Και 'συ μπιμπελό είσαι βρε κουτό!πτήσεις αποκλείεται....μη σπάσει κανένα μπιμπελό...
oneway θα είναι είναι η κατάληξη![]()
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και 'συ μπιμπελό είσαι βρε κουτό!πτήσεις αποκλείεται....μη σπάσει κανένα μπιμπελό...
oneway θα είναι είναι η κατάληξη![]()
τετραγωνισμένες είναι...και τις έχω διαγώνια τοποθέτηση οπότε...έχω χώρο..αρκετό...Πισω απο τις κρυσταλιερες εχεις χωρο ? ή ειναι γωνιακες? αν μενει ελευθερο τριγωνο μπορεις να τοποθετησεις πισω τους πετροβαμβακα ή αριθερμ ή οτι κατι τελοςπαντων και να μην ειναι ορατο αλλα να κανει δουλιτσα , οπως ειπε ο Ντιμις οχι βυθισεις αλλα αποσβεσεις , που ειναι καλο και αυτο...
Παντως μη χολοσκας με τις κορυφες τι διαολο παλευετε με τα κρος να τις κοψετε? τραβα δυο eq και κοφτες να πανε στην ευχη...
Δεν προσπαθούσα να κόψω τις κορυφές με τα κρος.Παντως μη χολοσκας με τις κορυφες τι διαολο παλευετε με τα κρος να τις κοψετε?
ΕΦΤΑΣΕΕΕΗΝTo 1/3 τα παρα-smooth-άρει τα πράγματα. Για βάλε και μία 1/6 ή και την no smoothing για το sub. Επίσης το sub τι το μετράς μέχρι 400; 150-200 μια χαρά είναι
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου με τον παλαβό που μπλέξαμεTo 1/3 τα παρα-smooth-άρει τα πράγματα. Για βάλε και μία 1/6 ή και την no smoothing για το sub. Επίσης το sub τι το μετράς μέχρι 400; 150-200 μια χαρά είναι
Το 80 φτιάχνεται κατεβάζοντας το 60 και το 120λίγο τα 80 από το πρασινάκι να φτιάξουμε και βλέπουμε
αν φυτρώσει αρκετά...μην τα κουρέψεις αν δεν σου πω...υπάρχουν άτομα με ανάγκες στο φόρουμΌταν κάνεις φίλτρο με το REW, θα ανοίγεις την καρτέλα του REW που σου δείχνει τι πειράζει με το φίλτρο και θα το περνάς με το χέρι στον γίγαντα. Κάτω από τα 200 που κοιτάς τώρα ανάλυση no smooth.
[DOUBLEPOST=1510000053][/DOUBLEPOST]
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου με τον παλαβό που μπλέξαμε![]()
Η ακύρωση έρχεται όταν παίζει το ηχείο με το σαμπ μαζί.Σαν κάτι να κάνουμε?
κιτρινο Left
πρασινο R
sub κοκκινο
cross στα 80
λίγο τα 80 από το πρασινάκι να φτιάξουμε και βλέπουμε
View attachment 82768
Δεν ήταν χωριστάΗ ακύρωση έρχεται όταν παίζει το ηχείο με το σαμπ μαζί.
Αν τα μετράς χωριστά δεν θα τη βλέπεις πλήρως.
Και αποφάσισε ποια κλίμακα θα χρησιμοποιείς επιτέλους![]()
Θα το δω σε λίγο από ταμπλετΔεν ήταν χωριστά
ήταν
L+SUB
R+SUB
SUB σκέτο