Μη σου πω να παίξουμε και darts στην καμπουριασμένη οθόνη του.......μπαινοντας με λασπωμένα παπούτσια και βρεγμένα ρούχα .......από καθαρισμό τουαλέτας

Μη σου πω να παίξουμε και darts στην καμπουριασμένη οθόνη του.......μπαινοντας με λασπωμένα παπούτσια και βρεγμένα ρούχα .......από καθαρισμό τουαλέτας
Άσε εμείς εδώ έχουμε μεγαλύτερο πορδοβούλωμα ακόμα και από σέναΠροσέχω καλέ, σαν εσένα είμαι που χρειάζεσαι απλωμένες σακούλες γύρω σου για να μην τα κάνεις πουτ@να;
Α ρε νταχάρη..ζεις ένα δράμα..!
Κουραμπιέδες παρέα με Ελληνικό καφε για πρωινό και το βραδακι μελομακάρονα με τσίπουρο.Καλες γιορτές να έχουμε.
τυχερέ...ένα κλααατς και τρωςΕμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Μόλις μπουν στο σπίτι τρώγονται.
Δείτε και το χριστουγεννιάτικο decoration. Όλο.
View attachment 66555
I find your lack of decoration disturbing.Δείτε και το χριστουγεννιάτικο decoration. Όλο.
![]()
Εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Μόλις μπουν στο σπίτι τρώγονται.
Δείτε και το χριστουγεννιάτικο decoration. Όλο.
View attachment 66555
Αυτά τα χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο για στολίδια. Γιούζντ όμως.Για μια στιγμη πιστεψα οτι αυτο που προεξεχει πανω απο το κουτι,ειναι σλιπακι απλωμενο στο κλαρι του δεντρου...
Εγώ είμαι με τον Νίκο.....για τις γιορτές και όχι μόνο.....
- εκμέκ - Σικάγο με έξτρα σιρόπι από την Χαρά στα τέρμα ΠατήσιαΤο μελωνουμε το μελομακαρονο......, το ζαχαρωνουμε τον κουραμπιε.....!!! χαχαχχαχααα![]()
![]()
Σιροπιαστο τσουρεκι με γεμιση καστανο-καρυδι και παγωτο βανιλια bourbon !!!