Μεγανησι Νο3

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Μεγανησι Νο3

Πάρε και λίγο Κάλαμο που σου έλεγα... Πάρε μάτι και τα καλά φουσκωτά... :116:
Αμαν!:111:
Θα παω οπωσδηποτε του χρονου.

Εσενα προδοτη ομως δεν σου ξαναμιλαω.
Και για να ξερουν και τα υπολοιπα μελη για τι φιδι εισαι σας λεω
το εξης.
Οσο ημουν Μεγανησι ο Μπαμπης μου τηλεφωνησε αλλα ειχα
προβλημα στο κινητο μου και ετσι του εδωσα το τηλ της συζυγου.
Οταν ξαναπηρε λοιπον τηλεφωνο η συζυγος-η οποια δεν ειναι Ελληνιδα- τον περασε στα
καταστιχα ως..."baby":141:
Πειτε μου τι πρεπει να σκεφτω εγω τωρα?
Για αυτο ειχα κατι...πονοκεφαλους εκεινη την εποχη:121:

Reaction score
4.909

Εχοντας ...εντοπίσει απο πέρυσι τον χαμένο παράδεισο του Αντρέα και με δεδομένο ότι το 4αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο Esperides Resort που βρίσκεται φάτσα-κάρτα στον Σκορπιό έκανε φέτος "τιμές ΔΝΤ" δίνοντας για 50 ευρώ το δίκλινο το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος (με πρωινό) πήγαμε στο νησί μιά παρέα 3 ζευγαριών για 2 βράδια και μπορω να πω ότι το νησάκι μου άρεσε πάρα πολύ, αν και δεν νοικιάσαμε βάρκα και έτσι δεν εντυπωσιάστηκα απο τις παραλίες που ήταν προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Δεν ήταν βέβαια εποχή για μπάνιο και η τουριστική κίνηση ήταν πολύ μικρή, σίγουρα μικρότερη απο την καλοκαιρινή, γεγονός βέβαια που για τους επισκέπτες ειναι πάντα θετικό, ενω και ο καιρός ήταν καλός, δηλαδή δεν έβρεξε και η θερμοκρασία την ημέρα ήταν 21-24 βαθμούς ενω την νύχτα (λόγω και της βλάστησης) έκανε αρκετό κρύο! Είχα και κάποιες εξτρά πληροφορίες απο τον Αντρέα (...ευχαριστώ!) και έτσι σε συνδυασμό και με την καλή παρέα περάσαμε πολύ όμορφα και γυρίσαμε όλα τα μέρη που μπορούσαμε να επισκεφτούμε απο βατό δρόμο, αφήνοντας για άλλη φορά τον γύρο του νησιού με βάρκα, καθώς και η σύζυγός μου ήταν τραυματίας και δεν ρισκάριζε να μπει σε σκάφος.
Το βράδυ απο το σπίτι θα ανεβάσω μερικές φωτό
Αντρέα ο Ερρίκος ο βάζελος στο Βαθύ σε περιμένει και φέτος το καλοκαίρι, του έδωσα τα χαιρετίσματά σου!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντρέα ο Ερρίκος ο βάζελος στο Βαθύ σε περιμένει και φέτος το καλοκαίρι, του έδωσα τα χαιρετίσματά σου!
Θα με δει, θα με δει!:126:
Ευχαριστω πολυ Φιλιππε!

Reaction score
1.844

Δηλαδή αποφασίσατε να πάτε στο Μεγανήσι φέτος Αντρέα; :119:

Reaction score
4.909

Μιά φωτό απο το Βαθύ, όπου ουσιαστικά βρίσκεται όλη η "ζωή" του νησιού το καλοκαίρι. Ειναι η απέναντι πλευρά, ας την πούμε "μη αξιοποιημένη" ακόμη, ουσιαστικά πρόκειται για ένα άριστο φυσικό λιμάνι, ένα είδος φιόρδ όπου μιά γλώσσα θάλασσας μπαίνει μέσα στην στεριά.

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
4.909

Θα με "σκασεις" βρε συ, βαλε κι αλλες!:126:
Ανδρεα στις πιο καλές όπως διαπίστωσα είμαστε με τις αφεντομουτσουνάρες μας στις φωτό, κι ετσι παρόλο που τράβηξα σε όλη την εκδρομή γύρω στις 80 φωτογραφίες δεν έχω κάτι πολύ αξιόλογο να βάλω σαν σκέτο τοπίο!
Ορίστε μία του Εσπερίδες Ρεσορτ όπως φαίνεται όταν πλησιάζει το καράβι

Reaction score
3

.......Το πρωινο ψαρεμα και μπανιο(και οταν λεω πρωινο εννοω 6
το πρωι) ολα τα λεφτα!
Πως θα περασει ενας χρονος παλι?
Μου λειπει ηδη τοσο πολυ... .........
Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ κι ας μην έχω πάει.
Μόνο που το δικό μου κοντέρ:126: γράφει 10 χρόνια:141:

Reaction score
4.909

Και μία του νησιού του Βαλαωρίτη που συναντάμε πρώτα μόλις βγούμε με το πλοίο απο το λιμάνι στο Νυδρί. Απ όσο έχω ακούσει το έχει πλέον εγγονός του Βαλαωρίτη (απο κόρη, οπότε έχει άλλο επίθετο) ο οποίος ζει στο εξωτερικό. Επίσης τα γιώτ είναι...πολύ περισσότερα απο τις ψαρόβαρκες στο Μεγανήσι καθώς απ όσο κατάλαβα πληρώνουν μικρά τέλη ελιμενισμού και τα περισσότερα προσφέρονται για ενοικίαση!

Reaction score
4.909

Και μιά άποψη του Σπαρτοχωρίου όπως φαίνεται απο το λιμάνι Σπήλι. Αυτό που μοιάζει σαν τοίχος είναι μιά κατασκευή με ωραιότατη θέα στην οποία υπάρχει και η προτομή λιμενοφύλακα με καταγωγή απο το χωριό, που σκοτώθηκε το 1997 στην μάχη κατά του "οργανωμένου εγκλήματος" (δεν έμαθα λεπτομέρειες)

Reaction score
4.909

Και άλλη μία με την ψαροταβέρνα του Ερρίκου του βάζελου!
Η γυναίκα μου δήλωσε βάζελος και έτσι μας έκανε καλή τιμή και στους έξι, τώρα αν δηλώσει κάποιος γάβρος δεν γνωρίζω αν ανεβαίνει η ταρίφα...

Reaction score
4.909

Και μία τελευταία με μία ωραία βίλα λίγο έξω απο το Βαθύ σε συγκρότημα με μερικές ακόμη παρόμοιες

Reaction score
4.909

Αντε και μία απο το μπαλκόνι του δωματίου στο ξενοδοχείο. Στις 2 άκρες της πισίνας υπάρχουν αντίστοιχα τζακούτζι, ενω στην μία ακρη υπάρχει και παιδικό τμήμα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88