Μήπως έχουμε μείνει πολύ πίσω?

Reaction score
1.293
ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ !

Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! ! ! !

Στο Πεκίνο που πήγα , στο Αντίστοιχο μοναστηράκι !

Τέτοιες τιμές ΠΟΥΘΕΝΑ !

Και όπου ΔΕΝ ΕΧΕΙ PAYPAL , πάλι ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Μώρε κάπου το είχαμε ξαναδεί αυτό....
Απο μακριά κι αγαπημένοι

Reaction score
22
Απάντηση: Μήπως έχουμε μείνει πολύ πίσω?

Κατι φιλαράκια μου ψωνιζουν από εκει που ειναι γκατζετακιδες, εμενα δεν με ενδιαφερει
τους βαζουν λεφτά στη western union και δεν εχουν προβληματα από οτι μου εχουν πει

Reaction score
5
Η μεταφορά χρημάτων με Western Union μπορεί να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα από καταβολής Νιγηρίας...δεν φταίει η WU βέβαια, αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση στον καταθέτη.

Reaction score
249

Εγω βλεπω να εχει pay pal θα θελα να το δοκιμασω στο νοκια Ν97 με τιμη 150 € !

Reaction score
122

και με τους φόρους του τελωνείου τι γίνεται;

αν σταματήσει στο τελωνείο τότε υπολογίστε 19% ΦΠΑ + κάποιο μικρό φόρο 2-3% + εκτελωνιστικά (μικρό ποσό).

καλύτερος τρόπος αποστολής το EMS (ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τους courier.

Reaction score
8
Παιδιά έλεος, μην ψαρώνετε! Βρείτε τα λάθη!!!

It will takes 24 hours confirm your payment.And the products will be sent same day.And our worker will send the tracking number to your inbox.

Και τότε ο εργάτης μας θα σας περιποιηθεί δεόντως! Το λένε οι γραφές...

1.If you are from USA /UK/Canada/Austrilia/France/Italy/Ireland/Netherlands/Norway/Sweden/New Zealand/Germany/Austria, You can pay with western union by your cards.

Εάν είστε από την Αουστρίλια, πληρώνετε με τα χαρτιά σας (βαλές ντάμα, ρήγας).

2.If you are from other countries,please go to agent of western union to pay such as psot office.

Όλοι στο ΠΣΟΤ στον πράκτορα WU για να τους στείλουμε λεφτά!

MoneyGram (www.moneygram.com)

It will takes 24 hours confirm your payment.And the products will be sent same day.And our worker will send the tracking number to your inbox.

Please click www.moneygram.com to get detail. and you can pay online for some country.

Να τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε λεπτομέρεια... Κι εμείς καθόμαστε κι αλλάζουμε interconnects και καλώδια ρεύματος!

Μπορούμε να πληρώσουμε και ονλάιν για κάποιες χώρες, αν προλάβουμε και δεν τις έχουν παρει όλες!

Bank wire trasfer (T/T) Τα γράμματα, τα κενά και οι τελείες δεν περισσεύουν στην Κίνα!

Please go to a bank to transfer.Or pay online. It is different for countries

Σας παρακαλώ πηγαίνετε στην τράπεζα για μεταφορά, άντε μπράβο. Ή πληρώστε και ονλάιν. Αν είστε χώρα, όλα είναι διαφορετικά!

Paypal

It is a flimzy payment. If you want, please contact customer service online on our website.

Ο χρηματοοικονομικός όρος flimzy επιτέλους στις αγορές από το Διαδίκτυο. Αυτός ο τρόπος είναι ψιλομούφα. Επικοινωνήστε μαζί μας και... θα τα βρούμε!

Reaction score
1

Kyriarxos έτσι όπως διαβάζω τα λάθη, στο μυαλό μου έρχεται πως το κείμενο το έχει γράψει Έλληνας που δεν έχει μεγάλη σχέση με αγγλικά. Δεν κάνουν όλοι οι λαοί τα ίδια λάθη στα Αγγλικά. Το συγκεκριμένο κείμενο είναι σαν να "μεταφράζει" κάποιος λέξη προς λέξη από Ελληνικά. Πολύ ύποπτο πράγματι.

Reaction score
8
w1red εδώ δεν πρόκειται για υποψία αλλά για βεβαιότητα. Με εξοργίζει το ότι ψαρώνουμε, όμως...

Το σάιτ είναι τελειωμένη απάτη, πρόχειρα στημένο σε κινέζικα αγγλικά και είναι μόνο 1 από τα χιλιάδες που υπάρχουν. Ανεβαίνουν, κλέβουν και κλείνουν...

Με την αναφορά του στο φόρουμ πολλοί ίσως δελεαστούν και προβούν σε αγορά γι' αυτό και η απάντησή μου σε αυτό το ύφος.

Ένα blogάκι σχετικά με spam URLs και Chinese scams...
Αλήθεια πόσα είναι τα www.ele****.com!

http://www.firetrust.com/en/blog/chris/the-bigger-list-of-chinese-scams

Reaction score
877
Ο κανόνας λέει:

- Ψωνίζουμε μόνο από e-bay
- από sellers με πάνω από 99,5% positive feedback
- πλερώνουμε μόνο με pay-pal που μας εγγυάται 100% την επιστροφή των χρημάτων μας σε περίπτωση απάτης...

Κινεζιές έχω ψωνίσει αρκετές(τηρώντας τις παραπάνω προδιαγραφές)...όλοι άψογοι καθώς και τα προϊόντα τους...

Τελευταίο απόκτημα για το οποίο πλέρωσα το εξωφρενικό ποσό των 350 usd ή 233,5 euros και το οποίο μου ήρθε σε 7 ημέρες με dhl και χωρίς να πλερώσω φόρο το παρακάτω εικονιζόμενο CD transport...Χρησιμοποιεί τον νέο μηχανισμό Phillips/DAISy GF-8

Reaction score
22

Βέπετε και του ηρθε του ανθρωπου και ανοίγει κιολας:135::143:
εσεις αν θελετε πληρωστε τα τριπλα

Αν ειναι απατεωνας ο ele-top?
Δεν ξερω
αλλά ξερω πολλους που κάνουν δουλεια με αλλους από ανατολή μερια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος