.html το καθιστας και με επιλογη των φακελλων που περιέχουν τις ταινίες σου και δεξι κλικ επιλεγεις αντιγραφη ονοματων φακελων

Δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά.
Το δοκίμασα, είναι απλούστατο, το σώνεις σε αρχείο txt και είσαι ΟΚ!

Ευχαριστούμε για την πληροφορία! :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg