D
deleted user 10898
Guest
Ξέρει οτι κλιπαρουν...τους ακουσες κ πιστευεις οτι κλιπαρουν? η απλα το θεωρεις κ το σκεφτεσαι ? σ αρεσε η οχι τουλαχιστον? εντυπωσεις?
Ξέρει οτι κλιπαρουν...τους ακουσες κ πιστευεις οτι κλιπαρουν? η απλα το θεωρεις κ το σκεφτεσαι ? σ αρεσε η οχι τουλαχιστον? εντυπωσεις?
Όχι δεν τους άκουσα. Το υποθέτω. Η μόνη προσωπική εμπειρία που έχω είναι με έναν audio research vt60 πάνω στα ATC SCM20. Τραγικός συνδιασμός σε θέματα ισχύος....τους ακουσες κ πιστευεις οτι κλιπαρουν? η απλα το θεωρεις κ το σκεφτεσαι ? σ αρεσε η οχι τουλαχιστον? εντυπωσεις?
Τι εννοείς?χμμμ ωραια, παμε παρακατω λοιπον..
αναμένει ακρόαση στο χώρο του ενός άλλου ολοκληρωμένου ( ξέρεις εσύ )Οποτε ειναι ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι δεν του ¨Αρεσε¨ με τα παλιά και τι του ¨αρεσει ¨ με τα Ayon...
..η μεγάλη αλήθεια είναι ότι επιλέγουμε μηχανήματα, που πρώτα δεν μας ενοχλούν κάπου στο φάσμα...τώρα σε διαφορετικό χώρο, ή στον ίδιο χώρο με διαφορετική ηχητική περιποίηση, πολλές γνώμες μπορεί να αλλάξουν...αναμένει ακρόαση στο χώρο του ενός άλλου ολοκληρωμένου ( ξέρεις εσύ )
μπορώ να ανεχτώ πολλά σε ένα ενισχυτικό η πηγή , 2 δεν μπορώ να φωνάζει και να συμπιέζει , και αυτό πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τα ονομαστικά watt
εννοω οτι, αφου δεν το ακουσες....δεν μπορεις να ξερεις αν παιζει καλα η οχι..δεν ξερεις αν θα σ αρεσει η οχι...Τι εννοείς?
Ξέρω τουλάχιστον, ότι δεν θα με καλύψουν οι στάθμες...εννοω οτι, αφου δεν το ακουσες....δεν μπορεις να ξερεις αν παιζει καλα η οχι..δεν ξερεις αν θα σ αρεσει η οχι...
Το παίζει καλά και το μου αρέσει δεν είναι πάντα ταυτόσημες έννοιες .εννοω οτι, αφου δεν το ακουσες....δεν μπορεις να ξερεις αν παιζει καλα η οχι..δεν ξερεις αν θα σ αρεσει η οχι...
107db στην θέση ακρόασης σε καλύπτουν ?Ξέρω τουλάχιστον, ότι δεν θα με καλύψουν οι στάθμες...
...παίξε αυτό αρκετά δυνατά, και πες μας τις εντυπώσεις σου, είναι απίστευτα ενεργοβόρο και ας μην του φαίνεται...107db στην θέση ακρόασης σε καλύπτουν ?
από τα αγαπημένα μου , για πες mercury του 1984 η shm-cd του 2007...παίξε αυτό αρκετά δυνατά, και πες μας τις εντυπώσεις σου, είναι απίστευτα ενεργοβόρο και ας μην του φαίνεται...
...9 10. Φτού ξελεφτεριά! Θα βγείς?1 2 3 4 5 6 7 8...
Δεν τον έκαναν παρέα στο aca, ενώ τώρα που έχει πάρει τριοδικά βατ, όλο Αντώνη μου και Αντώνη μου τον έχουν - κι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του Tidal, επειδή δεν έχει πικάπ...Οποτε ειναι ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι δεν του ¨Αρεσε¨ με τα παλιά και τι του ¨αρεσει ¨ με τα Ayon...
Δεν τον έκαναν παρέα στο aca, ενώ τώρα που έχει πάρει τριοδικά βατ, όλο Αντώνη μου και Αντώνη μου τον έχουν - κι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του Tidal, επειδή δεν έχει πικάπ...
Τσίκεν.1 2 3 4 5 6 7 8...
φυσικα,αναμένει ακρόαση στο χώρο του ενός άλλου ολοκληρωμένου ( ξέρεις εσύ )
μπορώ να ανεχτώ πολλά σε ένα ενισχυτικό η πηγή , 2 δεν μπορώ να φωνάζει και να συμπιέζει , και αυτό πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τα ονομαστικά watt