- Reaction score
- 1.815
Έχεις πάει σε εργοστάσιο Ιαπωνίας Hi-Fi εταιρίας?? Επειδή έχω δει παραγωγή σε Ιαπωνέζικο εργοστάσιο της ΟΝΚΥΟ και αντίστοιχα άλλης εταιρίας στην Πολωνία, ένα σου λέω: Ο Ιάπωνας όντως είναι σχολαστικός και πολύ ταχύτατος! Γι αυτό και αν διαβάσεις την απάντησή μου, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω την Ιαπωνία μέσα! Το θέμα είναι οτι βεβαίως δεν υπάρχει σύγκριση ενός Ιαπωνέζικου μηχανήματος με ένα άλλο που παράγεται σε άλλη χώρα, αλλά όπως βλέπεις υπάρχει και περιορισμός κόστους που θα πρέπει να το λάβουμε υπ' όψη μας.:403:
Πάντως τα στάνταρ που ακολουθούν μεγάλες ιαπωνέζικες εταιρίες είναι αυστηρά ακόμα και σε εργοστάσια εκτός των τοιχών τους. Γι αυτό και δε νομίζω, εφ' όσον πάντα υπάρχει ταβάνι στα χρήματα, οτι θα πρέπει να απασχολεί το φίλο μας η χώρα προέλευσης.
Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου που βεβαίως και θα βρεί πολύ καλό μηχάνημα ιαπωνίας στα λεφτά που διαθέτει. Θέλει όμως προσεκτικό ψάξιμο και γνώση των μοντέλων, πράγμα λίγο δύσκολο..
Αν ανέβει ο φίλος λίγο ακόμα στα χρήματα πάμε και σε ιάπωνα οριτζινάλε! (τουλάχιστον στον ενισχυτή):119:
Πάντως τα στάνταρ που ακολουθούν μεγάλες ιαπωνέζικες εταιρίες είναι αυστηρά ακόμα και σε εργοστάσια εκτός των τοιχών τους. Γι αυτό και δε νομίζω, εφ' όσον πάντα υπάρχει ταβάνι στα χρήματα, οτι θα πρέπει να απασχολεί το φίλο μας η χώρα προέλευσης.
Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου που βεβαίως και θα βρεί πολύ καλό μηχάνημα ιαπωνίας στα λεφτά που διαθέτει. Θέλει όμως προσεκτικό ψάξιμο και γνώση των μοντέλων, πράγμα λίγο δύσκολο..
Αν ανέβει ο φίλος λίγο ακόμα στα χρήματα πάμε και σε ιάπωνα οριτζινάλε! (τουλάχιστον στον ενισχυτή):119: