Μίνι αφιέρωμα: Καλλιόπη Βέττα

Reaction score
0
Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για μια από τις ίσως λίγες αξιόλογες γυναικείες φωνές που υπάρχουν στον Ελληνικό χώρο.
Η Καλλιόπη Βέττα έχει μια χαρισματική φωνή,ικανή να σε ταξιδέψει πολύ μακριά.
Φωνή απαλή,γλυκιά,μελωδική,καθαρή θυμίζει περισότερο κελάρισμα ρυακιού παρά εκτέλεση τραγουδιού!!!!!
Η φωνή της από μόνη της μπορεί να χαρακτηριστεί ως μουσικό όργανο γιατί έχει το χάρισμα να κινείται σε όλες τις οκτάβες.
Ξέρει να "πατάει" σωστά πάνω στο τραγούδι και να καθηλώνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Reaction score
0
Η Καλλιόπη Βέττα γεννήθηκε στο Λιβαδερό Κοζάνης. Από τα γυμνασιακά της χρόνια άρχισε να τραγουδάει με το συγκρότημα του αδερφού της (μουσικού και συνθέτη) Βαγγέλη Βέττα. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Μόσχας, όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών της τραγουδούσε στο ελληνικό συγκρότημα "Ερμής".

Συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών παρακολουθώντας μαθήματα λυρικού τραγουδιού.

Την ίδια περίοδο συνεργαζεται με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων σε πολλές συναυλίες σε όλη τη χώρα και συμμετέχει στο δίσκο του "Χαρματούσα". Ταυτόχρονα εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε σχολείο.

Το 1995 αρχίζει η συνεργασία της με το συνθέτη και μαέστρο Γιάννη Κ. Ιωάννου, ο οποίος συνθέτει πολλά τραγούδια γι' αυτήν, και αναλαμβάνει την παραγωγή και ενορχήστρωση των προσωπκών της δίσκων που ακολουθούν.

Η Κ.Βέττα με τον Γ.Ιωάννου

Reaction score
0
Τον Μάιο του 1997 κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ από τη Virgin Greece με τίτλο ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ.

Τα άλμπουμ αυτό, παίρνει εξαιρετικές κριτικές. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν είναι:

· ΣΤΟ ΛΙΒΥΚΟ των Γιάννη Κ. Ιωάννου - Γιώργου Μπακλαβά,
το οποίο έγινε μουσική τίτλων στη σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΤ1
"ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ"
του σκηνοθέτη Πάνου Κέκα,

· ΒΑΛΣ του Γιάννη Κ. Ιωάννου, το οποίο έγινε μουσική τίτλων στη σειρά μουσικών αφιερωμάτων της ΝΕΤ και ΕΤ1, "Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ" του Λευτέρη Παπαδόπουλου,
και στη σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΤ1 "ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ" του σκηνοθέτη Πάνου Κέκα.
Συμπεριλήφθηκε επίσης σε πολλές διεθνείς συλλογές.

Reaction score
49
Λουκία σ'ευχαριστούμε για το αφιέρωμα σου!!!
Την Καλλιόπη Βέττα ομολογώ πως την γνώρισα μετά από παρακίνηση δική σου, στις προτάσεις για νέες κυκλοφορίες, και την ανακάλυψα εντελώς τυχαία πως την είχα μεσα σε ένα χάος από mp3! στον σκληρό δίσκο!
Μετά πήρα τους περισσότερους δίσκους της και μαγεύτηκα από την εκτέλεση του "Τζιβαέρι"!
Είναι μία πολύ γλυκειά Ελληνική φωνή που αξίζει την προσοχή μας και είναι και από την Κοζάνη! :wink:

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ και συνεχίζω,
Ο Γιώργος Νταλάρας την καλεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα 1997-1998 της "Ιεράς Οδού", μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το Μάριο Φραγκούλη. Το Νοέμβριο του 1997 τον συνοδεύει σε δυο συναυλίες του, στο Τελ-Αβίβ με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ I.P.O.(οι συναυλίες ηχοχραφήθηκαν και κυκλοφορούν σε CD). Τη χρονιά αυτή σταματάει να διδάσκει στο σχολείο.

Με τον Γ. Νταλάρα στην Ιερά Οδό

Με τον Γ.Νταλάρα στο Τελ- Αβίβ στο Ισραήλ το 1997

Reaction score
0
Το άλμπουμ της ΣΤΟ ΦΩΣ,

κυκλοφορεί το Ιούνιο του 1999 και περιέχει εκτός των άλλων, τη παγκόσμια επιτυχία που της εμπιστεύτηκε η Lorenna Mc Kennitt,

· MARAKESH NIGHT MARKET,

· IANOS του Γιάννη Κ. Ιωάννου, που έγινε σήμα στην Ελληνική καμπάνια της WWF στο MEGA Channel TV.

Στις 14 Οκτ. 1999, συνοδεύει σε συναυλία τον Γιώργο Νταλάρα στον Καθεδρικό Ναό "Notre-Dam Basilica" του Μόντρεαλ, όπου με την "Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία του Μόντρεαλ" υπό την Δ/νση του "Charles Dutois" ερμηνεύει σαν σολίστ τα τραγούδια από το μπαλέττο "ΖΟΡΜΠΑΣ" του Μίκη Θεοδωράκη.

Με τον Γ.Νταλάρα στο Μόντρεαλ το 1999

· Τον χειμώνα του 1999 εκτός των προσωπικών της εμφανίσεων, συμμετέχει στο πρόγραμμα της Λαϊκής Ορχ. "Μίκης Θεοδωράκης".

Reaction score
0
Το καλοκαίρι του 1999 κάνει επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τον συνθέτη Γιάννη Κ. Ιωάννου στο πιάνο και συνθεσάιζερ, με τίτλο “ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΟ ΦΩΣ”.

· Το 2000 περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης τραγουδώντας και παίζοντας στην παράσταση «Το τραγούδι του Έρωτα», βασισμένο σε πέντε έργα του Φ. ΓΚ. ΛΟΡΚΑ, με την Βέρα Κρούσκα κ.ά.

Με τη Βέρα Κρούσκα το 2000

Παίζοντας ΛΟΡΚΑ το 2000

Παράλληλα δίνει ρεσιτάλ με τον Γιάννη Κ. Ιωάννου.

· Το 2001 κυκλοφορεί το άλμπουμ της με τίτλο «ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ».

Μεταβιβάζω τα λόγια που συνόδευσαν το cd κατά την κυκλοφορία του :
""Καλειδοσκόπιο" είναι ο τίτλος του καινούριου προσωπικού άλμπουμ της Καλλιόπης Βέττα, που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Απεριόριστοι οι χρωματικοί συνδυασμοί του καλειδοσκοπίου όπως και η ποικιλία των τραγουδιών που περιέχονται στο άλμπουμ. Αυτή η ποικιλομορφία αποκαλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις φωνητικές ερμηνευτικές δυνατότητες της Καλλιόπης. Σε αυτό το άλμπουμ περιέχονται τραγούδια όπως: Ο Pastor (Madradeus), Μέρες Αδέσποτες (Χρήστος Θηβαίος), Dust In the Wind (Don Kirshner), Ο Παλιάτσος και ο Ληστής (B. Dylan - Δ. Σαββόπουλος), Όμορφη Πόλη (Μ. Θεοδωράκης), Δεν Μπορώ (Ν. Ζουδιάρης), Όταν (Ν. Πετρίδης, Φ. Νικολάου) καθώς και τα ήδη γνωστά από το cd single που είχε κυκλοφορήσει "Η Ζωή Είναι Ωραία" και "Concert for One Voice". Συνδυασμός γνωστών τραγουδιών τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο σε ένα μουσικό κράμα, που πραγματικά αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον ακροατή, που του αρέσουν οι μουσικές ακροβασίες και η ποικιλία. Και όλα αυτά ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο της Καλλιόπης Βέττα! Την διασκευή των τραγουδιών αυτού του άλμπουμ έχει πραγματοποιήσει ο συνθέτης Γιάννης Ιωάννου, που είναι και μόνιμος συνεργάτης της Καλλιόπης Βέττα.

Μέρες Αδέσποτες video clip από το CD Καλειδοσκόπιο Το άκρως καλοκαιρινό και δροσερό τραγούδι Μέρες Αδέσποτες επιλέχτηκε για να γίνει το πρώτο video clip από το νέο τρίτο άλμπουμ της Καλλιόπης Βέττα με τίτλο "Καλειδοσκόπιο". Αδέσποτες Μέρες σφυρίζουν στο μπαλκόνι μας για αυτό το καλοκαίρι… "

Και,
παραθέτω πώς χαρακτηρίστηκε και σχολιάστηκε αυτό το album από το κοινό

Ελληνίδα Enya, και με καλύτερα φωνητικά προσόντα... χαρακτηρίζει το περιοδικό 'Ταχυδρόμος' την Καλλιόπη Βέττα !!!

Πήρα το καλειδοσκόπιο …από περιέργεια .
Είναι φοβερός δίσκος και η φωνή σου υπέροχη.

Ωραίο σάιτ από άποψη μουσικής ενημέρωσης, θεά η Καλλιόππη Βέτα...

> ...Έβαλα να ακούσω μουσική (μουσικάρα, το ξαναλέω), ...
Πάνκαλος ο δίσκος κι αν πιστεύετε πως οι υποψιασμένοι ακροατές αγοράζουν μουσική από κριτικές θα σας προτείνω να το αναθεωρήσετε.

Η δική μου "κριτική" για το Καλειδοσκόπιο:

ο ύπνος πριν με παίξει,
τραγούδια μου ζητά
κι εγώ μέχρι να φέξει,
ανοίγω την καρδιά
τραγούδι το τραγούδι,
σαλπάρει η ψυχή
φωτίζει τα σκοτάδια,
η έσω ανατολή
η μέρα πριν με κλέψει
τραγούδια μου ζητά
το όνειρο για να τρέξει
ανοίγει τα φτερά
τραγούδι το τραγούδι
σηκώνεται η ψυχή
λάμπει σαν ηλιαχτίδα
που αστράφτει το πρωί

Πηγή Καφετζοπούλου
(Sent: Wednesday, December 19, 2001 11:58 PM)

Η κριτική του Ανδρέα Βέρρου ήταν η εξής:
"Ακροβατώντας ανάμεσα στο ελληνικό και στο διεθνές ρεπερτόριο η Καλλιόπη Βέττα κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο Καλειδοσκόπιο. Φαίνεται πως η γλυκιά ερμηνεύτρια αρέσκεται στα παιχνίδια, αφού τα τραγούδια διαφέρουν μεταξύ τους και αποτελούν ένα πολύχρωμο μουσικό παζλ.

Τραγούδια όπως το O Pastor των Madredeus, το Μέρες Αδέσποτες του Χρήστου Θηβαίου και το Dust In The Wind που έγραψε ο Don Kirshner είναι μια πρώτη γεύση του μουσικού αυτού καλειδοσκοπίου. Η Καλλιόπη Βέττα τα πάει πολύ καλά και στα έντεχνα κομμάτια αφού προσεγγίζει με ξεχωριστό τρόπο το Oταν που είχε πει στο παρελθόν ο Φίλιππος Νικολάου, το Σταμάτησε Του Ρολογιού Τους Δείκτες που το είχαμε αγαπήσει με τη φωνή της Ρένας Κουμιώτη. Ο Παλιάτσος Κι Ο Ληστής του Bob Dylan που το διασκεύασε ο Διονύσης Σαββόπουλος αποκτά με τη διασκευή της Βέττα μια υπόκωφη δύναμη και η Oμορφη Πόλη του Μίκη Θεοδωράκη παραμένει το ίδιο γοητευτική."

· Επίσης συνεργάζεται με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Καναδό μαέστρο Charles Dutois που διευθύνει την PHILADELFIA SYMPHONY ORCHESTRA στο SARATOGA SUMMER FESTIVAL 2001.

· Δίνει σειρά προσωπικών συναυλιών σ’ όλη την Ελλάδα, και συμμετέχει σ’ άλλες με την Λαϊκή Ορχ. "Μίκης Θεοδωράκης", Χρήστο Λεοντή, Νότη Μαυρουδή κ.ά.

· Το 2002 τραγουδάει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην σκηνοθετημένη από τον Μιχάλη Κακογιάννη εκδήλωση της Διεθνούς Αμνηστίας, “BEYOND THE DARK”, τραγούδια του Κύπριου συνθέτη Κώστα Κακογιάννη. Η εκδήλωση βασίστηκε στο βιβλίο της KUOMO KENNENDY απ’ όπου πολλοί γνωστοί ηθοποιοί διάβασαν αποσπάματα. (Τραγούδια του ίδιου συνθέτη τραγούδησε στο TV-Serial «Πλατεία» του ΡΙΚ.)

Reaction score
0
· Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου εκτός των προσωπικών της συναυλιών, συνεργάζεται με τον Μάριο Φραγκούλη δίνοντας συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2003 κυκλοφορεί διεθνώς το άλμπουμ «HORIZON». Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γάλλου συνθέτη και παραγωγού Philippe Eidel με τον συνθέτη και παραγωγού της Καλλιόπης, Γιάννη Κ. Ιωάννου.

Τον Οκτώβριο του 2003, συμμετέχει σε περιοδεία της Λαϊκής Ορχ. "Μίκης Θεοδωράκης" στις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας με μεγάλη επιτυχία:
Darwin, Perth, Adelaide, Sidney, Melbourne.

· Το 2004 εμφανιζεται στα θέατρα «ΠΑΡΚ» και «ΒΕΜΠΟ», τραγουδώντας στην παράσταση «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ».

Reaction score
0
Το 2005 κυκλοφορεί το άλμπουμ «ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», με το οποίο ξεκινά μια νέα δισκογραφική συνεργασία με την εταιρεία Universal, καθώς το συμβόλαιο με την Virgin GR - ΕΜΙ έχει λήξει.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
1997 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ (CD).
1999 ΣΤΟ ΦΩΣ (CD).
2000 ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ (CD SINGLE).
2000 CONCERT FOR ONE VOICE (CD SINGLE).
2001 ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ (CD).
2003 HORIZON (CD).
2005 ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (CD).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1995 ΧΑΡΜΑΤΟΥΣΑ - ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ.
1995 ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΤΡΟΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ.
1996 ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δ’ - ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΪΤΑΝΟ.
1997 ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ Ν’ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΩ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
1999 GEORGE DALARAS & ISRAEL PHILARMONIC ORCHESTRA.
1999 ΣΥΝΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΪΤΑΝΟ.
2000 ZEPHYROS - ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ (ΒΙΟΛΙ).
2002 ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ – ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΤΤΑ.
2002 Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ.

COMPILATIONS
1997 SOUNDSCAPES (Various Artists).
1998 SPIRIT OF THE WORLD (Various Artists).
2000 ESSENTIAL MOODS (Various Artists).
2000 ARABIAN NIGHT PARTY (Various Artists).
2000 VOICE OF SILENCE (Various Artists).
2001 SUPER NIGHTS COLLECTION (Various Artists).
2001 EXCURSIVE (Various Artists).
2002 ΑΡΜΟΝΙΑ (Various Artists).
2003 Τραγούδια χωρίς σύνορα (MELODIA FM - Various Artists).
2003 SPIRITS & VOICES (Israel) (Various Artists).
2003 THE ANGELS SING 2 (TAIWAN) (Various Artists).

Αναφέρω και κάποια σχόλια του τύπου για μια παράσταση που έγινε στις 18/3/2005

"Για μαγικές Δευτέρες

Στην αφίσα για την εμφάνιση της Καλλιόπης Βέτα διάβαζες για «Μια φωνή εκεί που ο Ερωτας ρίχνει βέλη στις καρδιές αγοριών και κοριτσιών» και χαμογελούσες στωικά. Καλά τώρα, ψιθύριζες, για διαφημιστικά τερτίπια πρόκειται. Και όμως, οι μουσικές βραδιές που διοργανώνονται κάθε Δευτέρα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας το καταφέρνουν αυτό. Οχι ότι φύγαμε και ζευγαρωμένοι...

Οι παραστάσεις αυτές θέλουν το τραγούδι να παρουσιάζεται «γυμνό», με τον τραγουδιστή να συνοδεύεται επί σκηνής αποκλειστικά και μόνο από δύο πιάνα. Τίποτε περισσότερο. Τη Δευτέρα ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα κρατά το ερμηνευτικό μέρος, ενώ στο πιάνο θα βρίσκονται οι Ακης Μουχλιανίτης και Μανώλης Κουμπανάκης σε μία και μοναδική εμφάνιση με το (γλυκό) τίτλο «Θα σου χαρίσω τη βασίλισσά μου».

Προ δύο-τριών εβδομάδων, όμως, παρακολουθήσαμε την Καλλιόπη Βέτα έτσι όπως δεν την είχαμε δει ποτέ πριν. Με τον εξαιρετικό Γιάννη Ιωάννου να παίζει στο πιάνο μελωδίες του Χατζιδάκι, του Ξαρχάκου κ.ά. και στην ατμόσφαιρα να κυριαρχεί μια αίσθηση ερωτισμού που αναζητούσε καταφύγιο. Η αισθαντική χροιά της φωνής της Καλλιόπης διαθέτει μια ζεστασιά που ταίριαζε απόλυτα στο μικρό χώρο - προνοήστε εγκαίρως για τα εισιτήριά σας. Είναι σπουδαία εμπειρία να βρίσκεσαι εκεί, έστω και αν η μαγεία των συναυλιών φτάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα αφού μεταδίδονται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Και κάτι τελευταίο που αποδεικνύει την καλλιτεχνική αξία αυτών των μουσικών συνυπάρξεων: αν και προγραμματίζονται για μία μόνο φορά, ορισμένες εξ αυτών συνεχίζονται και πέραν της συγκεκριμένης βραδιάς. Βλέπετε, εκτός από το κοινό που τις απολαμβάνει δεόντως, πολύ περισσότερο τις χαίρονται οι ίδιοι οι καλλιτέχνες. Και κάπως έτσι, η μιζέρια της Δευτέρας εξαφανίζεται...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/03/2005"

Reaction score
0
Μετά τις 4 εμφανίσεις της Κ.Βέττα στο "χαμαμ" στα Πετράλωνα που έγιναν αρχές του Δεκέμβρη και χάρηκα που το ανακάλυψα ενκαίρως και παραβρέθηκα, οι επόμενες γνωστές είναι :
05/01/2006 Θεσσαλονίκη
στη μουσική σκηνή 'Βάρδια'
με τον Γιάννη Κ. Ιωάννου.

και
04/01/2006 Θεσσαλονίκη
στη μουσική σκηνή 'Βάρδια'
με τον Γιάννη Κ. Ιωάννου.

Ελπίζω τώρα να γνωρίσατε κάποια πράγματα για αυτή την ταλαντούχα φωνή και χαίρομαι πάρα πολυ που είναι από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κοζάνη και που έχει δώσει συναυλία και στο χωριό μου.

Reaction score
49
:D :D :D :D
Τέλειο!!!

(Δεσμεύεσαι όμως σ'αυτό το thread να μας ενημερώνεις γιά τις εμφανίσεις της Καλλιόπης στο μέλλον)!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3
Ευγε στην Loukitsa και απο εμένα. :)

Την Κ.Βέττα,και εγώ απο την Λουκία την γνώρισα,και κόλλησα,με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρώ όλη της την δισκογραφική δουλειά.

Μάλιστα πήγα και την άκουσα ζωντανά στο Χαμάμ,και ένα ακόμη θετικό που έχει,είναι ότι είναι απλή και άνετη με τον κόσμο,χωρίς να το παίζει ντίβα και απόμακρη.

Οταν με το καλό ξανα έρθει στα μέρη μας,θα πάω να την δώ να την ακούσω και να την απολαύσω... :D

Reaction score
0
:D :D :D :D
Τέλειο!!!

(Δεσμεύεσαι όμως σ'αυτό το thread να μας ενημερώνεις γιά τις εμφανίσεις της Καλλιόπης στο μέλλον)!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ευχαριστώ.Χαίρομαι που σας άρεσε η δουλειά μου.
Νιώθω χαρά όταν βλέπω ταλαντούχα άτομα από την ιδιαίτερη πατρίδα μου να καταξιώνονται!!
Φυσικά θα προσέχω αν θα κάνει κάποια εμφάνιση στην Αθήνα για να σας ενημερώσω.
Αν γίνει αυτό μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζι!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :)

Reaction score
0
Loukitsa να υπολογίσω πως γνωρίζεστε και προσωπικά με την Καλλιόπη Βέττα ?

Τόσες λεπτομέρειες που μας είπες ......
Έχω παρεβρεθεί σε 2 εμφανίσεις της και την έχω συγχαρει προσωπικά.Τη μία που έδωσε στο χωριό μου,πήγε στο σπίτι μου με το θείο μου που είναι καλοι φίλοι,δυστυχώς όμως δεν ήμουν εκεί.
Ο αδερφός της είχε ορχήστρα και παλιότερα ερχόταν σε συναυλίες στο χωριό μας,σε κάποιες συμετείχε και αυτή
:)

Reaction score
0
Θα ήθελα να κάνω μια προταση.
Αν σας άρεσε η Βέττα και θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από τα cd της,γιατί δεν κάνουμε ένα power buy?
Εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να αποκτήσω το καλειδοσκόπιο.
Πιστεύω ακόμη ότι υπάρχουν πολλοί που δεν τη γνωρίζουν,αλλά αν την άκουγαν σίγουρα θα επιθυμούσαν και αυτοί ένα.
Γίνεται καταρχήν αυτό??
:) :) :) :) :) :)

Reaction score
0
POWER BUY από που ?

Εχεις κάποια σκέψη?
Εδώ και καιρό ψάχνω το "καλειδοσκόπιο".
Πρέπει να είναι φοβερό cd.
Να δούμε αν ενδιαφέρεται και κανείς άλλος και μόλις δούμε πόσα κομμάτια χρειαζόμαστε, ή να το παραγγείλουμε από κανένα μεγάλο δισκάδικο ή από εκεί που υπάρχουν cd της virgin.
Δεν ξέρω κιόλας τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να γίνει αυτό.
Υπάρχει καλύτερη ιδέα?Εσεις έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από κάτι τέτοιο!!!!
:) :) :) :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.416
Νεότερο μέλος
Soula Koukatsikas