Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Βρε ξεκουμπήσου σου ειπα (για το καλο σου...)

Reaction score
5

Σε εδερνε ο μπαμπας σου -και εσενα- μικρον και εχεις τετοια νευρα ?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Οχι.

Εδερνε ο πρωην κομμουνιστής τον κομμουνιστή, όταν ανακάλυπτε την απάτη...
Πέρνα σου λέω από το σπίτι, θα μάθεις πολλά...

Δεν μου είπες, πόσο χρονών είσαι?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Σε εδερνε ο μπαμπας σου -και εσενα- μικρον και εχεις τετοια νευρα ?
bad daddy bad

:142::142::142::142:

Reaction score
6

Οχι.

Εδερνε ο πρωην κομμουνιστής τον κομμουνιστή, όταν ανακάλυπτε την απάτη...
Πέρνα σου λέω από το σπίτι, θα μάθεις πολλά...

Δεν μου είπες, πόσο χρονών είσαι?
Μα κι εσύ βρε παιδί μου τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις?

Δεν καταλαβαίνεις πόσο χρονών είναι? 5 αντέ το πολύ 6 με αυτά που γράφει.

Είσαι απαράδεκτος!:101::142::142:

Reaction score
15

Συγνώμη, αλλά όσο αντιαισθητικό είναι να λέει ο ένας στον άλλο να ξεκουμπιστεί, άλλο τόσο άσχημο είναι να κατηγορείται κάποιος για τον πατέρα του (δικαίως ή αδίκως δεν έχει καμμία σχέση, ο πατέρας είναι κάτι ιδιαίτερο για κάθε παιδί)

Επιτέλους, τι συζητάμε? Γιατί να στεναχωρεί ο ένας τον άλλο? Η ζωή είναι μικρή για να μην την απολαμβάνουμε όσο περισσότερο μπορούμε !

Σκεφτείτε θετικά!

:126:

Reaction score
0

Νοιώθω πολύ υπερήφανος για τους προγόνους μου που εσύ είσαι ελεύθερος εδώ να γράφεις, έστω κι αν είσαι ανώνυμο σκουπίδι ...
Ασε πού μπορεί νά είναι και εβραίος..:405:

Ελληνες και όχι οπαδοί του Στάλιν...
ΟΚ. Μάς επεισες πώς δέν είσαι ούτε κουμουνιστής ούτε χασικλής!!:421:

Κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπήσου από εδώ μέσα σε παρακαλώ! :141:

Ja wohl, mein Fuhrer!!!!(μπρρρ)
.

Δέν ήξερα πώς έχουμε από δαύτους εδώ μέσα πάντως.
Κρίμα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αντε καλά κρασιά... :143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Alien βλέπω έχεις γράψει 7 μηνυματα εδώ μέσα! (και γράφεις και το κομμουνιστής με ένα "μ" ... )

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481

Eεεευυμάγκες κόφτε το δεν υπάρχει πλεον λόγος να γίνετται αυτό.
Τα είπαμε μας τα είπανε οκ φτάνει . οχι άλλο κάβουνο. .......

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.382

Φτάαααααααααααααααααααααααααααααααανειειειειειειε

Τέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελοοοοοοοοοοοοοος

Αρκετάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:141::141::141::141:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Η παρακάτω επιστολή,η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Άλφα Ένα» την 6η-9-2003, υπογράφεται από τον Τάκη Λαζαρίδη, κομμουνιστή και «σύντροφο» του Μίκη Θεοδωράκη και απευθύνεται προς τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Μακρόνησο προς τιμή των εγκλείστων κομμουνιστών στις 30-8-2003.

«Συλλυπητήρια για τη φιέστα στη Μακρόνησο»

Αγαπητέ Μίκη,

Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων είμαι υποχρεωμένος ευθύς εξαρχής να δηλώσω την ταυτότητά μου.

Είμαι παλιός συναγωνιστής σου στους αγώνες για «λαϊκή δημοκρατία», «ειρήνη» και «σοσιαλισμό». Καταδικασμένος σε θάνατο μαζί με τον Μπελογιάννη και εν συνεχεία τρόφιμος επί δεκαπενταετία, των εγκληματικών φυλακών της χώρας. Ο πατέρας μου ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, γραμματέας του Εργατικού ΕΑΜ στην κατοχή καταδικάστηκε για την αντιστασιακή του δράση σε θάνατο από γερμανικό στρατοδικείο και εκτελέστηκε το Μάη του 43. Και η μητέρα μου καταδικάστηκε για την αντιστασιακή της δράση σε ισόβια δεσμά από βουλγάρικο στρατοδικείο και στη διάρκεια του εμφυλίου πέρασε και αυτή από τη Μακρόνησο...

Στη φυλακή, Μίκη, είχα το χρόνο να διαβάσω αρκετά, να σκεφτώ πολλά και να καταλάβω περισσότερα. Και μετά τη φυλακή, διαπιστώνοντας την σκληρή πραγματικότητα στις χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού», βλέποντας τις αλλεπάλληλες λαϊκές εξεγέρσεις στις χώρες αυτές και τις ισάριθμες επεμβάσεις των σοβιετικών τανκς στους δρόμους της Βουδαπέστης, του Βερολίνου και της Πράγας, κατάλαβα την φοβερή αλήθεια.

Ενώ νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για τα «ανώτερα ιδανικά» της «ελευθερίας», της «δημοκρατίας» και του «σοσιαλισμού», στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και θυσιαζόμασταν για την επιβολή της στυγνής δικτατορίας των Ζαχαριάδη - Ιωαννίδη, για την μετατροπή της πατρίδας μας σε Σοβιετικό προτεκτοράτο. Δεν μπορώ λοιπόν Μίκη να σε συγχαρώ για τη φιέστα στη Μακρόνησο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια. Γιατί ενώ η πατρίδα μας έχει ζωτική ανάγκη από εθνική ενότητα και ομοψυχία, εσύ και όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου, επιμένετε να ξύνετε πληγές, επιμένετε να βρικολακιάζετε ένα παρελθόν για το οποίο μόνο ντροπή μπορούμε να νοιώθουμε. Πασχίζετε για λόγους κομματικής σκοπιμότητας, να διαιωνίζετε ανύπαρκτες, πλέον, «διαχωριστικές γραμμές».

Είναι πράγματι πρωτοφανείς οι αγριότητες που διέπραξαν οι αντίπαλοί μας στη Μακρόνησο. Όμως οι αγριότητες, Μίκη, είναι νόμος του εμφυλίου. Και σε αγριότητες δεν υστερήσαμε και εμείς. Ας θυμηθούμε την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου. Ας θυμηθούμε το Χρήστο Λαδά. Κι ας μην ξεχνάμε τις βιαίως στρατολογημένες ανήλικες χωριατοπούλες που με το ζόρι βάζαμε να πολεμήσουν, με το ζόρι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν!

Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν δεν είναι ποιος ευθύνεται για τις αγριότητες του Εμφυλίου αλλά ποιος ευθύνεται για τον ίδιο τον εμφύλιο και συνεπώς για τις αγριότητές του. Και οι μεγάλοι ένοχοι Μίκη είμαστε εμείς. Αυτή είναι η οριστική και τελεσίδικη κρίση της ιστορίας. Και την κρίση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο έγκυρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο ο «μεγάλος αρχηγός», ο Νίκος Ζαχαριάδης...

Στο χρονικό του, που άρχισε να γράφει την Πρωτομαγιά του 1966, χαρακτηρίζει «κάλπικη» την άποψη ότι το ελληνικό αριστερό κίνημα παρασύρθηκε στον ένοπλο αγώνα από τους Άγγλους. Και απερίφραστα δηλώνει: «Στην πραγματικότητα, οι Άγγλοι θέλαν να μας παρασύρουν στις δικές τους εκλογές για να επικυρώσουν έτσι κοινοβουλευτικά, "λαϊκά", το καθεστώς που επέβαλαν με την ένοπλη επέμβασή τους και με τη Βάρκιζα».

Δεν μας έσπρωξαν λοιπόν οι Άγγλοι στον Εμφύλιο, Μίκη. Μόνοι μας μπήκαμε στο σφαγείο! «Για να σώσουμε την τιμή του ΚΚΕ» καμαρώνει ο Ζαχαριάδης!

Κάποια στιγμή, Μίκη, αντί να θρηνούμε για τις αγριότητες του Εμφυλίου και να επιδιώκουμε «ρεβάνς», αντί να παριστάνουμε τους κήνσορες και τους τιμητές, θα πρέπει να κρύψουμε το πρόσωπό μας από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχυμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών της άλλης πλευράς.

