Μεγαλο Συγκριτικο LCD

Reaction score
0
dream_GR said:
. Το eshop αμα κάτι πάθει το μηχανάκι θα σου πεί δεν εχω ιδέα και δεν θα σου δώσει καμμία συμβουλή, όπως κάποιο όμορφο χαρτάκι με ρυθμίσεις.... (Δεν λέω περισότερα αλλά αυτό το χαρτάκι είναι πολύτιμο)

...το χαρτακι αυτο μπορουμε να το εχουμε και εμεις ?......please!!! :p :p :p

Reaction score
14
kouklos71 said:
Βρε τον κακομοιρη τον Hitachi τον πεθανανε.....
Οκ οκ o optoma ειναι καλυτερος αλλα τα 2150 με τα 1500 κατι λιγο διαφερουν + μια λαμπα δωρο μας δινει κατι παραπανω σε διαφορα.
Τωρα 150" απο 4 μετρα αποσταση μαλλον αρρωστος ειναι αυτος που βλεπει ετσι γιατι δεν εχει καταλαβει οτι αυτο που δινει εντονα την κινηματογραφικη αισθηση ειναι και η αποσταση απο το πανι.(Εαν δεις απο τα 6 μετρα θα σου πω εγω πως ανεβαινει η ποιοτητα τησ εικονας)
Και εαν μου πεις οτι δεν μπορεις να τραβηχτεις 6 μετρα πισω τοτε τι θες τις 150" ?
επιτέλους και ενας που μιλάει λογικά!!!

Βρε "κούκλε" να ξέρει πόσο ειχει μαλιάσει η γλώσσα μου με αυτόν τον φίλο μου που στα 4 μέτρα έκανε τεστ "κούπερ" στα μάτια του κάθε μέρα!!!

Επιτέλους αλλαξε σπίτι και μετέφερε το viewing distance στα 6 μέτρα περίπου και η εικόνα πήρε λίγο τα επάνω της!!!

:p :p :p :p :p :p

Reaction score
14
JOBDURATE said:
dream_GR said:
. Το eshop αμα κάτι πάθει το μηχανάκι θα σου πεί δεν εχω ιδέα και δεν θα σου δώσει καμμία συμβουλή, όπως κάποιο όμορφο χαρτάκι με ρυθμίσεις.... (Δεν λέω περισότερα αλλά αυτό το χαρτάκι είναι πολύτιμο)

ποιόν προτζέκτορα εχεις? Το χαρτάκι είναι για τον OPTOMA H72i

Reaction score
0
dream_GR said:
JOBDURATE said:
dream_GR said:

AAA!!
TON PΑΝ.900......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ(σκονακι) να φαναταστω!!!!!

Reaction score
0
Ωχ, ειναι πολυ καλος τελικα αυτος ο πτωμα -ωχ συγνωμη βρε Σακη μου τον optoma εννουσα .......
Αλλα βρε Ανδρεα μου οταν μας τον εδινες δεν μας εδωσες και μια απαραιτητη συμβουλη .......να εχουμε μαζι μας και μια σακκουλα για καλο και για κακο . :shock: :shock: :shock:

Reaction score
0
Αν βάλετε το link στο http://babelfish.altavista.com/ θα σας μεταφράσει ολόκληρη τη σελίδα.

Έχω μια ερώτηση, καταλαβαίνω σωστά από τα παρακάτω ότι ο Epson είναι ο χειρότερος από την πεντάδα για προβολή απλού τηλεοπτικού σήματος?

------------------------------------------------------------
3,7 De-Interlacing (Know How left here)

Admitted, the picture transmission after halbbildverfahren is a Relikt from old times. Since one serves this of the introduction of television transmissions cheats itself, in order to save range. With purchase media the problem of the De-Interlacings moves fortunately slow owing to progressive Scan Player into the background, but during the television transmission the user is further dependent on Interlaced signals, which must be converted in the case of doubt from the projector appropriately into a progressive frame representation. If a projector is to serve now and then, features to show sport and shows from TV transmissions its De-Interlacer is an important picture parameter. Unfortunately this aspect increasingly neglected by manufacturers, fortunately however not of all that is honored likewise here:

1 point: Epson EMP-TW600

Calculated the universal projector TW600 von Epson loses De-Interlacing in the category: It has neither over a PAL suited film mode, nor a high-quality Motion Adpative procedure for video material, which should not occur with a current home cinema projector. Picture contents even standing show disturbing edge flares and detail loss. Thus in principle a progressive passing on is advisable in the case of the TW600.
------------------------------------------------------------

Σκέφτομαι να πάρω έναν προτζέκτορα για ένα δωμάτιο με επιφάνει προβολής γύρω στις 90-100" από απόσταση 4 μέτρων. Χρήση για ταινίες, XBox360 (HD) κυρίως. Αλλά που και που θα ήθελα να βλέπω και tv σήμα χωρίς να μπλέξω όμως με ακριβούς μετατροπείς ή ό,τι άλλο. Προφανώς ο Epson δεν κάνει για το τελευταίο, ή κάνω λάθος???

Α, καλώς σας βρήκα! :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Kαλώς όρισες!

Η άποψή μου είναι ότι πρώτα πρέπει εσύ ο ίδιος να τους δεις και μετά να αποφασίσεις...

Στο τηλεοπτικό σήμα θα έχεις πρόβλημα όποιον και να πάρεις γιατί απλά η πληροφορία που εμπεριέχει το τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ λίγη με αποτέλεσμα ο προβολέας ανεβάζοντας το σήμα στην ανάλυσή του να μην αποδίδει όπως π.χ. στην περίπτωση ενός dvd ή φυσικά σε HD από το Xbox.

Ίσως καλό θα ήταν να δεις λοιπόν και τους υπόλοιπους lcd στην κατηγορία αυτή και να αποφασίσεις αν σε ικανοποιεί η εικόνα από τηλεοπτικό σήμα. Δες και τον Ζ4 και τον Panasonic 900. Ίσως βέβαια αν περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα η τιμή τους να πέσει κι άλλο μιας και έρχονται το Φθινόπωρο οι καινούργιοι lcd προβολείς ανάλυσης 1920Χ1080.

Y.Γ. Δες τους προβολείς τώρα γιατί ίσως αν τους δεις μαζί με τους καινουργιούς ανάλυσης 1920Χ1080 να θες να αγοράσεις τέτοιον... :lol: :lol:

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Kαλώς όρισες!

Η άποψή μου είναι ότι πρώτα πρέπει εσύ ο ίδιος να τους δεις και μετά να αποφασίσεις...

Στο τηλεοπτικό σήμα θα έχεις πρόβλημα όποιον και να πάρεις γιατί απλά η πληροφορία που εμπεριέχει το τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ λίγη με αποτέλεσμα ο προβολέας ανεβάζοντας το σήμα στην ανάλυσή του να μην αποδίδει όπως π.χ. στην περίπτωση ενός dvd ή φυσικά σε HD από το Xbox.

Ίσως καλό θα ήταν να δεις λοιπόν και τους υπόλοιπους lcd στην κατηγορία αυτή και να αποφασίσεις αν σε ικανοποιεί η εικόνα από τηλεοπτικό σήμα. Δες και τον Ζ4 και τον Panasonic 900. Ίσως βέβαια αν περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα η τιμή τους να πέσει κι άλλο μιας και έρχονται το Φθινόπωρο οι καινούργιοι lcd προβολείς ανάλυσης 1920Χ1080.

Y.Γ. Δες τους προβολείς τώρα γιατί ίσως αν τους δεις μαζί με τους καινουργιούς ανάλυσης 1920Χ1080 να θες να αγοράσεις τέτοιον... :lol: :lol:
Επειδή είμαστε λίγο off topic απλά να πω ευχαριστώ για την απάντηση, θα δω από κοντά τους προβολείς, θα αγοράσω από σχετικό κατάστημα με το θέμα, θα περιμένω Σεπτέμβρη καθώς λόγω παντόφλας παίζουν μεγάλα έξοδα διακοπών(!) και (λόγω παντόφλας πάλι!) ΔΕΝ με βλέπω με ΤΠΤ για 1080p!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
50
dream_GR said:
JOBDURATE said:
dream_GR said:

Μήπως θα ήταν εύκολο το... χαρτάκι να περάσει κι από εδώ μ' ένα pm;
Thanks!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Το χαρτακι καλο ειναι, αλλα καλιτερα να προσπαθησετε μονοι σας να βρειτε την ρυθμιση που σας παει (και δοξα τω Θεω εχει παμπολλες)

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.640
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale