Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Reaction score
0
"PAL territories get a 'Starter Pack' instead of a price drop, which will see our consoles bundled in with two Sixaxis controllers and two first party games - most likely Resistance: Fall of Man and MotorStorm."

http://ps3.ign.com/articles/804/804692p1.html

με λίγα λόγια, δεν παιζει (επισημη) μειωση τιμής για Ευρωπη, αλλα θα δινουν 2 χειριστηρια και 2 παιχνιδια μαζι...

Reaction score
1
Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Cheez πρεπει να εισαι περηφανος για το πρωτο post σου!

με λίγα λόγια, δεν παιζει (επισημη) μειωση τιμής για Ευρωπη, αλλα θα δινουν 2 χειριστηρια και 2 παιχνιδια μαζι...
Παρολα αυτα νομιζω ειναι πολυ καλη κινηση.

Reaction score
0
Τα xbot όπως αναφέρεις έχουν δόνηση και ναι την θεωρούν μεγάλο προνόμοιο, σε αντίθεση με την άχριστη τεχνολογία του SixAxis.
Και εγώ τι είπα ??? έχουν θεοποιήσει το rumble κυριολεκτικά, και μια φοβερή τεχνολογία σαν το motion sensing που μπορεί να βελτιώσει τόσα πράγματα την θεωρούν άχρηστη .

Λογικά λοιπόν, μόλις δούνε το βελτιωμένο rumble του ps3 θα πάθουν σοκ ... είμαι περίεργος να τους δω δηλαδή, γιατί κολοτούμπα δεν μπορεί να γίνει εδώ.

ΥΓ
διάβαζε τι γράφει ο άλλος σε παρακαλώ, και λίγο τους κανόνες του forum για προσωπικές επιθέσεις, εδώ δεν είναι μέρος που μπορείς να φέρεσαι έτσι.
Καλος ήρθες

Reaction score
164
Λογικά λοιπόν, μόλις δούνε το βελτιωμένο rumble του ps3 θα πάθουν σοκ ... είμαι περίεργος να τους δω δηλαδή, γιατί κολοτούμπα δεν μπορεί να γίνει εδώ.
Γιατί θα είναι βελτιωμένο το rumble; Πού υπερτερεί έναντι των άλλων;

Κωλοτούμπα είναι το να θέλεις να βάλεις κάτι, να μην σε αφήνουν, να το υποτιμάς, να αντιγράφεις κάποιον άλλον στο πόδι, μετά να ξαναπροσπαθείς να το βάλεις και όταν τα καταφέρεις να το παρουσιάζεις καμαρώνοντας. Τι κωλοτούμπα; Ούτε η Κομανέντσι δεν έκανε τέτοιες. :happy_5:

Reaction score
0
Είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία με πολύ καλύτερα αποτελέσματα ... αν δεν το δούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα φυσικά...
(ότι το έχουν βάλει στις touch screens όμως εμένα με ψάρωσε λίγο σαν τεχνολογία, καμία σχέση με το βαρίδι που γυρνάει δηλαδή)
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=518378&highlight=immersion#post518378ΥΓ

ΥΓ
Κάτσε να δούμε αν θα βγει καλύτερο τελικά, και είμαι περίεργος να δω πως θα το αντιμετωπίσουν μερικοί fan του rumble.

Reaction score
164
Είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία με πολύ καλύτερα αποτελέσματα ... αν δεν το δούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα φυσικά...
(ότι το έχουν βάλει στις touch screens όμως εμένα με ψάρωσε λίγο σαν τεχνολογία, καμία σχέση με το βαρίδι που γυρνάει δηλαδή)
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=518378&highlight=immersion#post518378ΥΓ

ΥΓ
Κάτσε να δούμε αν θα βγει καλύτερο τελικά, και είμαι περίεργος να δω πως θα το αντιμετωπίσουν μερικοί fan του rumble.
Ενδιαφέρον, αλλά όπως είπες, κάτσε να δούμε. Το ότι οι δονήσεις θα προέρχονται από διαφορετικά σημεία του controller που φαίνεται υπερβολικό και αν πραγματοποιηθεί δεν πιστεύω ότι θα δίνει κάποια διαφορετική αίσθηση. Το χειριστήριο είναι μικρό, δεν νομίζω να έχει σημασία αν δονείται μπροστά ή πίσω, δε μία απόσταση δηλαδή 5 cm. Από την άλλη, η βελτίωση θα μπορούσε να έρθει από την μεγαλύτερη ποικιλία δονήσεων, και από τον καλύτερο προγραμματισμό τους.

Reaction score
0

ΥΓ
Μέχρι χτες δεν ξέρατε τι είναι δόνηση και δεν σας έλειπε κιόλας...Τώρα που η Sony αποφάσισε μετά την κατακραυγή του κόσμου να βάλει δόνηση(που κατα ένα περίεργο τρόπο δεν χώραγε αλλά τώρα χωράει) σε όλους σας φαίνεται υπέροχο..
κάνε μας την χάρη με την αποτυχία σε παρακαλώ πολύ.
Όσον αφορά το άν θα είναι καλύτερο, είμαι σίγουρος πως θα είναι τόσο απαράδεκτο όσο το SixAxis (και μην μου πεις οτι έχεις παίξει ποτέ με το sixaxis).Άντε πηγαίνετε να πάρετε χειριστήρια που ξέχασε η Sony να βάλει μέσα όταν πούλαγε το μηχάνημα.
Λοιπόν πάω να παίξω κανα παιχνίδι γιατι πολύ απλά μπορώ.Εσύ? ακόμα ps2 ε? τι να κάνεις...

Reaction score
0
Μέχρι χτες δεν ξέρατε τι είναι δόνηση και δεν σας έλειπε κιόλας...Τώρα που η Sony αποφάσισε μετά την κατακραυγή του κόσμου να βάλει δόνηση(που κατα ένα περίεργο τρόπο δεν χώραγε αλλά τώρα χωράει) σε όλους σας φαίνεται υπέροχο..
κάνε μας την χάρη με την αποτυχία σε παρακαλώ πολύ.
Όσον αφορά το άν θα είναι καλύτερο, είμαι σίγουρος πως θα είναι τόσο απαράδεκτο όσο το SixAxis (και μην μου πεις οτι έχεις παίξει ποτέ με το sixaxis).Άντε πηγαίνετε να πάρετε χειριστήρια που ξέχασε η Sony να βάλει μέσα όταν πούλαγε το μηχάνημα.
Λοιπόν πάω να παίξω κανα παιχνίδι γιατι πολύ απλά μπορώ.Εσύ? ακόμα ps2 ε? τι να κάνεις...
Φίλε μου γράφτηκες στο φόρουμ μόνο κ μόνο για να μας πεις τι ακριβώς ?
Δεν νομίζω ότι με τον τρόπο που μιλάς θα πετύχεις κάτι...
Θα έχουμε δλδ τον blizard ως psboy κ εσένα ως xboxboy ?

Reaction score
164
Φίλε μου γράφτηκες στο φόρουμ μόνο κ μόνο για να μας πεις τι ακριβώς ?
Δεν νομίζω ότι με τον τρόπο που μιλάς θα πετύχεις κάτι...
Θα έχουμε δλδ τον blizard ως psboy κ εσένα ως xboxboy ?
Πες τα βρε Μιχάλη... Να δεις που στο τέλος θα υπερασπιζόμαστε τον Bliz... :happy_5:

Reaction score
164
Βέβαια δεν είναι η επίσημη μείωση, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι να πληρώνουμε λιγότερα.

Reaction score
1
Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Ρε παιδια που το ειδατε 569? Εγω 599 βλεπω! Και 599 δεν ειναι μειωση! Ειναι η τιμη του ps3 οπως (επρεπε να) ειναι εδω και 4 μηνες!

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Μείωση τιμής στο PS3 : φήμη ή αλήθεια...?

Ρε παιδια που το ειδατε 569? Εγω 599 βλεπω! Και 599 δεν ειναι μειωση! Ειναι η τιμη του ps3 οπως (επρεπε να) ειναι εδω και 4 μηνες!
Αυτό ήταν... πάει, τελείωσε η προσφορά...

Reaction score
0
Αν πατήσεις το "προσθήκη στο καλάθι" η τιμή που σου βγάζει είναι 569 ακόμα...
Ισως είναι κανά λάθος βέβαια , τα κάνει το πλαίσιο αυτά.

Reaction score
0
Ωραια χαιρομαι:happy_8: λεω και γω, δεν εχει 20 μερες που το πειρα και καναν μειωση.:crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa