Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
1)Διάβασμα.Αλλά πολύ διάβασμαΤι θα πρέπει να επιλέξω??
Κοίτα προσωπικά πιστεύω οτι τα καλώδια έχουν την μεγαλύτερη σημασία.Μετά απο κάμποσα χρόνια στον χώρο
Θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις στο τι προσφέρουν τα καλά μηχανήματα σε ενα φτωχό σε καλώδια σύστημα.
και το αντίθετο ....
μεγάλα καλώδια σε φτωχά μηχανήματα..
Τι θα πρέπει να επιλέξω??
και με τι κριτήρια???
Κ@λόπαιδο μου βγήκε ο καφές απ' τη μύτη! :204::204:Εγώ θα ξεκίναγα από τα αντικραδασμικά και στη συνέχεια τα καλώδια.
... άρα και πλυντήριο ρούχων. Το οποίο φυσικά δεν πρέπει να δουλεύει κατά τη διάρκεια της ακρόασης... :204:Καθαρές πετσέτες καλό είναι ΠΑΝΤΑ να υπάρχουν σπίτι.
Ο σωστός καθαρισμός και η ποσότητα των κόμβων μπορεί να μας προφυλάξει εκτός από τα ακάρια και από τα περιττά έξοδα ακριβών καλωδίων. Προσοχή στα κρόσσια εκεί είναι όλο το μυστικό…Kυριε ΕΑΡ μηπως θα πρεπει να φροντισουμε και τα χαλια μας???
Τι πυκνοτητα θα πρεπει να ειναι οι μπουχαρες?
Θα πρεπει να τα παρουμε με κροσι στις ακρες η κογιονε φινιρισμα?
Το πελος να ειναι πανω απο εναν ποντο γιατι καπου διαβασα οτι αν ειναι ψηλοτερο εγκλωβιζοντε αι μεσαιαι συχνοτηται και δημιουργειται τρυπα και ανομοιογενεια στον ηχο μας!!
Θα δώκω όταν θελέσω ΕΓΩ παλληκάρι, όχι οπότενες επιθυμά το νοσηρό περιβάλλον αφτούνου του φόρουμου.δώσε αγόρι μου, δώσε "ξερά", άφοβα! :137::142::138::135: