Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?

κει λοιπον στην αντιπερα οχθη , καμποσοι φτασμενοι και βραβευμενοι στουντιαδες
ειναι μερος της ΜΙΤ
http://www.mitcables.com/publications/tradeshows/highrescaaudioshow.html
Αυτο τι σημαινει , οτι τα καλωδια της δεν ειναι υπολογισιμα για ενα στουντιο ?
ή επειδη ειναι οι στουντιαδες μεσα , τα καλωδια της ειναι τα καλυτερα του κοσμου ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Γιατί νομίζω οτι τα έχω ξαναδεί όλα αυτά?
Και μάλιστα με τον ιδιο κώδικα επικοινωνίας.Να καταλαβαίνουν μόνο 2-3 και οι υπόλοιποι να βαριόμαστε τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε τι θέλει να πει ο συγγραφέας.
Ημαρτον ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιατι εισαι ο μονος που ξαναπαραπονιεται ?
76 φανεροι-δηλωμενοι , καμποσοι <κρυφοι> το διαβασαν ,
και δεν <εκδηλωσαν> δυσαρεσκεια
γιατι παραπονιεσαι ΜΟΝΟ εσυ
Και ειδικα οταν απαντω στο στριφτο .
Ας πουμε ο στελιος γιατι δεν εβγαλε κιχ ?
ο μακης 1973 ?
ο μυρτουλα ?
ο τερματογκαζι ?

Να πω και αλλους ?
γιατι να καταλαβαινουν 2-3 ?
οι αλλοι ειναι χαζοι ?
οι αυτοι οι 2-3 πιο ξυπνιοι ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα ,
τοτε οσοι διαβασαν ειναι καθε τι αλλο
αλλα και ατολμοι,
ας βγουν και να πουν οτι δεν με καταλαβαινουν....
Και τους πιο πανω δεν τους εχω για ατομα που φοβουνται να πουν την γνωμη τους......
(αλλο αν δεν θελουν).
Ας γραψουν λοιπον οσοι θελουν.
Αν καταλαβαινουν τι γραφω,
οπως και αν δεν καταλαβαινουν.
Και απο την στιγμη που δεν καταλαβαινουν τι γραφω γιατι τα διαβαζουν
γιατι δεν παραπονιουνται ?

Reaction score
150
Βρε καημό με τα καλώδια. Επειδή βαριέμαι του κερατά θα προσπαθήσω να το αποτυπώσω με όσο πιο λίγα λόγια γίνεται.

Είναι απλό. Γιατί να θέλει κανείς σε στούντιο καλωδιο που επηρεάζουν τον ήχο έστω και στο παραμικρό. Δεν τους φθάνουν όλα τ'αλλα που έχουν να καλιμπράρουν να παίζουν και τους μάγους και να μετράνε το τι σκατά κάνει του κάθε χαιεντά το καλώδιο στο σήμα που μπορέι να τυχαίνει στο Χ τυχαίο σύστημα με ατελείωτες αγνώστους παραμέτρους, να αρέσει στο κάθε τυχαίο αυτί έτσι επείδή έκατσε.

Το καλώδιο αρκεί να είναι ηλεκτρικώς ικανό να μεταφέρει το σήμα αυτούσιο και με την μικρότερη δυνατή παραμόρφωση και αντίσταση. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΆΛΛΗ επέμβαση στο σήμα και στο πως ακούγεται και ειδικά μέσω "μαγικών παραμέτρων" στη χώρα της αοριστίας.
Αν θέλει κάποιος να παίζει στην τύχη ας πληρώνει τις παπαριές του κάθε καλωδιά και να μαντεύει αν αυτό που ακούει είναι καλό ή κακό βάσει του πως θα δέσουν στην τύχη τα μαγικά φίλτρα με το πως ακούγεται το σύστημα στο χώρο του.

Φυσικά αφού τα σκάσει οποια διαφορά ακούει θα πρέπει να διακαιολογηθεί μέσα του γιατί αλλιώς νιώθει είτε πολύ μαλα....ας ή ψάχνει άλλους να το ξεφορτωθεί για να πάρει το επόμενο RANDOM EQ FILTER GENERATOR ή high-end καλώδιο.

Θες high-end καλώδιο με σχεδον μηδενική αντίσταση? Νομίζω ότι τη χαμηλότερη αντίσταση σε καλώδιο θα τη βρεις σε μαγνητικό τομογραφο στα καλώδια του πηνίου του ηλεκτρομαγνήτη. Βρίσκονται σε συνεχή ψύξη με ήλιο σχεδόν στο απόλυτο μηδέν (-273.5 C) και με αυτό τον τρόπο σχεδόν εκμηδενίζουν την αντίσταση τους καθώς ρέει μέσα τους το ρεύμα. Superconductors!

Άντε να δω κανένα καλωδιά να μας δίνει καλώδια μαζί με Cryogenic Equipment. Πως και δεν το έχουν σκεφτεί η άτιμη να το χρεώνουν 1-2 εκατομμύρια.

Reaction score
2

καλα ,
τοτε οσοι διαβασαν ειναι καθε τι αλλο
αλλα και ατολμοι,
ας βγουν και να πουν οτι δεν με καταλαβαινουν....
Και τους πιο πανω δεν τους εχω για ατομα που φοβουνται να πουν την γνωμη τους......
(αλλο αν δεν θελουν).
Ας γραψουν λοιπον οσοι θελουν.
Αν καταλαβαινουν τι γραφω,
οπως και αν δεν καταλαβαινουν.
Και απο την στιγμη που δεν καταλαβαινουν τι γραφω γιατι τα διαβαζουν
γιατι δεν παραπονιουνται ?
......................
Πρόκειται για την τρίτη πραγματική επανάσταση στην εξέλιξη της ανθρωπότητας: 1η Γεωργική (ύλη), 2η Βιομηχανική (ενέργεια), 3η Πληροφορίας(οργάνωση). Η 1η μετασχημάτισε τους κυνηγούς σε αγρότες, η 2η τους αγρότες σε εργάτες, και η 3η μετασχηματιζει τους εργάτες σε κάτι που θα δούμε. Είναι λοιπόν δυνατό να επιβιώσει η Αριστερά της βιομηχανικής εποχή................. το θεμα για συζητηση με εναν φιλο, οσπου λεω να ριξω μια ματια στο forum,τοσο απλα . Ευχαριστω, ουφ σαν ανακριση ενα πραγμα !!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?

Βρε καημό με τα καλώδια. Επειδή βαριέμαι του κερατά θα προσπαθήσω να το αποτυπώσω με όσο πιο λίγα λόγια γίνεται.

Είναι απλό. Γιατί να θέλει κανείς σε στούντιο καλωδιο που επηρεάζουν τον ήχο έστω και στο παραμικρό. Δεν τους φθάνουν όλα τ'αλλα που έχουν να καλιμπράρουν να παίζουν και τους μάγους και να μετράνε το τι σκατά κάνει του κάθε χαιεντά το καλώδιο στο σήμα που μπορέι να τυχαίνει στο Χ τυχαίο σύστημα με ατελείωτες αγνώστους παραμέτρους, να αρέσει στο κάθε τυχαίο αυτί έτσι επείδή έκατσε.
εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.....και ειναι καλο να μην ξερεις οτι υπαρχει καλυτερο...γιατι αυτο κοστιζει

Το καλώδιο αρκεί να είναι ηλεκτρικώς ικανό να μεταφέρει το σήμα αυτούσιο και με την μικρότερη δυνατή παραμόρφωση και αντίσταση. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΆΛΛΗ επέμβαση στο σήμα και στο πως ακούγεται και ειδικά μέσω "μαγικών παραμέτρων" στη χώρα της αοριστίας.
Αν θέλει κάποιος να παίζει στην τύχη ας πληρώνει τις παπαριές του κάθε καλωδιά και να μαντεύει αν αυτό που ακούει είναι καλό ή κακό βάσει του πως θα δέσουν στην τύχη τα μαγικά φίλτρα με το πως ακούγεται το σύστημα στο χώρο του.
στειλε ενα μειλ στις αναλισις μονστερ αμπι ροντ , και καμποσες αλλες εταιριες που δινουν καλωδια σε στουντιο , και μετα στειλε ενα μειλ στους στουντιαδες , και κανε τους υποδειξεις

Φυσικά αφού τα σκάσει οποια διαφορά ακούει θα πρέπει να διακαιολογηθεί μέσα του γιατί αλλιώς νιώθει είτε πολύ μαλα....ας ή ψάχνει άλλους να το ξεφορτωθεί για να πάρει το επόμενο RANDOM EQ FILTER GENERATOR ή high-end καλώδιο.

Θες high-end καλώδιο με σχεδον μηδενική αντίσταση? Νομίζω ότι τη χαμηλότερη αντίσταση σε καλώδιο θα τη βρεις σε μαγνητικό τομογραφο στα καλώδια του πηνίου του ηλεκτρομαγνήτη. Βρίσκονται σε συνεχή ψύξη με ήλιο σχεδόν στο απόλυτο μηδέν (-273.5 C) και με αυτό τον τρόπο σχεδόν εκμηδενίζουν την αντίσταση τους καθώς ρέει μέσα τους το ρεύμα. Superconductors!
synergistic μωρο μου , διαφημιζονται αλλωστε για 0 αντισταση.

Άντε να δω κανένα καλωδιά να μας δίνει καλώδια μαζί με Cryogenic Equipment. Πως και δεν το έχουν σκεφτεί η άτιμη να το χρεώνουν 1-2 εκατομμύρια.

αληθεια εδω που τα λεμε σωτηρη , εσυ πως με καταλαβαινεις ?
εχεις υψηλο-τατο IQ ή κατι αλλο σου συμβαινει ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

......................
Πρόκειται για την τρίτη πραγματική επανάσταση στην εξέλιξη της ανθρωπότητας: 1η Γεωργική (ύλη), 2η Βιομηχανική (ενέργεια), 3η Πληροφορίας(οργάνωση). Η 1η μετασχημάτισε τους κυνηγούς σε αγρότες, η 2η τους αγρότες σε εργάτες, και η 3η μετασχηματιζει τους εργάτες σε κάτι που θα δούμε. Είναι λοιπόν δυνατό να επιβιώσει η Αριστερά της βιομηχανικής εποχή................. το θεμα για συζητηση με εναν φιλο, οσπου λεω να ριξω μια ματια στο forum,τοσο απλα . Ευχαριστω, ουφ σαν ανακριση ενα πραγμα !!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ.

αριστερα ?
το αλλο με τον τοτο το ξερεις ?
γιατι η αριστερα εμεινε στα χαρτια .....μια ζωη.......
Κατα τα αλλα μην ξεφυσας θα μας πλευρητωσεις

αληθεια πως και αποφασισες να <γραψεις> εδω ........
μιας και δεν εισαι της εδω πιατσας..........
ή κατι αλλο κρυβεται πισω...............
λεω τωρα.......................

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?

Argi,

Το θέμα καλωδίων θεωρείται για μένα λήξει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ επεμβάσεις στον ήχο από τα καλώδια - τελεία και παύλα. Ότι κάνει ένα καλώδιο εκτός του ότι θα πρέπει να μετριέται και συχνοτικά αλλά και στην χρονική απόκριση (αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) μπορώ να το κάνω με 100 καλύτερους διαφορετικούς τρόπου, προβλέψιμους και άμεσα μετρήσιμους.

Όχι λεφτά δεν πρόκειται να τους δώσω ποτέ αλλά και να μου τα χάριζαν θα τα πουλούσα αμέσως και θα έπαιρνα κάτι άλλο. Αμέσω όμως και χωρίς καν να τα βάλω να παίξουν. Βλέπεις είναι θέμα προσέγγισης και που βασίζεται αυτή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?

Argi,

Το θέμα καλωδίων θεωρείται για μένα λήξει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ επεμβάσεις στον ήχο από τα καλώδια - τελεία και παύλα. Ότι κάνει ένα καλώδιο εκτός του ότι θα πρέπει να μετριέται και συχνοτικά αλλά και στην χρονική απόκριση (αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) μπορώ να το κάνω με 100 καλύτερους διαφορετικούς τρόπου, προβλέψιμους και άμεσα μετρήσιμους.

Όχι λεφτά δεν πρόκειται να τους δώσω ποτέ αλλά και να μου τα χάριζαν θα τα πουλούσα αμέσως και θα έπαιρνα κάτι άλλο. Αμέσω όμως και χωρίς καν να τα βάλω να παίξουν. Βλέπεις είναι θέμα προσέγγισης και που βασίζεται αυτή.

σωτηρη κανεις λαθος ,
πουλα τα παντα και καντα καλωδια........:143::604::626:

Reaction score
15.548

Η εικονα δεν ειναι επικαιρη και δεν δειχνει την τελευταια μορφη. Αν ποτε μπορουσα να αλλαξω την οθονη θα ακολουθουσα την επιλογη του Δημητρη αλλα πλεον δεν εχω πολλα περιθωρια, οι γωνιες γεμισαν με 2 μπασοπαγιδες...

μεγα λαθος...:403:

πρωτα φταχνουν το μεγεθος οθονης τους και μετα αχολουνται με τον ηχο τους..

Λέω και εγώ,δεν θα ειπωθεί τίποτα για καλώδια;
(Το Α και Ω σε όλα τα στούντιο)
:405:

Γιατί νομίζω οτι τα έχω ξαναδεί όλα αυτά?
Και μάλιστα με τον ιδιο κώδικα επικοινωνίας.Να καταλαβαίνουν μόνο 2-3 και οι υπόλοιποι να βαριόμαστε τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε τι θέλει να πει ο συγγραφέας.
Ημαρτον ...
:142: :403:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

με δυο λογια..............

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στελιο

μεγα λαθος...

πρωτα φταχνουν το μεγεθος οθονης τους και μετα αχολουνται με τον ηχο τους..

πρωτα φταχνεις (οχι φτιαχνεις) που ειναι ο αρβανιτακης (να μην την λεει μονο σε μενα οταν ξεφευγει καμμια περισπωμενη)
δηλαδη βαζεις (αν μπορεις ) μια ΟΘΟΝΑΡΑ
ΝΑ
στο χωρο σου ,
και μετα κυνηγας να βαλεις .αναλογο ΗΧΟ......
αν δεν μπορεις να εχεις και μεγαλο ηχο , δεν πειραζει το γυρνας
στο
ουζο.........και κανα μεζε ......
.μιας και σε περνουν στο μεζε......anytime

εβιβι ....μην παμε απο αφυδατωση παιδια........

Reaction score
15.548

Ναι....πρωτα φτιαχνεις το μεγεθος εικονας που θες και μετα ασχολεισαι με τον ηχο σου....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

πρωτα φταχνεις (οχι φτιαχνεις) που ειναι ο αρβανιτακης (να μην την λεει μονο σε μενα οταν ξεφευγει καμμια περισπωμενη)

Ναι καλά, ουτε υπογραφή σωστή δεν έχεις και λες για περισπωμένες.
Κι αυτό είναι το λιγότερο...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν περαζει,
εμεις οι περαιωτες , ειμαστε ολιγον αγραμματοι......
αλλα καλα παιδια.........

Reaction score
15.548

του τα εχω πει καιρο αλλα δεν ακουει...:116:

....μου θυμιζει καποιον που παλευε χρονια και εκανε ενα τεραστιο 0

στο τελος τα παρατησε .......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης