Μίνι αφιέρωμα: Καλλιόπη Βέττα

Reaction score
3
Σήμερα μετά απο πολύ ψάξιμο σε διάφορα δισκοπωλεία,βρήκα το Καλειδοσκόποιο αλλά και το πρώτο άλμπουμ της Κ.Βέττα, αυτό που έχει τίτλο...στήν χώρα των ασμάτων.

Είναι πραγματικά,άλμπουμ που ξεχωρίζουν. :D

Reaction score
0
Επειδή μου ανατέθηκε ο ρόλος να ενημερώσω για εμφανήσεις της Καλλιόπης Βέττα,σας ενημερώνω ως εξής :

19/03/2006 Θεσσαλονίκη
σε συναυλία αφιέρωμα
στον Γιάννη Σπανό,
με την χορωδία "Κοραής"
και τον Γιάννη Σπανό στο πιάνο.

13/03/2006 Αθήνα
στην Λυρική Σκηνή
συμμετοχή σε συναυλία
του συνθέτη Κώστα Λιάκουρη.

17/02/2006 Ηράκλειο Κρήτης
στη μουσική σκηνή 'Μύλος'
με τον Γιάννη Κ. Ιωάννου.

V

VIDEOMIX

Guest
Λουκίτσα, θα μου μάθεις την Καλλιόπη Βέττα; Ακούγεται ενδιαφέρον καλλιτέχνης. :)

Reaction score
3
Λουκίτσα, θα μου μάθεις την Καλλιόπη Βέττα; Ακούγεται ενδιαφέρον καλλιτέχνης. :)
Φυσικά,
ότι θέλεις θα σου μάθω και όχι μόνο τη Βεττα.... :wink:
Kαι εμένα μου έμαθε την Βέττα μαζί και με άλλα, με αποτέλεσμα να αγοράσω όλους τους δίσκους της... :wink: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Φυσικά,
Kαι εμένα μου έμαθε την Βέττα μαζί και με άλλα, με αποτέλεσμα να αγοράσω όλους τους δίσκους της... :wink: :lol: :lol: :lol:
Ποιά άλλα δηλαδή,να υποθέσω ότι είμαι κακή επιρροή?
Του Θάνου ......άλλα...... έχω σκοπό να του μάθω....
:roll: :roll: :roll:

Reaction score
3
Φυσικά,
Ποιά άλλα δηλαδή,να υποθέσω ότι είμαι κακή επιρροή?
Του Θάνου ......άλλα...... έχω σκοπό να του μάθω....
:roll: :roll: :roll:
Eγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Θάνος θα σου μάθει...άλλα...?!!! :wink: :razz: :razz: :razz:

V

VIDEOMIX

Guest
Ο καθένας με τα χόμπι του. Πιστεύω πάντως για όλους μας υπάρχει ο άνθρωπος που μπορείς να ταιριάξεις μαζί του διαφορετικά χόμπι και να "δέσουν" σε μεγάλο βαθμό. Θέληση και αλληλοσεβασμός στα γούστα του άλλου να υπάρχουν και όλα γίνονται. :)

Reaction score
3
Θάνο,συμφωνώ με αυτά που λές,όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να αντέξει ο ένας το χόμπυ του άλλου,όταν μάλιστα είναι,καμμία σχέση....?!!! :wink: :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm