Μεγάλη παρουσίαση Canton και Real Cable...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
H INT electronics, μέσω του φίλου και μέλους μας Νίκου Αρβανιτάκη, θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη του AVSite να δούνε από κοντά και να μάθουν περισσότερα πράγματα, για τα ηχεία της γερμανικής CANTON και για τα προϊόντα της γαλλικής REAL CABLE.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί η International Export Manager της Canton, κα Susanne von Schiller η οποία θα μας πει τα πάντα γύρω από την κατασκευή και την φιλοσοφία των Canton. Πολύ πιθανό δε, να έχουμε μαζί μας και την General Director της Real Cable, κα Catherine Torchin.

Στην διάθεσή μας θα είναι συστήματα με τα Canton Reference 5 DC και τα Εrgo 609 DC.

Η παρουσίαση θα γίνει στους χώρους της Ηχοέκφρασης, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Μαζί μας, θα είναι και εκπρόσωποι από όλα τα περιοδικά του ειδικού τύπου.

Στο παρόν thread μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση. Οι 20 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα είναι κοντά μας.

Παρακαλώ...

http://www.canton.de/en-home.htm
http://www.realcable.cinexpo.com/

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
εγω πάντως θα είμαι, καθότι στην έκθεση τα είδα χωρις όμως δυστυχώς να μπορώ να τα ακούσω.
Να τα δούμε και στην πράξη...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κάτι τέτοιες ώρες σας ζηλεύω εκεί κάτω.

Λοιπόν είναι ένα μοναδικό event γιατί οι παρόντες θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με τον ειδικό τύπο αλλά και με τους κατασκευαστές των προϊόντων.

Και πόσο μάλλον που κάποια από τα προϊόντα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην χώρα μας!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μετα την παρουσιαση λεω να παρουμε τα κοριτσια(ανευ Αρβανιτακη) και να παμε να...τσιμπησουμε κατι εκλεκτο. :lol:
Διοτι αν τις δειτε.... :oops:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μετα την παρουσιαση λεω να παρουμε τα κοριτσια(ανευ Αρβανιτακη) και να παμε να...τσιμπησουμε κατι εκλεκτο. :lol:
Διοτι αν τις δειτε.... :oops:
Ναι παιδια ...να τις δειτε ,γιατι ο admin δεν τις ειδε ακομα !!!
Δεν θελω να σε λυπησω Ανδρεα αλλα το προγραμμα εχει ετοιμαστει ηδη!! :lol:

Κατα την διαρκεια της παρουσιασης θα μοιραστει στους συμμετεχοντες white paper της Canton για την σειρα Vento Reference.Θα υπαρξουν και εκπληξεις.
Σας περιμενουμε !

Reaction score
0
Νάτα ο Καφάτος. Ανδρέα μπορείς να έχεις χωρίς πρόβλημα από εμένα ή τον Νίκο την Κυρία Susanne von Schiller. Νίκο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για την Κα Catherine Torchin ..... Κε Γενικέ ..... :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Καλή επιτυχία παιδιά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κατέβω, αν και δεν το βλέπω και τόσο χλωμό... :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
Νάτα ο Καφάτος. Ανδρέα μπορείς να έχεις χωρίς πρόβλημα από εμένα ή τον Νίκο την Κυρία Susanne von Schiller. Νίκο δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για την Κα Catherine Torchin ..... Κε Γενικέ ..... :lol:
Έχω ήδη ετοιμάσει πρόγραμμα ξενάγησης! :D

Σε ευχαριστώ Φώτη που με θυμήθηκες γιατί αν περίμενα από τους άλλους...

Βέβαια από τον Νίκο δεν έχω παράπονο...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τα νεα απο την Γαλλια δεν ειναι τοσο ευχαριστα .
Μαλλον η Catherine δεν θα μπορεσει να ερθει και θα μας στειλει τον τεχνικο διευθυντη της Real Cable. :( :(

Reaction score
0
Μαλλον η Catherine δεν θα μπορεσει να ερθει και θα μας στειλει τον τεχνικο διευθυντη της Real Cable.
Οχι ρε γαμωτο!!!
Βαλτε με και μενα μεσα .
(ποιος αντεχει παλι τον Αρβανιτακη) :lol: :lol: :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.044
Αν και νωρίς για να μιλήσω με σιγουριά, υπολογίστε με κι εμένα γιατί έχω περιέργεια για τα Canton.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988