Και όμως θα μπορούσες, Μίκη, να οργανώσεις μια πραγματικά εθνική γιορτή στη Μακρόνησο. Μια γιορτή εθνικής συναδέλφωσης και συμφιλίωσης. Όπου θα καλούσες να παραστούν όλοι. Και οι δικοί μας αλλά και οι «άλλοι».

Οι συγγενείς της Ελένης Γκατζογιάννη και του Χρήστου Λαδά. Τα αδέλφια και τα παιδιά όχι μόνο των δικών μας μαχητών αλλά και των χιλιάδων ανδρών και αξιωματικών του ελληνικού στρατού που έπεσαν στο Γράμμο και στο Βίτσι για να παραμείνει η χώρα μας ελεύθερη και δημοκρατική. Σ' αυτή τη γιορτή, Μίκη, θα τραγουδούσαμε και θα κλαίγαμε μαζί, θα ταξιδεύαμε σε έναν κόσμο αγάπης και αδελφοσύνης με τα φτερά της υπέροχης μουσικής σου. Κι όρκο βαρύ θα παίρναμε ότι ποτέ πια δεν θα σηκώναμε όπλα εναντίον αλλήλων.

Σ' αυτή τη γιορτή, Μίκη, θα μπορούσες να υψωθείς σε εθνική μορφή, σε πανελλήνιο σύμβολο ενότητας και συμφιλίωσης. Δεν το έπραξες. Προτίμησες να περιχαρακωθείς στο πολιτικό και ιδεολογικό γκέτο της χρεοκοπημένες και ανυπόληπτης Αριστεράς, αυτής που τόσες συμφορές προκάλεσε στον τόπο με την ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική της. Δεν είναι κρίμα, Μίκη;

Με βαθύτατη απογοήτευση,

Τάκης Λαζαρίδης

Reaction score
6

Φτάαααααααααααααααααααααααααααααααανειειειειειειε

Τέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελοοοοοοοοοοοοοος

Αρκετάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:141::141::141::141:
+1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Θα το πω για μια τελευταία φορά. Σας παρακαλούμε, παρατήστε μας ήσυχους.
...

Άκου τι λέει το παιδί!
Στρογγυλοκαθήσανε στη βολική θέση που τους πρόσφερε το αρχικό μήνυμα, έσπευσαν με χίλιους τρόπους να βγάλουν τη χολή τους, επαίνεσαν κι ενίσχυσαν κάθε χλεύη, ειρωνεύτηκαν μέχρις εσχάτων το απέναντι μαγαζί για τις επιλογές του και τα πρόσωπα της Διαχειρήσεώς του και καπάκι ζητάνε να τους αφήσουν και ήσυχους.
Αφήνουν ανοιχτό επίτηδες το "δημοκρατικό" τους thread δίκην σεβασμού στην ελευθερία του λόγου, αλλά αναφωνούν "παρατήστε μας" μόλις ξεσπούν οι απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις.

ωραίος ως μ@λ@κ@ς αδερφέ, αλλά ως δήθεν δεν σου πέτυχε καθόλου.

Reaction score
20.696

[YOUTUBE]I-NRriHlLUk[/YOUTUBE]

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481

Παιδιά έχουμε ξεφύγει τελείως , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ AVCLUB ΚΑΙ AVSITE .....................Φτάνει πια.
Το av clunb είναι αυτοί που είναι και το av site αυτοί που είναι επίσης , δεν θεωρώ οτι πρέπει να σφαζόμαστε.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τα υπόλοιπα 300 ντοκουμέντα από το σπίτι. :142:

Αντε για να μην πάρει ο διάολος τους κομμουνιστές της συμφοράς και του καναπέως (που σβήνουν το 50% των μηνυμάτων!!!) στο παρα δίπλα τσαρδί, το AVClub.

Reaction score
1

Καλησπέρα σας. Αφού διάβασα με προσοχή όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες θα ήθελα να παραθέσω και την άποψή μου.
Είμαι μέλος και των δύο fora, και μάλιστα έχω και το ίδιο nickname και στα δύο, βέβαια έχω γράψει αρκετά περισσότερα μηνύματα στο avclub.
Πιστεύω ότι η παραμονή του τίτλου στο νήμα που ανήρτησε ο κύριος Πυργαρούσης θα έπρεπε να είχε αλλαχτεί από τη στιγμή που έγινε αυτός αντιληπτός από τη διαχείριση. Κατά τη γνώμη μου η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου βρίσκονται σε εγγύτητα, ενίοτε δυσδιάκριτη, με την ασυδοσία και την ελευθεριότητα αντίστοιχα. Εγώ προσωπικά είμαι θιασώτης της ρήσης «η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει αυτή του άλλου» και ότι η ελευθερία πρέπει να διέπεται από κάποιους κανόνες έστω και αν τους ονομάσουμε «καλής συμπεριφοράς». Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε, στο όνομα της δημοκρατίας, να απαγορεύσουμε τη χρήση των φωτεινών σηματοδοτών στους δρόμους επειδή μας στερούν το συνταγματικά κατοχυρωθέν δικαίωμα να κινούμαστε ελεύθερα εντός της Ελληνικής επικράτειας. Κατ’αντιστοιχία θα αναφέρω ένα παράδειγμα που μου είχε τύχει. Όταν διάβαζα για εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, ένας γείτονάς μου είχε στη διαπασών τη μουσική που άκουγε. Η ώρα δεν ήταν κοινής ησυχίας οπότε είχε κάθε νόμιμο δικαίωμα να το κάνει αυτό. Παρά την παράκλησή μου να χαμηλώσει τη μουσική γιατί με ενοχλούσε στη μελέτη μου δεν το έκανε. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα παρά να τον κακοχαρακτηρίσω. Ο εν λόγω άνθρωπος δεν έκανε κάτι παράνομο, απλά για μένα τουλάχιστον έκανε κακή εφαρμογή της ελευθερίας του (γιατί η εφαρμογή της δημοκρατίας και της ελευθερίας απαιτεί κάποια παιδεία).
Στο προκείμενο, δεν γνωρίζω το παρελθόν που οδήγησε στη ρήξη και τελικά στη δημιουργία δύο fora και ούτε που με ενδιαφέρει. Το δικό μου ενδιαφέρον, και πάρα πολλών άλλων πιστεύω, είναι η δική μου ενημέρωση στα θέματα που με απασχολούν και ούτε θα σχολιάσω τους κανόνες που τα διέπουν αφού τους αποδέχομαι από τη στιγμή που έγινα μέλος τους. Απλά πιστεύω ότι, δεδομένου του παρελθόντος, ότι οι διαχειριστές αυτού του forum θα έπρεπε να περιμένουν ότι το θέμα θα πάρει μια άσχημη τροπή με αποτέλεσμα την ανταλλαγή βαριών εκφράσεων και αντιπαραθέσεων ακόμα και μεταξύ ατόμων των δύο fora που γνωρίζονται και αλληλοεκτιμώνται, όπως τουλάχιστον γράφουν εκτός αν αυτό επιδίωκαν που δεν έχω κάποιο στοιχείο για να το πιστεύω.
Καταλήγοντας, δεν νομίζω ότι αν γινόταν ενός τέτοιου είδους παρέμβαση (αλλαγή τίτλου) αποτελεί καταστρατήγηση της δημοκρατίας και ελευθερίας που το forum αυτό όπως γράφουν οι διαχειριστές του προασπίζει.
Μετά από όλα αυτά, και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ "βαλτός", θα επιθυμούσα να διαγράψετε το λογαριασμό μου από το avsite. Ούτως ή άλλως δεν αυτοπροσδιορίζομαι από τη συμμετοχή μου σε fora ή Σωματεία και δεν με εκφράζει αυτό το "μαλλιοτράβηγμα άσχετα του ποιός το ξεκίνησε".
Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ σε όλους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.925

Τα υπόλοιπα 300 ντοκουμέντα από το σπίτι. :142:

Αντε για να μην πάρει ο διάολος τους κομμουνιστές της συμφοράς και του καναπέως (που σβήνουν το 50% των μηνυμάτων!!!) στο παρα δίπλα τσαρδί, το AVClub.
Ναι, αλλά σε άλλο θέμα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ναι, αλλά σε άλλο θέμα!
Ακόμα και στο AVClub, αν μου ανοίξουν τον λογαριασμό οι δημοκράτες και ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... :126:

Εχω γράψει βέβαια δύο βιβλία περί του θέματος και βαριέμαι...
Σκέπτομαι μάλλον να δώσω link για όποιον ενδιαφέρεται...

Α ρε Πυργαρούση τι έγινε το θέμα σου... :142:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός