Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

That's not very nice...
............

Eλπίζω να κατάλαβες αγαπητέ marvin.

Reaction score
0
Plasma έλεγα να πάρω αλλα με απέτρεψε ένας γνωστός που είχε την 42 pz80 μου ειπε τα καλλίτερα λόγια για είκονα αλλα ειπε θέλει προσοχή ακόμα και στα παιχνίδια κάνει και ένα ελαφρό θόρυβο.
Μπορεί να είναι ανύπαρχτο το Burn in αλλα δεν εξαφανίζεται και κατ εξοχιν την θέλω για Games και ταινίες η plasma σε μένα θα είχε πρόβλημα , χώρια που έχω καμία 5 slide show 1080i σε 4:3 30 λεπτά το καθένα αποθηκευμένα στο Ps3 αντε να τα δεις αυτά στην Plasma:105:

Μετά από πολύ ψάξιμο μου προτείνανε αυτή την είδα και απο κοντά βεβαια θα την χτυπησω

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49296864,00.htm

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Plasma έλεγα να πάρω αλλα με απέτρεψε ένας γνωστός που είχε την 42 pz80 μου ειπε τα καλλίτερα λόγια για είκονα αλλα ειπε θέλει προσοχή ακόμα και στα παιχνίδια κάνει και ένα ελαφρό θόρυβο.
Μπορεί να είναι ανύπαρχτο το Burn in αλλα δεν εξαφανίζεται και κατ εξοχιν την θέλω για Games και ταινίες η plasma σε μένα θα είχε πρόβλημα , χώρια που έχω καμία 5 slide show 1080i σε 4:3 30 λεπτά το καθένα αποθηκευμένα στο Ps3 αντε να τα δεις αυτά στην Plasma:105:

Μετά από πολύ ψάξιμο μου προτείνανε αυτή την είδα και απο κοντά βεβαια θα την χτυπησω

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49296864,00.htm
Δεν την είχε το μαγαζί....

Καλα χαρακτηριστικά (40ZF355D) αλλά και ακριβούτσικη

πιο φθηνα εδώ...
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=1040

αλλα και με μια απορία..
100 ή 120ΗΖ;;;

Reaction score
0
............

Eλπίζω να κατάλαβες αγαπητέ marvin.
Με τα πολλά κατάλαβα...

Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Στα games ο μόνος κίνδυνος είναι να παίζεις πολλές (πολλές όμως) συνεχόμενες ώρες κάποιο που να έχει μια health bar ή κάτι ανάλογο. Αλλά και πάλι κάποιο in-game video θα πέσει, κάποια game over/loading screen ή κάτι αντίστοιχο που δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τα slide-shows είναι slide-shows, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτά ακόμα και αν η εναλλαγή της φωτογραφίας γίνεται κάθε μισή ώρα - που μου φαίνεται λίγο άσκοπο για να είμαι ειλικρινής, slide-show Αγγελόπουλος.

Ψυχολογικά είναι αυτά βέβαια και αν δε νοιώθεις άνετα με την plasma μην πάρεις, πάντως στην πράξη και σε συνθήκες σπιτιού (σε αντιπαραβολή με πίνακα ανακοινώσεων αεροδρομίου...) το burn-in πια δεν υπάρχει.

Reaction score
0
Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Απο το review που εβαλες αγαπητέ vasses...

.....We found that the picture controls did need adjusting to get the best quality image, so don't be too disappointed if the TV doesn't look immediately great out of the box.

Και ρωτάω εγω ο "ασχετος".... στα μαγαζιά που πάω πώς θα αποφασίσω;;; καταλάβατε ελπίζω τι εννοώ...

Reaction score
0

Ψυχολογικά είναι αυτά βέβαια και αν δε νοιώθεις άνετα με την plasma μην πάρεις, πάντως στην πράξη και σε συνθήκες σπιτιού (σε αντιπαραβολή με πίνακα ανακοινώσεων αεροδρομίου...) το burn-in πια δεν υπάρχει.
Aυτό εχω καταλάβει και εγώ... μεσα από τόσο διάβασμα εδω μέσα...:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Aυτό εχω καταλάβει και εγώ... μεσα από τόσο διάβασμα εδω μέσα...
Θυμάμαι κάποιον που είχε ποστάρει πέρσι ή πρόπερσι για μια 50άρα plasma Pioneer (προ Kuro) που κόστιζε τότε γύρω στα 9.000 € και του είχε μείνει το σήμα του Mega σαν κανονικό, hardcore burn-in, αυτό που δε φεύγει με τίποτα... :110:
Αλλά είχε πει ο ίδιος στο ποστ του ότι η τηλεόραση (monitor μάλλον)
έμενε όλη μέρα ανοιχτή και έπαιζε Mega!!!
Νομίζω ότι και μια σημερινή plasma αν υποβάλλεις στο ίδιο βασανιστήριο θα την πάρεις στο χέρι μετά από λίγο καιρό αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό που περιέγραψα είναι φυσιολογική χρήση τηλεόρασης.

Reaction score
0
Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Και μια άλλη διευκρίνηση, που ίσως έπρεπε να πω εξ αρχής: Ολες οι TV (οι 5 που αναφέρω) ήταν με HD υλικό.

Που το βρίσκω και πιο σωστό.

Φανταστείτε π.χ. να τεστάρετε HI-END μουσικά συστήματα με βινύλιο μονοφωνικό του 1950.... έτσι ισχύει νομίζω και με την εικόνα..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Δεν την είχε το μαγαζί....

Καλα χαρακτηριστικά (40ZF355D) αλλά και ακριβούτσικη

πιο φθηνα εδώ...
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=1040

αλλα και με μια απορία..
100 ή 120ΗΖ;;;
100 μάλλον τα 120 δεν εχούνε εμφανιστεί ακομα εδώ καλή τιμή.
Η 656α την έχουνε στην κάννιγος 1535 ευρώ που ρώτησα την 40 αρα.
Οι τιμές είναι κοντά και αμελλητέες.
Danaos το ξέρω πλεον οτι σπάνια έχουνε Burn in τα πλασμα και μεγάλη αντοχή 100.000 ώρες αλλα μου αρέσει να έχω τηλεοράση χωρις να σκέφτομαι η να ζω με το φοβό στο μελλόν μπας και μου εμφανίσει τίποτα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Danaos το ξέρω πλεον οτι σπάνια έχουνε Burn in τα πλασμα και μεγάλη αντοχή 100.000 ώρες αλλα μου αρέσει να έχω τηλεοράση χωρις να σκέφτομαι η να ζω με το φοβό στο μελλόν μπας και μου εμφανίσει τίποτα
Kαι γω μ' αυτόν το φόβο ξεκίνησα, γι αυτό και έχω LCD...:137: και έχω το κεφάλι μου ήσυχο (ως προς αυτό βέβαια)... ως προς τα άλλα.....:142:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Προσωπική αποψη η panasonic px80 εβάζε τα γυαλιά σε όλες αλλα τελικά τις plasma τις αποφεύγουμε λόγω των γνωστών προβλημάτων (Burn in klp)

Τα γνωστά προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν για την συγκεκριμένη τηλεόραση.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Αυτά τα προβλήματα δεν υφιστανται πλέον.

Αρα δεν ειναι λογος να μην τη προτιμήσεις.

Εγω πάλι ειδα, ειδικα στην ΡΧ, ορατά τα πιξελ της, (λογικό λογω 1024Χ768) και το μαυρο της δεν με εντυπωσίσε..
Η ΡΖ ΣΑΦΩΣ καλύτερες.... αφου θελεις σωνει και καλα plasma...

Aλλες βγαλανε "ματια" στα μάτια μου...

Ακόμα και κάποιοι "plasma fans" (όρα preve :137: ) το παραδέχονται πλεον....

Το γερμανικό μαγαζί δεν έχει PZ80...έχει PZ70.
Και η PX και η PZ που έχει είναι... σοβαρά αρύθμιστες.
(Αν κάτσεις και τις ρυθμίσεις η PZ 70 ...φαίνεται πως είναι το προηγούμενο μοντέλο.)

Το άλλο κακό είναι ότι το τηλεοπτικό που δείχνει στην ουσία είναι δορυφορικό και είναι συμπιεσμένο σήμα.

Αυτά που είναι ορατά δεν είναι τα pixels της.
Είναι αδύνατον να τα δεις υπό κανονικές συνθήκες.
Είναι τα σπασίματα και τα τεχνουργήματα του κάργα συμπιεσμένου mpeg stream.

Όσο για την Α656...όντως αποτελεί ένα best buy στις LCD τηλεοράσεις.
Σε καμμία περίπτωση δεν φθάνει την Χ3500. (H οποία είναι σαφώς ακριβότερη)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... ά

Το γερμανικό μαγαζί δεν έχει PZ80...έχει PZ70.
Και η PX και η PZ που έχει είναι... σοβαρά αρύθμιστες.
(Αν κάτσεις και τις ρυθμίσεις η PZ 70 ...φαίνεται πως είναι το προηγούμενο μοντέλο.)

Το άλλο κακό είναι ότι το τηλεοπτικό που δείχνει στην ουσία είναι δορυφορικό και είναι συμπιεσμένο σήμα.

Αυτά που είναι ορατά δεν είναι τα pixels της.
Είναι αδύνατον να τα δεις υπό κανονικές συνθήκες.
Είναι τα σπασίματα και τα τεχνουργήματα του κάργα συμπιεσμένου mpeg stream.

Όσο για την Α656...όντως αποτελεί ένα best buy στις LCD τηλεοράσεις.
Σε καμμία περίπτωση δεν φθάνει την Χ3500. (H οποία είναι σαφώς ακριβότερη)
α. preve, αυτό το κατάλαβα, γι' αυτό και δεν ασχολήθηκα μαζί τους επαρκώς... αν είχαν HD σήμα πάνω τους, θα ασχολόμουν... καταλλήλως...:144: και γι' αυτό δεν μπορώ να φέρω αντικειμενική γνώμη γι' αυτές σε σχέση με τις LCD..

β. Στα μάτια μου δεν το είδα αυτό... ίσως το HD Υλικό της Σάμυ να ήταν καλύτερο απο το αντίστοιχο της X3500, αλλά και εάν, λέω εάν, η X3500 έπαιζε καλύτερα το ίδιο υλικό, ΠΟΣΟ καλύτερα να το έπαιζε ούτως ώστε να δικαιολογήσει αυτή τη μεγάλη διαφορά τιμής;;; δεν ξέρω...

Εξ άλλου, όπως προανέφερα preve, πλάσμα πήγα δω ο κακομοίρης, αλλά...
Και η αναλογία LCD / Plasma στο κατάστημα ήταν τουλάχιστον 6/1, για να μην πω πιο πολύ..

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι.

Εξ άλλου, όπως προανέφερα preve, πλάσμα πήγα δω ο κακομοίρης, αλλά...
Και η αναλογία LCD / Plasma στο κατάστημα ήταν τουλάχιστον 6/1, για να μην πω πιο πολύ..

Ουυυυυ....και βάλε.... :122:

Εχω φάει τον κόσμο να δώ (και να πειράξω) μια PZ80 και μια PZ800....και δεν υπάρχουν πουθενά.

Reaction score
11
http://translate.google.com/translate?u=http://www.lesnumeriques.com/&hl=el&ie=UTF8&sl=fr&tl=en

Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Η W4000 παίρνει 5 αστεράκια και η Α656 4 επίσης η Philips 9732 αξιολογείται με 4 αλλά και πολλές άλλες.
Μήπως η W4000 είναι η τηλεόραση έκπληξη για τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή της;

Reaction score
0
http://translate.google.com/translate?u=http://www.lesnumeriques.com/&hl=el&ie=UTF8&sl=fr&tl=en

Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Η W4000 παίρνει 5 αστεράκια και η Α656 4 επίσης η Philips 9732 αξιολογείται με 4 αλλά και πολλές άλλες.
Μήπως η W4000 είναι η τηλεόραση έκπληξη για τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή της;
Πέντε αστεράκια δίνουν και στη W3000 που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι τόσο καλή όσο η Samsung οπότε δε μου φαίνεται και τόσο αξιόπιστο το site. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι δίνουν καλύτερη βαθμολογία στο περσινό μοντέλο της Samsung, την F86, πράγμα που έκανε και το Hitech. Δεν τις έχω δει μαζί αλλά έχω την αίσθηση ότι η A656 είναι καλύτερη, έχει κάποιος ίδια γνώμη;

Πάντως η W4000 είναι πάρα πολύ καλή σε κάθε περίπτωση και η τιμή της είναι αναπάντεχα καλή για Sony.

Reaction score
0

Πέντε αστεράκια δίνουν και στη W3000 που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι τόσο καλή όσο η Samsung οπότε δε μου φαίνεται και τόσο αξιόπιστο το site. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι δίνουν καλύτερη βαθμολογία στο περσινό μοντέλο της Samsung, την F86, πράγμα που έκανε και το Hitech. Δεν τις έχω δει μαζί αλλά έχω την αίσθηση ότι η A656 είναι καλύτερη, έχει κάποιος ίδια γνώμη;

Πάντως η W4000 είναι πάρα πολύ καλή σε κάθε περίπτωση και η τιμή της είναι αναπάντεχα καλή για Sony.
+1

Kαι μόνο που δεν έχει 100ΗΖ η W4000.......:144:

Aστε τα reviews και δειτε με τα μάτια σας....

ΥΓ: Αν πιστευα ειδικά το Hitech, θα είχα γεμίσει το σπίτι μου mε Sony.....:137:

Reaction score
0
χώρια που έχω καμία 5 slide show 1080i σε 4:3 30 λεπτά το καθένα αποθηκευμένα στο Ps3 αντε να τα δεις αυτά στην Plasma:105:
Τι εννοεις με αυτο ?? Και τι επιπτωση θα εχει αυτο στην πλασμα??

Και θα ηθελα ρε παιδια να ρωτησω 3 πραγματακια μπας και βγαλω ακρη...

1. Στο τηλεοπτικο προγραμμα της ελληνικης tv (SD) τι ειναι καλυτερο ?Plasma HD TV ή LCD HD TV

2. Για Games με PS3 εχει προβλημα η Plasma (Χαλαει ... δεν παιζει ... δεν θελει ...) ?

3. Για συνδεση με PC or HTPC εχει προβλημα η Plasma (Χαλαει ... δεν παιζει ... δεν θελει ...) ??

Τα ρωταω αυτα γιατι ειμαι σε φαση αγορας και θα ηθελα να παρω την Top TV στις 46 ιντσες ανεξαρτητως τεχνολογιας.

Reaction score
0
Τι εννοεις με αυτο ?? Και τι επιπτωση θα εχει αυτο στην πλασμα??

Και θα ηθελα ρε παιδια να ρωτησω 3 πραγματακια μπας και βγαλω ακρη...

1. Στο τηλεοπτικο προγραμμα της ελληνικης tv (SD) τι ειναι καλυτερο ?Plasma HD TV ή LCD HD TV

2. Για Games με PS3 εχει προβλημα η Plasma (Χαλαει ... δεν παιζει ... δεν θελει ...) ?

3. Για συνδεση με PC or HTPC εχει προβλημα η Plasma (Χαλαει ... δεν παιζει ... δεν θελει ...) ??

Τα ρωταω αυτα γιατι ειμαι σε φαση αγορας και θα ηθελα να παρω την Top TV στις 46 ιντσες ανεξαρτητως τεχνολογιας.
1. Εξαρτάται από το μοντέλο. Συνήθως λέμε για τις plasma αλλά υπάρχουν και LCD με πολύ καλή απόδοση στο SD.
Μεγαλύτερη σημασία από την τεχνολογία του πάνελ έχει το εαν το πάνελ αυτό είναι 1080p ή HD Ready (768p) γιατί στη δεύτερη περίπτωση η προσαρμογή του σήματος SD είναι πιο απλή υπόθεση αλλά και ούτε αυτό είναι απόλυτο γιατί ένα μοντέλο 1080p μπορεί να επεξεργάζεται τόσο καλά το συμβατικό σήμα που να το κάνει να δείχνει καλύτερα σε σχέση με μια καλή HD ready.

2. Κανένα απολύτως.

3. Καλό θα είναι να αποφύγεις τη σύνδεση PC σε plasma γιατί οι ακίνητες εικόνες (π.χ. μπάρα έναρξης) μπορεί να προκαλέσουν burn-in. Αν είσαι προσεκτικός δεν θα έχεις πρόβλήμα αλλά αν το HTPC είναι σημαντικό για εσένα μάλλον μια LCD θα είναι η πιο ξέγνοιαστη λύση.

Προσωπικά πάντως η εικόνα μιας καλής plasma συνήθως μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με μια αναλόγου επιπέδου LCD.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa