Μαύρη, Λευκή ή Γάλακτος???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Καθως το θεμα κρυβει πολλα υπονοουμενα η απαντηση μου ειναι:

Σε σοκαλατα μονο μαυρη και πικρη.
Σε "οτιδηποτε αλλο" μονο λευκη και του γαλακτος :lol: :lol:
Δε πιστεύω να έχεις και κανένα φετίχ να τα "ανακατέβεις" μεταξύ τους;;; :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
xfader said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Καθως το θεμα κρυβει πολλα υπονοουμενα η απαντηση μου ειναι:

Σε σοκαλατα μονο μαυρη και πικρη.
Σε "οτιδηποτε αλλο" μονο λευκη και του γαλακτος :lol: :lol:
Δε πιστεύω να έχεις και κανένα φετίχ να τα "ανακατέβεις" μεταξύ τους;;; :D :D
Δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι :lol: :lol:

Reaction score
14
είχαν δεν είχαν τα βρώμικα μυαλά πάλι προδώθηκαν.... εγώ τι άλλο να πώ?

Η αλήθεια είναι ότι όπως ακριβώς το φαντάστηκα απάντησε ο παππούς. Η γιαγιά μου μας φόρτωνε με Υγείας Παυλίδη κάθε φορά που πηγαίναμε σπίτι της, και εμείς σαν έξυπνα παιζάκια πηγαίναμε στο περίπτερο και τις τραμπάραμε με ότι γάλακτος είχε. Serano, Lacta, αυτές της ΜΕΛΟ με τον μίκυ (τις θυμάστε), ΙΟΝ γάλακτος και αμυγδάλου, και αργότερα LACTA.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245
Τι μου θύμησες τώρα.
Η γιαγιά μου είχε πάντα γλυκά κουταλιού αλλά τα έκρυβε για να μη τα φάμε και χαλάσουμε τα δόντια μας.
Εγώ όμως τα είχα ανακαλύψει καθώς και τον τρόπο να τα φτάνω.
Έτσι δεν είχε μείνει βαζάκι ολόκληρο αλλά, όλα μισά.
Και είχε νεραντζάκι, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, περγαμόντο, συκαλάκι.
Άσε τη βανίλια υποβρύχιο.
Ξανά σλούρπ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Aπο τα καλυτερα μου ειναι σοκολατακια NEUHAUS μαυρη σοκολατα με γεμιση πορτοκαλι.Ειναι sticks και τα βρισκεις στα AMADEUS.Eιναι ανοιχτα σημερα?

Reaction score
7
Λευκή για να κόβω φλέβες.Milca, Toblerone, Lindt και μια πολύ καλή μάρκα που φέρνει ο Βενέτης...Ένα πράγμα σας λέω.Όποιος έρθει Ηράκλειο να πάει στην Ουτοπία και να ζητήσει φοντί σοκολάτας...Έχει σε πολλές παραλαγές...Είναι ζεστή λιωμένη σοκολάτα και μέσα βουτάς φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς,σουδάκια και γκοφρέτες...Άλλο πράγμα...

Reaction score
50
Από σοκολάτες δεν αντέχω με τίποτα τη μαύρη. Σκέτη πίκρα! Η γάλακτος (και κυρίως αμυγδάλου) απ' τις αγαπημένες. Και λευκή τρώω απροβλημάτιστα μόνο που δεν μπορώ να φάω πολλή, είναι υπερβολικά γλυκειά και λιγώνει.

PS: Άκη με βλέπω να τρέχω στο μαγαζί που γράφεις το απόγευμα. Πάλι καλά που έχω κάνει αρκετό καιρό αποχή και θα φάω χωρίς τύψεις! EDIT: Για πες όμως καμιά λεπτομέρεια. Πεντέλης σε ποιο ύψος πχ.; Τον Κωνσταντινίδη που γράφεις δεν τον ξέρω...

Reaction score
164
Λέγεται Capo Gelato και είναι στη Λ. Πεντέλης 72. Έχει εξαιρετικά παγωτά (θα τολμήσω να πω τα καλύτερα που θυμάμαι να έχω φάει στη χώρα μας) αλλά αν δεν πέσουν οι θερμοκαρασίες σοκολάτες δεν φέρνει. Βολέψου με σοκολάτα-πορτοκάλι και παρφαί σοκολάτα και θα με θυμηθείς :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274
Μάνος Σταυρόπουλος said:
Πεντέλης σε ποιο ύψος πχ.; Τον Κωνσταντινίδη που γράφεις δεν τον ξέρω...
Ο Κωνσταντινίδης είναι στο 72, στα δεξιά σου όπως ανεβαίνεις από Χαλάνδρι. Το ζαχαροπλαστείο που λέει ο Άκης είναι ακριβώς δίπλα.

Reaction score
5
Ανάμεσα στο Intersport και στον Κωνσταντινίδη...
Λέω να πάω μια επίσκεψη το απόγευμα :mrgreen: Είναι και σωστός ο ιδιοκτήτης...

Reaction score
164
...ξέρει και κάνει τη δουλειά του. Και να κεράσει, και να δοκιμάσεις. Όχι σαν κάτι άλλους...

Reaction score
50
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνω κι εγώ μια (παρατεταμένη) επίσκεψη το απογευματάκι!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274
GTXTC said:
Να κανονίσουμε κανένα powerbuy μήπως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απ' ότι έχω συμπεράνει εδώ μέσα, είμαστε τόσο φαγανοί, που ο καθένας μας κάνει power buy από μόνος του... :D :D :D

Reaction score
5
Είμαστε καλοφαγάδες αγαπητέ. Hiend καλοφαγάδες. :lol:
Απλά όταν το φαγώσιμο είναι καλό, γινόμαστε και φαγανοί :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274
ak1s said:
Απλά όταν το φαγώσιμο είναι καλό, γινόμαστε και φαγανοί :lol:
Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο!!!
Όταν κάτι σου αρέσει πολύ, θες να το ευχαριστηθείς τρώγοντας περισσότερο.
Γιατί κάποιοι της «και καλά» haute cuisine θέλουν να μας πείσουν ότι η γευστική απόλαυση προϋποθέτει ελάχιστες ποσότητες. Κι έτσι παίρνουν θάρρος κάποια δήθεν καλά εστιατόρια και σου σερβίρουν μερίδες σε μέγεθος λειψής μπουκιάς.
Και μιας που μιλάμε για γλυκά, μου έχουν σερβίρει (σε top μαγαζί) προφιτερόλ που ήταν ένα μικρό σουδάκι, περιχυμένο με λίγη sauce σοκολάτας και 2-3 φλούδες αμύγδαλου, σε πιάτο μεγέθους πλατείας. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Και για να δοκιμάσω λίγο ήταν… Φυσικά ακολούθησε διάλογος με υπονοούμενα με τον σερβιτόρο και η γυναίκα μου με κλώτσαγε γιατί ντρεπόταν.

Reaction score
50
Ειδικά για τα παγωτά (και όταν βλέπω ταινία κυρίως) όταν υπάρχει μπολ γεμάτο (δεν πα να'ναι κι ένα κιλό) δε βλέπω κανένα μα κανένα λόγο να σταματήσω να τρώω. Γι' αυτό και φροντίζω να μην υπάρχουν σπίτι γιατί θα με πιάσει κάνα ζάχαρο. Α την ΙΟΝ αμυγδάλου την τσάκισα ήδη...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.693
Members
38.735
Νεότερο μέλος
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΛΒΗΣ