Μετά τον Elton John σειρά έχει ο George Michael!

Reaction score
51

O Geοrge Michael 42 ετών, ανακοίνωσε πως θα συνάψει γάμου κοινωνίαν με τον εκλεκτό της καρδιάς του Kenny Joss 47 ετών. Το "ζεύγος" που είναι μαζί για 10 χρόνια, θα παντρεφτούν στις αρχές του καινούργιου χρόνου!

NIX

Reaction score
0
Ρε παιδιά,μην γίνεστε κακοί.Τον ανθρωπό τον εκτιμάμε για αυτό που είναι καλλιτεχνικά.Αν του κάνει κέφι να παντερευτεί ελέφαντα,γούστο του και καπέλο του.
Γιατί δηλαδή δεν κράζουμε όσους κάνουν εμφανέστατα λάθος επιλογής ή εμφανέστα κατακριτέους γάμους ετεροσεξουαλικούς?
Μια είναι η ζωή μας και θα την ζήσουμε όπως μας γουστάρει,μέσα στα δικά μας δικαιώματα και χωρίς να κλέβουμε-βαραίνουμε τις ζωές των άλλων.
Το μόνο που πρέπει να πούμε είναι χρόνια τους πολλά μαζί και ευτυχισμένα.

V

VIDEOMIX

Guest
Ειναι σιχαμερό και ανωμαλία του εγκεφάλου η παραφύσην σεξουαλική πράξη ομόφυλων.
Δεν ειναι δυνατόν να μην μας δημιουργεί αποτροπή.
Εγω προσωπικά, πάντα θα κατακρίνω τέτοιες εκτρωπές. Δεν συμαίνει κιόλας οτι θα επιβάλλω την γνώμη μου στους "κυριους" αυτούς.

Reaction score
4.410
Τί ρατσισμός είναι αυτός;;
Το τί κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και στο κρεβάτι του δεν μας αφορά.
Διαστροφή είναι ο πόλεμος και αυτοί που τον προκαλούν και τον θέλουν (βλέπε Bush).
Διαστροφή είναι να υπάρχει εμβόλιο κατά του καρκίνου και οι εταιρίες να μην το δίνουν προς πώληση επειδή δεν συμφέρει οικονομικά.

Reaction score
51
Ψυχραιμία!
Ρατσισμός δεν είναι το να βγαίνει κανείς και να λέει δημόσια την γνώμη του.
Ρατσισμός δεν είναι να δημοσιοποιεί ένα γεγονός που του κάνει εντύπωση.
Ρατσισμός είναι να επιβάλλεις την γνώμη σου και να λαμβάνεις "μέτρα" για να επιβληθεί η γνώμη σου!!

Απο κεί και πέρα, μιά και πρόκειται για ένα "κοινωνικό" forum συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, νομίζω πως οποιοσδήποτε μπορεί να αναφέρει την γνώμη του, χωρίς να θίγει άλλους "προσωπικά"!!!.

Το τι κάνει επίσης κανείς στο κρεββάτι του, δεν με αφορά φυσικά.
Οταν όμως αυτός ο κάποιος :
1.το "δημοσιοποιεί"
2.Είναι "δημόσιο πρόσωπο" και
3.Το διαβάζει και το παιδί μου!!!!

ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!!

Reaction score
4.410
Εννοείτε ότι λέμε τη γνώμη μας.
Δεν έκανα "μποϊκοτάζ " σε κανέναν.

Όπως λες κι εσύ, μου κάνει φοβερά άσχημη εντύπωση να έχουν τέτοιες απόψεις νέοι άνθρωποι.

Σχετικά μ' αυτό που λες στο τέλος, εγώ βρίσκω "μαγκιά" το να το δηλώσει κάποιος αντί να κρύβεται. Και ο Νουρέγιεφ και ο Freddie Mercury ήταν δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι αλλά δεν είδα τέτοιες αντιδράσεις.

Όσο για τα παιδιά, όταν είναι σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν, δεν βρίσκω σωστό να τους κρύβουμε πως υπάρχουν άνθρωποι με "ιδιαιτερότητες". Δεν θα το μάθουν μεγαλώνοντας;
Μήπως έτσι μαθαίνουν να βάζουν αυτούς τους ανθρώπους στο περιθώριο;

Περιμένω απόψεις...

Reaction score
51
Giota, οι απόψεις έχουν ήδη ειπωθεί!
Στα παιδιά μας , φυσικά δεν θα κρύψουμε ούτε την αλήθεια, αλλά ούτε και τις απόψεις μας.!
Και αυτά μετά ας αποφασίσουν! :wink:
Οσον αφορά την μαγκιά:
Φυσικά είναι μαγκιά τους να δηλώσουν αυτό που είναι, αλλά και μαγκιά οπουδήποτε πάλι να δηλώσει αυτό που σκέφτεται!!
..keep on rocking in a free world.....

Reaction score
7
Εμένα πάλι δεν με απασχολεί η σεξουαλική ζωή του καθενός,μόνο το έργο που έχει να δείξει.Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει αρκεί να μην προκαλεί την δημόσια αιδώ.

Reaction score
23
Με ενοχλεί μόνο όταν η προσωπικες σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων , γίνονται "αφορμή" και "εφαλτήριο" για την καλλιτεχνική τους ανέλιξη από τους γνωστούς κύκλους...

Το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του!

Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να επιβεβαιώνετε καθημερινά ο Γιάννης Ιωαννίδης!

Για τον Γαμο ? Αφου δεν μπορώ να ευχηθώ "καλούς απογόνους" , τότε ας πω απλά να ζήσουν!

Reaction score
0
Εμένα πάλι δεν με απασχολεί η σεξουαλική ζωή του καθενός,μόνο το έργο που έχει να δείξει.Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει αρκεί να μην προκαλεί την δημόσια αιδώ.
Εσύ κόψε το μούσι....

Reaction score
7
Με ενοχλεί μόνο όταν η προσωπικες σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων , γίνονται "αφορμή" και "εφαλτήριο" για την καλλιτεχνική τους ανέλιξη από τους γνωστούς κύκλους...

Το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμα του!

Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να επιβεβαιώνετε καθημερινά ο Γιάννης Ιωαννίδης!

Για τον Γαμο ? Αφου δεν μπορώ να ευχηθώ "καλούς απογόνους" , τότε ας πω απλά να ζήσουν!
Σωστα!

"Ειμαι gay... εβγαλα και ενα δισκο"
"Ειμαι gay... εβγαλα και μια καινουρια σειρα"
"Ειμαι gay... και δικηγορος (και ενιοτε αρπαζω κατι ψιλες στο Κολωνακι)"
κλπ κλπ...

Δε με πειραζει και δε με νοιαζει τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του (ειτε ειναι ομο- ή ετερο- ή αμφι-), αλλα συμφωνω με το Γιωργο, για το αν θα το δουν παιδια ή οτι θα γινει πρωτο θεμα στις ειδησεις το γεγονος οτι "ενας gay μουσικος παντρευεται" και οχι το "ενας μουσικος βγαζει δισκο".

Δεν ξερω αν ο ορισμος ειναι "ανωμαλια, σιχαμερο, ιδιαιτεροτητα, ρατσισμος".
Αλλα φυσιολογικο δεν ειναι. Αντικειμενικα.
Ο καλος ο Θεουλης δεν τα εφτιαξε ετσι.
Αν ηταν θα ειχε βαλει πουλι και στις γυναικες.

Reaction score
427
ΤΙΙΙΙΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πω πω τι έπαθα !!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
ΤΙΙΙΙΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πω πω τι έπαθα !!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το προβλημα δεν ειναι αν οι γυναικες εχουν bird, αλλα αν ηταν γεννημενοι "ανδρες" και εχουν κρατησει το bird.....!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm