Μείωση Πάγιου ΟΤΕ για ADSL πρόσβαση - Επιτέλους!

Reaction score
0
:D
Τη διάθεση του Conn-X και νέες χαμηλότερες τιμές για το ADSL, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο ΟΤΕ. Πρόκειται για την πρώτη ADSL σύνδεση του ΟΤΕ που εγκαθιστά ο πελάτης μόνος του (self installed), η διάθεση του οποίου αρχίζει από 1η Οκτωβρίου 2004.

Το Conn-X χρησιμοποιεί την τεχνολογία ADSL και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει ο πελάτης την εγκατάσταση πρόσβασης μόνος του και να συνδεθεί με το διαδίκτυο.

Το πακέτο Conn-X περιλαμβάνει το modem, το CD με τους drivers και τα καλώδια που απαιτούνται για τη σύνδεση καθώς και το CD της πρόσβασης στο internet. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδικό έντυπο με σαφείς οδηγίες για εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση από τον πελάτη.

Το CONN-X διατίθεται από τον ΟΤΕ σε 2 ταχύτητες πρόσβασης:

Ταχύτητα πρόσβασης Μηνιαίο τέλος

Εισερχόμενη / Απερχόμενη

384 Kbps / 128 Kbps € 19,90 (προηγούμενη τιμη 24,99€)

512 Kbps / 128 Kbps € 35,90 (προηγούμενη τιμη 44,99€)
Οι τιμές είναι χωρίς φ.π.α το τέλος ενεργοποίησης παραμενει το ιδιο € 34,99
Oι παραπάνω τιμές είναι μειωμένες κατά 20,3% και ισχύουν από 1/10/2004

Ιδού και το δελτίο τύπου:

http://www.ote.gr/oteweb/greek/news/7_9_04.pdf

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μείωση αφορά το πάγιο του OTE και όχι της OTEnet ως ISP

βέβαια το δελτίο τύπου αναφέρει ότι θέλει 12 μέρες για ενεργοποίηση της aDSL, ενώ ακόμα εγώ είμαι στο περίμενε! Οι συνδέσεις CONN-X θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Θεσσαλονίκης (θα πάω μάλλον και θα σας πω εντυπώσεις). ¨
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής: Η ΟΤΕ έχει χιλιάδες αιτήσεις που εκρεμούν για DSL, είτε γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα ports, είτε γιατί δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου, είτε γιατί οι τεχνικοί μαζεύονται και πίνονε ουζάκια. Ακόμα δεν έχει εξυπηρετήσει αυτούς, πως περιμένει να εξυπηρετήσει -και μάλιστα σε 12 μέρες που λέει το δελτίο τύπου- όλους όσους θα σπεύσουν να πάρουν CONN-X συνδέσεις;
Μάλλον πουλάνε χωρίς να μπορούνε οι OTEtτζήδες πάλι ή μαϊμουδιά Μαρκετίστικη είναι στη μέση... Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια και να εξυπηρετηθούμε όλοι μια ώρα αρχίτερα.. :roll:

Reaction score
0
Χρήστο, κατά 99,9% ναι. Το πακέτο CONN-X και η μείωση της τιμής του παγίου, φέρεται να είναι ανεξάρτητη η μία της άλλης. Βέβαια αυτό μένει να το δούμε, αλλά εφόσον οι τιμές θα αλλάξουν από 1ης Οκτωβρίου, μια βόλτα στο site της ΟΤΕ, τότε, θα διαλύσει κάθε αμφιβολία!
Εγώ τώρα έχω "στεναχώριες" γιατί έχω παραγγείλει ήδη DSL εδώ και 10 μέρες και αν αποφασίσουν να την ενεργοποιήσουν πρίν την 1η Οκτωβρίου, θα μου 'ρθει ο λογαριασμός με την παλιά χρέωση και από ότι έχω ακούσει χρεώνουν προκαταβολικά και άλλους 2 μήνες, στην αρχή! Όπερ και σημαίνει ότι θα βγω ζημιωμένος κατά 20 περίπου Ευρώ.. :cry:

Reaction score
0
Αντωνη αυτο που λες οτι εκρεμουν αιτησεις ισχυει.
Απλως με την μειωση μπορει να δωσουν adsl γραμμες σε περιοχες που υπαρχουν διαθεσιμες.

Thanks για την ενημερωση θα παω να κοιταξω τι γινετε .....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds