ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ?

Reaction score
684
Απάντηση: ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ?

Sovereign ??? τι ναναι τουτο. τρωγεται???
ασε τα Sovereign δε κανουν για τα ηχεια αυτα...

καλυτερα κανενας Plinius, Bryston, Classe, Hegel...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.725

Hegel όχι! Μπορεί να είναι ξαδέρφια! Δεν κάνει!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

θα ηθελα να αποφυγω τα ψηφιακα.

Reaction score
684

δε τσιμπας κανεναν Cat? Ψιλοδοκιμασμενη λυση για τα Montana απο οτι ακουω...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

δεν θελω λαμπα δεν θελω ψηφιακο θελω τρανζιστορ βαρβατο να κουναει τα γουφερ αλλα να μην το κανει ντισκο.
να δοκιμαζα κανενα παλαιο κρελλιδιον???
θα ψησω δολοφονακη να κουβαλησουμε τα ηχειακια στο ετερο βλασσοσπιτο αν και φοβαμαι μην μου τα απαγαγει τα μωρακια μου ο τρελλλλλοκορινθιος.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

ξεκινωντας αυτο το θρεντ ηλπιζα καποιος να με κατευθυνει σε τεχνικα χαρακτηριστικα και οχι σε μαρκες-εταιριες. για αυτον τον λογο ανεβασα και καποια τεχνικα στοιχεια του ηχειου μου. τελικα θα κοιταξω κατι σε ταξη Α κατα προτιμηση μονομπλοκ.

Reaction score
460

ξεκινωντας αυτο το θρεντ ηλπιζα καποιος να με κατευθυνει σε τεχνικα χαρακτηριστικα και οχι σε μαρκες-εταιριες. για αυτον τον λογο ανεβασα και καποια τεχνικα στοιχεια του ηχειου μου. τελικα θα κοιταξω κατι σε ταξη Α κατα προτιμηση μονομπλοκ.
Bryston 7BSST2 MONOBLOCK (ανεβαζουν ξεκουραστα 700 καθαρα βατακια ο καθε ενας πεντακαθαρα και αβιαστα),θα τους τσακισει τα κοκκαλα!!!

Reaction score
1.769

το ηχειο ειναι ευαισθητο και μετριο φορτιο.

μπορη να παιξη καλα με ΑΒ η Α με ισχυρο τροφοδοτικο
ομως μια και η φαση εχει αρκετα σκαμπανεβασματα χωρις
να ειναι απαραιτητα παλλα watt.

Reaction score
0

τα εχω ακουσει με απο ενα v12 cary σε καθε καναλι στα 100w και ομολογω οτι τα κουναγανε καλα

Reaction score
0

τα εχω ακουσει με απο ενα v12 cary σε καθε καναλι στα 100w και ομολογω οτι τα κουναγανε καλα
επισης να προσεξεις γιατι τα montana με καποια τρανζιστορ αγριεβουν τα ψιλα τους στο λεω γιατι τα εχω και εγω

Reaction score
140
Re: Απάντηση: ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ?

θα ηθελα να αποφυγω τα ψηφιακα.
It is not necessarily a big deal to call Class D amplifiers "Digital". It is convenient to remember them that way, because of the "D". But the D was assigned simply because it was the next letter in the alphabet that was available, rather than because the design was digital.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357

ΟΙ Αμερικάνοι τα δουλεύουν με Parasound Halo jc-1 ,jc-2 τι έχεις να χάσεις με μία δοκιμή?

Reaction score
684

δυο καλα κτηνακια που θα τα κουναγανε σιγουρα θα ηταν η καποιο Gryphon η το μεγαλο ASR

Reaction score
3.955

και στη Βόρεια Ελλάδα (τρέ μπανάλ) κσέρουν απο δυνατά κουνήματα..

Reaction score
372

Βλάση καλημέρα και καλή χρονιά.
Μόλις τώρα είδα το θέμα σου και επειδή έζησα με τα HPS-2 για περίπου 2 χρόνια (ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα για μένα, που σημαίνει ότι το ηχείο μου άρεσε πολύ), επέτρεψε μου να σου πω κάποια πράγματα.

Το ηχείο έχει αναλυτικό χαρακτήρα και σφικτό χαμηλό και ταιριάζει πάρα πολύ με λάμπες.

Το έχω συνδυάσει με monoblock :
- Cary V12 (πολύ καλό αποτέλεσμα)
- Cary 211 (εξαιρετικό αποτέλεσμα)
- A.R. VT-150SE ( >> >> )

Ο συνδυασμός με τρανσίστορ είναι αρκετά δύσκολος και από τα διάφορα που δοκίμασα το καλύτερο αποτέλεσμα το έδωσε ο YBA Passion 1000 (όχι όμως όπως οι λάμπες).

Αν επιμένεις να πας σε τρανσίστορ, τότε βάλε οπωσδήποτε λάμπα προενίσχυση και διάλεξε κάποιο τελικό με μαλακό χαρακτήρα (μακριά από ψηφιακούς και ''μονιτορίζοντες'' τύπου Bryston)

Για περισσότερα πάρε με τηλέφωνο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

τελικα ηταν πολυ απλα τα πραγματα. αγοραζεις ενα τερας με 5 κιλοπωςταλεν τροφοδοσια και 2χ350 βαττ και απολαμβανεις το κουνημα. οι χροιες στο επομενο επισοδειο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

τελικα ηταν πολυ απλα τα πραγματα. αγοραζεις ενα τερας με 5 κιλοπωςταλεν τροφοδοσια και 2χ350 βαττ και απολαμβανεις το κουνημα. οι χροιες στο επομενο επισοδειο.

Dual monaural?:136:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.631
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR