ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΗΝΙΑ ............

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ HOME THEATER. KEF IQ 9 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΗΝΙΑ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?, ΠΟΙΑ ΕΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ? ΜΗΠΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ FOCAL H B&W ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ .

Reaction score
63
Γνώμη μου είναι να τα κρατήσεις, αφού σου αρέσει ο ήχος τους. Στο κάτω κάτω, δουλειά των ηχείων είναι να τα ακούς και όχι να τα βλέπεις!!

ΥΓ. Γράφε, αν μπορείς με μικρά γράμματα, γιατί με κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις!!:126:

Reaction score
0
απο αντοχη και αξιοπιστια τι γινεται? χαρτι αντι kevlar επιτρεπεται?και pvc αντι mdf , ετσι μου ερχεται να τα δωσω στον υδραυλικο για υλικα για σωληνες, ασε που στην αμερικη τα εχουν βαλει 50% sale σχεδον σε μερικα μαγαζια, αυτο τι σημαινει για τοσο καινουρια ηχεια

Reaction score
63
Απο την άλλη, εφόσον δεν σου αρέσουν καθόλου, ρώτησε το κατάστημα, αν τα δέχεται πίσω και πάρε κάποια άλλα. Απλά, πέρα απο το αν σου αρέσουν οπτικά, φρόντισε να τα ακούσεις κιόλας!!

Reaction score
8
φπλε μου ποιος σου ειπε οτι οι μοναδες απο χαρτι ειναι χειροτερες απο αυτες με κεβλαρ;
Eχεις την εντυπωση οτι τα ακριβα δεν φτιαχνονται στην Κινα;

Reaction score
50
Έλα ντε... μονάδες από χαρτί έχουν και πολύ ακριβότερα ηχεία. Τώρα η κατασκευή από PVC μου κάνει λίγο εντύπωση. Έχω καιρό ν' ακούσω KEF, αλλά τελευταία φορά που είδα κάποιο ηχείο της σειράς που αναφέρεις μόνο φτηνοκατασκευή δε μου φάνηκε. Τώρα βέβαια επιφυλάσσομαι γιατί ήταν πριν κάποιο καιρό.

Από την άλλη αν σ' αρέσουν σαν απόδοση μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς; Τόσο πιο φτήνια αποπνέουν; Τι να πω, δες με το κατάστημα αν μπορούν να στ' αλλάξουν. Αλλιώς βάλε καμιά αγγελία για πώληση, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος, ειδικά αφού δεν τα έχεις πολυχρησιμοποιήσει.

Reaction score
143
...με προλαβε ο προλαλησας

προσωπικα πιστευω οτι τα χαρτινα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα.

Reaction score
0
Οσο για το χαρτι, μιλήσανε τα παιδιά παραπάνω... Εγω θελω να μιλήσω λιγο για το PVC.
Εγω εχω για το δωμάτιο τα συγκεκριμμένα kef:
http://www.kef.com/kht/KHT2005.2/sat.htm
Και σε αυτα το περιβλημα τους ειναι PVC.. Στο ματι φαινονται αστεια....
Αν τα ακουσετε, θα ψαχνοσαστε απο που βγαινει ολος αυτος ο ηχος.... Ποιοτικος, μπασαδρός, και γενικότερα τέλειος, ακόμα και σε μεγάλες εντάσεις....
Τα κεφ το εχουν αυτο... Μηδενικη εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης, αλλα γαμώ τους ηχους και τις αποδώσεις.
Οποτε φιλε μου αν εξακολουθείς να θες να τα δωσεις, τουλάχιστον παρε κάποια που να μην ξεφευγουν τελειως απο τον ηχο των Kef...

Reaction score
5.970
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΗΝΙΑ ............

εχω ακουσει τα iq9 με τον advance map305da στο σπιτι ενοs φιλου και
μου αρεσαν πολυ!
τα δοκιμασαμε σε πολλα ειδη μουσικηs και το ηχειο τα πηγε πολυ καλα.
αξιολογο ηχειο για τα λεφτα του.
ακουσε το καλυτερα και αποφασισε.

Reaction score
150
Τα έχω κι εγώ τα Iq9, IQ6c, IQ8ds, ΙQ3 (πίσω) και το PSW3500 (subwoofer) και το μόνο που έχω να πώ είναι οτί όποιος τα ακούει (με τον Onkyo 905) ξετρελέται και τα χρησιμοποιώ και 70% ταινείες.

Και η κατασκευή τους μια χαρά είναι καθώς και η υποστήριξη της αντιπροσωπείας (είχα κάωει μια ασφάλει και μου αντικατέστησαν το ηχείο σε 2 μέρες με καινούριο).

Επίσης πρέπει να ξέρεις κάτι για τα συγκεκριμένα ηχεία, θέλουν τουλάχιστον 100 ώρες να στρώσουν και μετά η βελτίωση είναι δραματική.

Τεσπα αν δε σου αρέσουν επέστρεψέ τα αλλά θα δυσκολευτείς πολύ να βρείς καλύτερο ήχο σε αυτά τα λεφτά.

Επίσης με τί ενισχυτή πάιζεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO