Μήλα vs Πορτοκάλια.

Y

Yiannis_B

Guest
τους ακουσες κ πιστευεις οτι κλιπαρουν? η απλα το θεωρεις κ το σκεφτεσαι ? σ αρεσε η οχι τουλαχιστον? εντυπωσεις?
Όχι δεν τους άκουσα. Το υποθέτω. Η μόνη προσωπική εμπειρία που έχω είναι με έναν audio research vt60 πάνω στα ATC SCM20. Τραγικός συνδιασμός σε θέματα ισχύος....

Βέβαια μου αρέσουνε τα γκάζια...:rolleyes:

Reaction score
140
Οποτε ειναι ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι δεν του ¨Αρεσε¨ με τα παλιά και τι του ¨αρεσει ¨ με τα Ayon...
αναμένει ακρόαση στο χώρο του ενός άλλου ολοκληρωμένου ( ξέρεις εσύ ) ;)
μπορώ να ανεχτώ πολλά σε ένα ενισχυτικό η πηγή , 2 δεν μπορώ να φωνάζει και να συμπιέζει , και αυτό πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τα ονομαστικά watt

Y

Yiannis_B

Guest
μπορώ να ανεχτώ πολλά σε ένα ενισχυτικό η πηγή , 2 δεν μπορώ να φωνάζει και να συμπιέζει , και αυτό πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τα ονομαστικά watt
..η μεγάλη αλήθεια είναι ότι επιλέγουμε μηχανήματα, που πρώτα δεν μας ενοχλούν κάπου στο φάσμα...τώρα σε διαφορετικό χώρο, ή στον ίδιο χώρο με διαφορετική ηχητική περιποίηση, πολλές γνώμες μπορεί να αλλάξουν...

...τώρα πως καταλαβαίνει κανείς την συμπίεση, είναι άλλη ιστορία...

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
εννοω οτι, αφου δεν το ακουσες....δεν μπορεις να ξερεις αν παιζει καλα η οχι..δεν ξερεις αν θα σ αρεσει η οχι...
Ξέρω τουλάχιστον, ότι δεν θα με καλύψουν οι στάθμες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
εννοω οτι, αφου δεν το ακουσες....δεν μπορεις να ξερεις αν παιζει καλα η οχι..δεν ξερεις αν θα σ αρεσει η οχι...
Το παίζει καλά και το μου αρέσει δεν είναι πάντα ταυτόσημες έννοιες .
Η δύναμη της συνήθειας είναι ανίκητη ;)

Y

Yiannis_B

Guest
107db στην θέση ακρόασης σε καλύπτουν ?
...παίξε αυτό αρκετά δυνατά, και πες μας τις εντυπώσεις σου, είναι απίστευτα ενεργοβόρο και ας μην του φαίνεται...

Reaction score
140
...παίξε αυτό αρκετά δυνατά, και πες μας τις εντυπώσεις σου, είναι απίστευτα ενεργοβόρο και ας μην του φαίνεται...

από τα αγαπημένα μου , για πες mercury του 1984 η shm-cd του 2007 ;)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Οποτε ειναι ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι δεν του ¨Αρεσε¨ με τα παλιά και τι του ¨αρεσει ¨ με τα Ayon...
Δεν τον έκαναν παρέα στο aca, ενώ τώρα που έχει πάρει τριοδικά βατ, όλο Αντώνη μου και Αντώνη μου τον έχουν - κι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του Tidal, επειδή δεν έχει πικάπ...

Reaction score
140
Δεν τον έκαναν παρέα στο aca, ενώ τώρα που έχει πάρει τριοδικά βατ, όλο Αντώνη μου και Αντώνη μου τον έχουν - κι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του Tidal, επειδή δεν έχει πικάπ...
:p

D

deleted user 10898

Guest
φυσικα,
ο εαρ φωναζε για το πλεονεκτημα των μετασχηματιστων εξοδου στις λαμπατες υλοποιησεις (το αιτο των "λαμπατων" βατ!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON