Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι εισηγήσεις τους είναι γενικές και δεν "φαίνεται" να μπαίνουν στον κόπο να κατέβουν στους δρόμους να δουν τι γίνετε. Φαίνεται ότι κανουν γενικές ασκήσεις επι χάρτου. Δεν θέλω να προσβάλω κανένα προσωπικά.Δεν λεω οτι ολα δουλευουν σωστα....αλλά το: δεν ξέρουν το αντικείμενο και βγάζουν θεωρίες που στην πράξη δεν βελτιώνουν τίποτα και πολλές φορές δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα ειναι πολύ γενικό και αφορα εναν ολοκληρο κλαδο επιστημονων με σημαντικές σπουδες (πολ.μηχανικοί), και καπως προσβλητικό
Πιστευω φαινεται τι δουλεια κανω:123:
Το πρώτο θέμα του νήματος αυτού τα λέει όλα. Μιλάει για σχεδιασμό κλπ κλπ Προσπαθεί να εκφοβήσει ότι σε 1 χρόνο όλα θα σταματήσουν χωρίς να το τεκμηριώνει.
Μέχρι να γίνει ο σχεδιασμός θα περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Μετά θα πρέπει να εφαρμοστεί. Πόσο χρόνο θα πάρει;
Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει μέχρι τότε;
Από παραδείγματα, έχετε προσέξει ότι όταν υπάρχει απεργία ΤΑΞΙ, δεν υπάρχει ξαφνικά κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα;
Δεν βλέπω κάποια εισήγηση που να αγγίζει το θέμα.
Επίσης στις Λεωφοριολωρίδες, σε κάποια σημεία (Βασ Κωνσταντίνου - Σοφίας προς Κηφισίας και αντίστροφα σε πολλά σημεία δημιουργούν bottlenecks που σταματάνε και τη ροή και τα λεωφορία που ακολουθούν πριν καν ξεκινήσει η Λ/Λ.
Αυτά οι ειδικοί δεν τα έχουν σχεδιάσει;
Πολλά φανάρια σε κεντρικούς δρόμους λειτουργούν αλλοπρόσαλλα και δεν υπάρχει σχεδιασμός για το πως θα πρέπει να τροφοδοτούνται κεντρικές αρτηρίες διατηρόντας παράλληλα μια σταθερή ροη.
Και θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σπουδές για να αποφανθεί κάποιος ότι αν ο κόσμος παίρνει τα ΜΜΜ αντι το ΙΧ τότε η κίνηση θα βελτιωθεί!