ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Reaction score
0
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

εμένα πάντως αυτό το
"Η εγγύηση όλων των τηλεοράσεων Amoi είναι 2 χρόνια (1 χρόνο η οθόνη)"
με χαλάει όταν το σκέφτομαι!
ειδικά μετά από την περιπέτεια προ 1 ~ 1,5 μήνα του φίλου που του χάλασε το πάνελ στον 1+ χρόνο και δεν είχε εγγύηση!

Reaction score
0
Την τηλεόραση αυτή την πήρα τον Αύγουστο '07 απο τα MediaMarkt στην τιμή των 1000€. Ήταν σε προσφορά συγκεκριμένων τεμαχίων. Πήρα το τελευταίο και αμέσως μετά βάλανε ταμπελάκι για 1500€ τιμή! Πάντως συνολικά μου κόστισε 800€ αφού πούλησα σε γνωστό μου μια 29'' CRT Sony Trinitron για 200€.

Απο την μία σκέφτομαι οτι για την εποχή που την πήρα 800€ ήταν κελεπούρι. 42'' ολόκληρες ίντσες, high definition και σύνδεση με τον υπολογιστή σε ανάλυση 1920Χ1080.

Απο την άλλη όμως, είναι πολύ απογοητευμένος απο την εικόνα της. Στα φωτεινά δεν έχει ιδαίτερο πρόβλημα αλλά στα σκοτεινά πλάνα είναι ένα μαύρο(!) χάλι. Τραγική εικόνα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτα και δυστηχώς όσο και να παίξεις με τις ρυθμίσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο. Γενικά το contrast πρέπει να είναι πολύ χαμηλό σε αυτό το panel. Γενικότερα, η τηλεόραση δεν έχει καθόλου λαμπρή εικόνα, είναι "μουντή" και σε φωτεινό δωμάτιο η εικόνα είναι πολύ σκοτεινή.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω απο την αρχή είναι οτι το teletext δεν δουλεύει πάντα. Σε πολλά κανάλια, δεν μπορεί να "φορτώσει" τις σελίδες. Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Και τέλος οι ευκολίες που έχει είναι ελάχιστες και όχι τόσο πρακτικές. Πχ το pip δουλεύει μόνο προς μια κατεύθυνση (PC σε full, ΤV σε μικρό box) , δεν έχει αναλογική έξοδο ήχου, 1 μόνο HDMI κα....

Βέβαια όπως είπα, για 800€ που μου στοίχισε τότε, δεν μπορώ να πώ οτι ήταν κακή αγορά καθώς ούτε καν απλή 42''αρα μπορούσα να πάρω με αυτά τα λεφτά. Μακάρι όμως να μπορούσα να την έδεινα για 750€ και να έπαιρνα κάποια άλλη τηλεόραση στα 1000-1100€ πάλι για μια γνωστή μάρκα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll