Μήπως Μεγάλωσες Απότομα;

Reaction score
5
Μήπως τα τελευταία χρόνια αρχίζεις και νιώθεις λίγο παράξενα; Κάποτε έβλεπες το MTV και από τα δέκα συγκροτήματα που έβλεπες άντε να μην ήξερες το έναν και ξαφνικά σήμερα βλέπεις, ακούς και δεν γνωρίζεις κανέναν φούστη...

... Στο σχολείο πάλι οι ροκάδες ήτανε οι μάγκες της παρέας ενώ σήμερα είναι είδος προς εξαφάνιση γιατί έχουνε αντικατασταθεί από τους ravers.
Κάνεις το αγνό καμάκι που είχες συνηθίσει και σε βλέπουνε σαν παππού που σοκάρεσαι όταν το γκομενάκι που δεν πρόλαβες να ρωτήσεις καν το ονοματάκι της σου λέει στην ψύχρα "πάμε για μια ξεπέτα"! Και η απάντηση βρίσκετε κριμένη κάπου εκεί στον καθρέφτη και κάνοντας μια ταύτιση του τότε με το τώρα βλέπεις ότι μεγάλωσες πλέων διότι:

Τα φυτά στις γλάστρες σου είναι όλα ζωντανά και κανένα δεν είναι προς κάπνισμα.

Το ψυγείο σου έχει περισσότερα τρόφιμα από ποτά

06:00 είναι η ώρα που ξυπνάς, όχι η ώρα που πας για ύπνο

Ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ

Με τζήν και πουλόβερ δεν θεωρείσαι πια "καλοντυμένος"

ΕΣΥ είσαι αυτός που τηλεφωνεί στην αστυνομία να σταματήσει τα παλιόπαιδα που κάνουν πάρτυ.

Δεν ξέρεις πια τι ώρα κλείνει το Έβερεστ.

Ταΐζεις το σκύλο σου ισορροπημένη σκυλοτροφή αντί για McDonalds

Δεν παίρνεις υπνάκους πια από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Δείπνο και σινεμά είναι ολόκληρο το ραντεβού αντί για την αρχή του.

Πέντε σουβλάκια τρεις η ώρα τα ξημερώματα σου χαλάνε το στομάχι αντί να στο φτιάξουν.

Τρως πρωινό... το πρωί.

Το 90% του χρόνου που ξοδεύεις μπροστά στο κομπιούτερ είναι για δουλειά.

Δεν ξεκινάς να πίνεις από το σπίτι για να κάνεις οικονομία στα μπαρ.

Μήπως μεγάλωσες απότομα?
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.287
κομμενους σας βλεπω παλικαρια... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εντάξει...Μικρός είμαι ακόμα!!!
(άδικα αγχώθηκα που δεν έχω πάρει το πτυχίο μου.....)

Reaction score
49
Αντώνη, μια και δεν έχω συμπληρώσει όλη την λίστα έχω καιρό ακόμα..........

Τελικά ο μόνος που συμφώνησε εδώ ήταν ο Αντρέας!
Χχμμμμμμμ.......................έχει και γκρίζο μαλί.................έχει και μεγάλο αυτοκίνητο...............
Το μόνο μου τον κάνει να μας την "σκαπουλάρει" είναι εκείνα τα περίεργα......La notte..........xi,xi,xi,xi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας