7 Ιανουαρίου 2012 #11 VLASSIS-S Sιγμοειδής Νέμεσις Μηνύματα 8.073 Reaction score 14.057 Η μεθοδος δεν ειναι ουτε επιστημονικη ουτε εργαστηριακη αλλα ισως ειναι ενδεικτικη. Την πραγματοποιησε φιλος μου με μηχανημα μετρησης εμπεδησης ηχειων.
Η μεθοδος δεν ειναι ουτε επιστημονικη ουτε εργαστηριακη αλλα ισως ειναι ενδεικτικη. Την πραγματοποιησε φιλος μου με μηχανημα μετρησης εμπεδησης ηχειων.
7 Ιανουαρίου 2012 #12 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.879 Απάντηση: ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ μιας και εισαι κοντα και θα εχω ακομα για λιγο δανεισμενο ενα απογορευμενο καλωδιο ακους τι κανει Α_Β με ενα του ιδιου κατασκευαστη............
Απάντηση: ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ μιας και εισαι κοντα και θα εχω ακομα για λιγο δανεισμενο ενα απογορευμενο καλωδιο ακους τι κανει Α_Β με ενα του ιδιου κατασκευαστη............
7 Ιανουαρίου 2012 #13 VLASSIS-S Sιγμοειδής Νέμεσις Μηνύματα 8.073 Reaction score 14.057 ΔΕν εχει να κανει με το αν ακουγεται καλυτερα χειροτερα διαφορετικα κλπ αλλα με τα διαφορετικα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα.
ΔΕν εχει να κανει με το αν ακουγεται καλυτερα χειροτερα διαφορετικα κλπ αλλα με τα διαφορετικα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα.