Μεγάλος σκληρός στο DVD recorder μου.

Reaction score
0
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.
Θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορώ να αλλάξω τον σκληρό δίσκο που έχει το LG rec μου με έναν πολύ μεγαλύτερο. Να βγάλω δηλαδή τον 160άρι που έχει τώρα και να του τοποθετήσω κάποιον 500άρι.
Ευχαριστώ.

Reaction score
2
Για τα περισσότερα lg έχω διαβάσει ότι γίνεται σχετικά εύκολα. Μόνο μια αρχική δοκιμή και απλή αντικατάσταση με ένα όχι πολύ μεγαλύτερο σκληρό θα δείξει με σιγουριά. Δε θα πήγαινα σε 500αρι δίσκο, διότι δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίζεται από το τροφοδοτικό και το firmware της συσκευής. Τα περισσότερα πετυχημένα πειράματα αφορούν σε περιπτώσεις 160-250 ή 300.

Reaction score
0
Αυτό φοράει 160άρι τώρα. Εαν αλλάξω τον δίσκο θα πρέπει να αλλάξω κάτι στην λειτουργικότητα; Υπάρχει κάπου κάποιος που να κάνει τέτοιες μετατροπές;

Reaction score
14
Σάκη αν είχες ΣΟΝΥ θα σου έλεγα μην το τολμήσεις καν.. Το δοκίμασα εγώ και είναι τόσο hardwareϊκά κλειδωμένο που δεν γίνετι με τίποτε.

Σε LG εχω ακούσει οτι γίνεται. Καλά θα κάνεις ο 160άρης ορίτζινλαλ δίσκος σου να μην περιέχει τίποτε μέσα, καθώς αν τελικά ο νέος μεγαλύτερος δεν παίξει και πρέπει να ξαναβάλεις τον παλιό μικρό μέσα ίσως στο initialise το μηχάνημα τον κάνει format και χάσεις ότι εγγραφές είχες μέσα. Τουλάχιστον αυτό κάνει το SONY.

Τώρα για δοκιμή θα έβαζα 400άρη καθώς είναι η πιο σίγουρη περίπτωση να πάιζει απο θέμα τροφοδοσίας

Reaction score
0
Ευχαριστώ. Ελπίζω να το κάνω διότι με έχει διευκολύνει πολύ το dvd με τον σκληρό που προσφάτως αγόρασα και το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι η μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Reaction score
14
Ομως απο οτι διάβασα σήμερα σε σειρά 70 SONY γίνεται αλλά θέλει service remote control.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Μεγάλος σκληρός στο DVD recorder μου.

Εγω απλα θελω (μιας και ο 250ρης του Panasonic ειναι υπεραρκετος) να συνδεσω εξωτερικο σκληρο:
α) δυστυχως ο WD που εχω διαθετει μονο USB συνδεση και δεν κανει, οποτε...
β) υπαρχει κανενα ανταπτορακι ή doc που να κανει εφικτη τη συνδεση με το recorder, που, σημειωτεον εχει καθε ειδους υποδοχες;

Σακη μολις μπηκα στο you tube σου, και κυριως στις ιστοσελιδες που παραπεμπεις. Φιλε μου αλλου κι αλλιως ειναι ο Ελληνισμος και, ευτυχως, δεν εκπροσωπειται απο τους ανθρωπους που παραπεμπεις - αλλα ας μην επεκταθουμε εδω, ενταξει;

Reaction score
0
Εμένα έχει θύρα usb το LG έχει και firewire ο σκληρός μου. Μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό;

Αντιθέτως, αυτοί που ψηφίζεται τόσα και τόσα χρόνια και που έχουν καταντήσει όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας, είναι οι ανάξιοι εκπρόσωποι, νεοραγιάδες νεότουρκοι πολιτικάντιδες. Επομένως, διαφωνώ κάθετα μαζί σου και δεν το διαπραγματεύομαι, τουλάχιστον απο αυτό εδώ το φόρουμ αλλά και γενικά με γραπτά στο Ιντερνετ.
Κλείνοντας αυτό το θέμα θα σου πω ότι πέρνω συγχαρητήρια γι'αυτή την σελίδα απο πλήθος κόσμου απο όλη την οικουμένη. Οι περισσότεροι είναι απο το εξωτερικό. Αυτή την στιγμή που άνοιξα το youtube ξέρεις πόσα pm's έχω λάβει και τα έχω αδιάβαστα; 379.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis