ΜΡ3 στο σαλονι

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.044
dream_GR said:
εμένα και του preve όπως το ξανα-αναφέραμε τα αυτιά μας τα πήδηξε η JBL... την δεκαετία 80-90 βλέπε Bora-Bora & Wild-Rose....!!!!! Αχχχχ!!!
Κι εγώ μία από τα ίδια. Το ίδιο χρονικό διάστημα το έπαθα ως εργαζόμενος, αλλά από Electrovoice!

Reaction score
5
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
To θέμα είναι ν΄ακούς μουσική,φοβάμαι όμως ότι στις μέρες μας,ακούμε όλο και λιγότερο και πολύ λιγότερο την απολαμβάνουμε.
Αυτό που είπε ο Σωκράτης έμεινε ασχολίαστο βλέπω. Κι όμως είναι η ουσία των πραγμάτων.

Παρακαλώ τα χαϊεντίστικα σχόλια ("ακούμε διαφορές επειδή πέταξε η μύγα στο Πεκίνο") στην κατάλληλη κατηγορία. Εδώ είναι η Audio. Για τους κοινούς θνητούς. Που ακούνε μουσική και όχι διαφορές. :p :p :p :p

Άντε το μαμήσατε και αυτό το topic ((C)dream_gr). Έχετε καμμιά πρόταση για το παλληκάρι; Αν όχι, δεν θα αναπτύξουμε το θέμα mp3 εδώ. Ανοίξτε άλλο topic.

Ευχαριστώ

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ak1s said:
Παρακαλώ τα χαϊεντίστικα σχόλια ("ακούμε διαφορές επειδή πέταξε η μύγα στο Πεκίνο") στην κατάλληλη κατηγορία. Εδώ είναι η Audio. Για τους κοινούς θνητούς. Που ακούνε μουσική και όχι διαφορές. :p :p :p :p
Δεν χρειαζεται να πεταξει μυγα στο Πεκινο για ν ακουσει καποιος διαφορες Ακη . Η απολαυση ειναι για πολλους συνυφασμενη με την ποιοτητα . Θνητοι ειναι ολοι και οσοι προτιμουν το μαγειρευτο φαγητο απο το Goodys δεν ειναι χαιενταδες :D :D :D .

ak1s said:
Άντε το μαμήσατε και αυτό το topic ((C)dream_gr). Έχετε καμμιά πρόταση για το παλληκάρι; Αν όχι, δεν θα αναπτύξουμε το θέμα mp3 εδώ. Ανοίξτε άλλο topic.

Ευχαριστώ
Εδω συμφωνω :wink:

Reaction score
5
LUXMAN said:
Η απολαυση ειναι για πολλους συνυφασμενη με την ποιοτητα.
Δεν το αρνήθηκε κανείς αυτό, πόσο μάλλον εγώ (αν ήξερες πόσα έχω δώσει για μικρά πράγματα... ;))

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988