Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: Μέση ηλικία audiophile (sic)
Oχι, 9800SE!:142:Πόσο ? 66?:138:
Oχι, 9800SE!:142:Πόσο ? 66?:138:
Oχι, 9800SE!:142:
Μπραβο γειτονακι μου, stand by me.:126:Γιατί ρε χαμένοι όλοι σας ? τι έχει η ηλικία του σκαφάτου?
Και η δικιά μου ενδεχομένως μιας και έχουμε διαφορά μόνο 2 χρόνια?
Αει ρε χαιβάνια εκεί που είστε ήμασταν και εδω που είμαστε θα έρθετε.....
Μαθηματικά του Μάρκου: 49-46=2 :140::142:
Oχι ρε φιλε για μετρα καλα τις μερες να ουμε , μαλλον μικροτερος εισαι μια μερα, γι αυτο κανεις ΕΣΥ πιο πολλες αλαγες στο συστημα...29 χρονών, μία μέρα μεγαλύτερος απο τον Κοτσίδη και Υδροχοος βεβαίως βεβαίως για όσα κορίτσα ενδιαφέρονται! :119:
Σας εχω ολους γειωμενους με Καιρο:136:ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? πως προσδιορίζεται η ηλικία "Καφάτος"?
H μέθοδος ραδιομετρικής χρονολόγησης, έδειξε ότι ανήκει στην ολόκενο και ειδικότερα στην εποχή του σιδήρου δηλαδή περίπου στο 1200 πΧ. Επειδή απ' ότι καταλαβαίνεις όλο αυτό δεν χωράει στο poll, χάρην συντομίας και προς τιμή του Νώε, ονομάσαμε την περίοδο: "Καφάτος". :137:ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? πως προσδιορίζεται η ηλικία "Καφάτος"?
:142:H μέθοδος ραδιομετρικής χρονολόγησης, έδειξε ότι ανήκει στην ολόκενο και ειδικότερα στην εποχή του σιδήρου δηλαδή περίπου στο 1200 πΧ. Επειδή απ' ότι καταλαβαίνεις όλο αυτό δεν χωράει στο poll, χάρην συντομίας και προς τιμή του Νώε, ονομάσαμε την περίοδο: "Καφάτος". :137:
...
H μέθοδος ραδιομετρικής χρονολόγησης, έδειξε ότι ανήκει στην ολόκενο και ειδικότερα στην εποχή του σιδήρου δηλαδή περίπου στο 1200 πΧ. Επειδή απ' ότι καταλαβαίνεις όλο αυτό δεν χωράει στο poll, χάρην συντομίας και προς τιμή του Νώε, ονομάσαμε την περίοδο: "Καφάτος". :137:
...
καποια πραγματα θελουν προσοχη παντως,γιατι με την παροδο των ετων εξελισονταιOff topic.
![]()
......................................, high end μωρό!