Μήν πάρετε - νοικιάσετε!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Δράτωντας την ευκαιρία απο το thread του Θείου Ανδρέα, ξεκινώ αυτό το θέμα που ίσως να ειναι το ίδιο πολύτιμο. Διότι η "μούφα" ειναι οτι χειρώτερο μπορεί να μας τύχει σε μια βραδιά που έχουμε καλέσει φίλους για να δούμε μια ταινία με φανταχτερό εξώφυλλο.

Ξεκινώ  λοιπόν.
Ενοικίασα πριν λίγες μέρρες την ταινία PTERODACTYL.
Ψεύτικα γελεία effect, σενάριο για κουτούς, υποτίμηση της νοημοσύνης μας.

Ας γράψουμε λοιπόν τις οδυνηρές εμπειρίες μας απο διάφορες ταινίες, ωστε να αποφύγουμε οι υπόλοιποι την "κρυάδα".

V

VIDEOMIX

Guest
Ναι;;;;;;;;;;; Και έλεγα να το νοικιάσω. Thanks βρε φίλε διοτι το δέλεαρ ήταν ο σνάιπς.

Reaction score
7
Ενοικίασα πριν λίγες μέρρες την ταινία PTERODACTYL.
Ρε Θανο, με τετοιο τιτλο ειναι σα να σου λεει ΜΗ!!!!

Εγω...
Ονειροπαγιδα....

Τη βλεπεις ευχαριστα, αλλα τα τελευταια 5 λεπτα σε απογοητευουν ΠΛΗΡΩΣ!!!

Reaction score
5
videomix ..... η ταινία πρέπει να γυρίστηκε με budget 5 δολάρια ..........

στο μισάωρο είχα ξενερώσει τόσο πολύ που πραγματικά μου ήρθε να το σπάσω..... μιλάμε για σκηνοθεσία του στυλ "είμαι μέσα στο αμάξι και βλέπω το blue screen στο πλάϊ να κινείται καθώς κάνω όπισθεν και όταν η κάμερα παίρνει απ'έξω το αμάξι δεν έχει ξεκινήσει καν....."

ΑΘΛΙΟ !

V

VIDEOMIX

Guest

στο μισάωρο είχα ξενερώσει τόσο πολύ που πραγματικά μου ήρθε να το σπάσω..... μιλάμε για σκηνοθεσία του στυλ "είμαι μέσα στο αμάξι και βλέπω το blue screen στο πλάϊ να κινείται καθώς κάνω όπισθεν και όταν η κάμερα παίρνει απ'έξω το αμάξι δεν έχει ξεκινήσει καν....."

ΑΘΛΙΟ !
Kαι εγώ Στέλιο σχεδόν αυτό έκανα. Δεν ξεπέρασα την μισή ώρα αλλα πήδαγα trucks στα γρήγορα.
Ελεος.

Ειδα και αλλη μια ταινία τελευταία αλλα δεν το ανάφερα επειδή δεν θυμάμαι τον τίτλο.
Ειναι μια ταινία με εναν πειρατή που ξαφνικά ζωντανεύει σε μια παραλία και αρχίζει και σφάζει νεαρά ζευγάρια και μετά γίνεται ο φόβος και τρόμος όλης της πόλης.
Ομως στην πραγματικότητα ο φόβος γεννήθηκε μέσα μου για ταινίες που δεν ειναι προβεβλημένες. Θα μας αναγκάσουν να βλέπουμε ταινίες μόνο γνωστές. :x

Reaction score
23

ΑΘΛΙΟ !
Kαι εγώ Στέλιο σχεδόν αυτό έκανα. Δεν ξεπέρασα την μισή ώρα αλλα πήδαγα trucks στα γρήγορα.
Ελεος.

Ειδα και αλλη μια ταινία τελευταία αλλα δεν το ανάφερα επειδή δεν θυμάμαι τον τίτλο.
Ειναι μια ταινία με εναν πειρατή που ξαφνικά ζωντανεύει σε μια παραλία και αρχίζει και σφάζει νεαρά ζευγάρια και μετά γίνεται ο φόβος και τρόμος όλης της πόλης.
Ομως στην πραγματικότητα ο φόβος γεννήθηκε μέσα μου για ταινίες που δεν ειναι προβεβλημένες. Θα μας αναγκάσουν να βλέπουμε ταινίες μόνο γνωστές. :x

Jolly Roger . μακριαααααααα

Reaction score
7
Μήπως έχει δει κανείς το Αρσέν Λουπέν?Σκέφτομαι να το νοικιάσω αλλά φοβάμαι οτι θα είναι μούφα...

V

VIDEOMIX

Guest
Snakeman. Μισός άνθρωπος, μισό φίδι.
Μεγάλη μάπα. Προσοχή, μακριά. Το είχα πάρει μεσοβδόμαδα. Το έβγαλα στα μισά. Να μην κουράζω τσάμπα το DVD player μου. :roll:

Reaction score
12
Γκετο 13. Εν ετει 2005 δεν εννοω να καταλαβω γιατι μια (καινουρια) ταινια δρασης κυκλοφορει με ηχο dolby surround.Αθανατες ελληνικες εταιρειες.... Απο το μενου της και μονο θα τη βγαλετε απο το player (και μερικοι θα γλυτωσουν ωρες απο τη λαμπα τους!!)

Reaction score
7
Κάτσε το ότι έχει ήχο Dolby Surround ήχο εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Αν λέμε ότι μια ταινία είναι απαράδεκτη να λέμε για την ταινία ως σύνολο.Και επειδή μέχρι στιγμής ότι έχω δει απο Luc Besson είναι από εξαιρετικό έως καλό μου κάνει περίεργο...

VG

Reaction score
0
Μην πλησιάσετε καθολου μια τανία-κωμωδία με τον Eddie Murphy, που αφορα ενα στοιχειωμενο καστρο (παραγωγής 21ου αιώνα).
Ειναι μια απο τις πιο αποτυχημενες ταινίες ολων των εποχων.

Reaction score
7
Το έχω δει.Όντω; τρελή μετριότητα.Δεν κοιτάζει να βρεί καμμιά καλή ταινία και πάει και παίζει σε βλακείες...

V

VIDEOMIX

Guest
Γκετο 13. Εν ετει 2005 δεν εννοω να καταλαβω γιατι μια (καινουρια) ταινια δρασης κυκλοφορει με ηχο dolby surround.Αθανατες ελληνικες εταιρειες.... Απο το μενου της και μονο θα τη βγαλετε απο το player (και μερικοι θα γλυτωσουν ωρες απο τη λαμπα τους!!)
Στο θέμα του ήχου, εγω που πάω στο video club της περιοχής μου και βλέπω οτι νεώτερο βγαίνει, κυττάω πάντα πίσω για τον ήχο. Πολλές παραγωγές δεν έχουν 5.1. Ειναι προφανώς με χαμηλό μπάτζετ. Δεν ξέρω για ποιόν άλλο λόγο.

Reaction score
12
Μάριος Λαζάρου @ 5th December 2005 said:
Κάτσε το ότι έχει ήχο Dolby Surround ήχο εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Αν λέμε ότι μια ταινία είναι απαράδεκτη να λέμε για την ταινία ως σύνολο.Και επειδή μέχρι στιγμής ότι έχω δει απο Luc Besson είναι από εξαιρετικό έως καλό μου κάνει περίεργο...
Δε διαφωνω αλλα και αυτος ομως ειναι λογος για να μην την αγορασει καποιος.Και σαν σεναριο παντως δε λεει (υποκειμενικα παντα).Αλλο παραδειγμα ο πολεμος των κοσμων,που εχει φοβερο ηχο αλλα χαλια εικονα.Τι να πεις δηλαδη?Ετσι βγαινουν κι εξω? Ασε που τις πουλανε κι οσο θελουνε... Κι αυτα ειναι παραδειγματα απο προσφατες παραγωγες,μην παμε πιο πισω γιατι... :x

Reaction score
7
Sorry για το σχόλιο στον ήχο απλά εγώ λέω να το νοικιάσω για να το δω στο pc όπου έχω ένα συστηματάκι 2.1 για να κάνω την δουλειά μου.Ούτε να το αγοράσω πρόκειται ούτε να το δώ σε home cinema.Γιαυτό λέω να κρίνουμε σε σχέση με την συνολική εικόνα της ταινίας.Το War Of The Worlds ενώ είχα ακούσει τα χειρότερα πραγματικά λυπήθηκα που δεν το είδα στην μεγάλη οθόνη.Για σινεμά η ταινία είναι ότι πρέπει.

Reaction score
12
Μάριος Λαζάρου @ 6th December 2005 said:
λυπήθηκα που δεν το είδα στην μεγάλη οθόνη.Για σινεμά η ταινία είναι ότι πρέπει.
Eγω πιο πολυ λυπηθηκα οταν ειδα την εικονα στον προβολεα.... :shock:

V

VIDEOMIX

Guest
Ο Μύθος με τον Τσάκι Τσάν. Το είδα την Κυριακή. Μετάνοιωσα που το ενοικίασα. :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster