Μετατροπές στο DAC της Berhinger SRC9624 (ULTRAMATCH PRO)

Reaction score
0
G Force, εεεεεε...εννοώ G.kar, το μπέρυ ήταν κορυφαίο. Στην τελική κατάταξη της πρώτης ακόασης εγώ είχα ψηφίσει το 19 σαν πρώτο!!!

Κατά τη γνώμη μου πάντα στην εισαγωγή της Carmen το Primare ακουγόταν ελεφρά συμπιεσμένο και μπέρδευε (ανεπαίσθητα) το berry δεν έκανε το ίδιο σφάλμα. Ίσως θέμα αναβαθμησμένης τροφοδοσίας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν αλλάζουμε τίποτα. To μπέρι Θα το αφήσουμε ως έχει.
Ρε τσιγγούνη, 1 ευρώ έχει το κάθε κρυσταλλούδι... :lol: :lol:

Και δεν είπαμε να τους αλλάξεις όλους, έναν extra θα βάλεις εκεί που έπρεπε να έχει από την αρχή άλλωστε... (one at a time) :wink:

Reaction score
3.492
Ρε συ Νίκο, δεν τσιγγουνεύομαι αλλά φοβάμαι να του αλλάξω τα κρυσταλλούδια. Κι αν αυτά που έχει από τη μάνα του ακούγονται καλύτερα από τα καινούργια ? ποιος τα ξανακολλάει μετά ?

Αυτό που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε είναι η προσθήκη αντικραδασμικού υλικού στους κρυστάλλους και σε άλλα σημεία του κυκλώματος.

Ασε να βαρεθώ πρώτα το μπερι όπως είναι και μετά θα φτιάξω ένα εξωτερικό master clock.

Χρόνο δεν έχω, διαφορετικά θα το είχα φτιάξει ήδη.

Οταν δεν υπάρχει συμμετοχή και από τους άλλους ιδιοκατασκευαστές του φόρουμ μας, αν υπάρχουν, καταντάει μονόλογος και βαριέμαι.
Είναι σαν να γράφω σε περιοδικό.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

π.χ. Ο Κώστας Κόγιας, σαν συντονιστής της DIY κατηγορίας, δεν έχει γράψει λέξη σε αυτό το thread. Ας μας πει έστψ μια λέξηι, ας μας πει μπράβο βρε παιδιά που η μπακατέλα σας ακούστηκε υπέροχα κόντρα σε άλλα, κατά πολύ ακριβώτερα, CD players στην παρουσίαση που έγινε στην Stepcom.

Eίναι κρίμα που ένα τόσο καλό thread θα σταματήσει για μένα ακριβώς εδώ.

---------------- ΤΕΛΟΣ ------------------

Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη και ευτυχία.
Να περάσετε καλά όλοι σας.

Y.Γ Λευτέρη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ολοι οι ντιούηδες έχουμε ανάγκη τα μέλη που μας παρακολουθούν και μας υποστηρίζουν.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιωργο , δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις φιλε.
Οι ημερες ειναι παραξενες και δεν διαθετουμε ολοι ακριβως τον χρονο που θα θελαμε.
Παντως , αν και δεν ειναι στις αρμοδιοτητες μου , ενα ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα το εχεις :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ Νίκο, δεν τσιγγουνεύομαι αλλά φοβάμαι να του αλλάξω τα κρυσταλλούδια. Κι αν αυτά που έχει από τη μάνα του ακούγονται καλύτερα από τα καινούργια?
Λέγοντας μόνον την προσωπική μου άποψη, η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
Τόση που δύσκολα το πιστεύει κάποιος... Την ακούω εδώ και δύο μήνες...
Άν βρεις χρόνο σε κάποια φάση δες το. :wink:

Reaction score
3.492
Ετσι σας θέλω. Οταν παίζουν και πιπίνια στο παιχνίδι όλοι συμμετέχουν.

Reaction score
3.492
Μπορείτε να δοκιμάσετε όποιο καλωδιο θέλετε γιατί το Behringer έχει αποστπώμενο καλωδιο ρεύματος.

Reaction score
3.492
To behringer αυτές τις μέρες δεν "κοντράρει" . Ξεκουράζεται.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Γιώργο μας βάζεις φυτίλια...
Εσύ μωρή το είχες ακούσει το tascam πολύ πριν τον Γιώργο. 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ναι αλλά όχι μόνο του...

Τέλος πάντων το Tascam είναι εκτός σχεδίων μου...

Αυτό που προέχει για μένα είναι ένα καλό DAC με δυνατότητα 96/24...

Reaction score
498
Χαχαχαχχα, νάτες και οι μοντίφες εν όψει...

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος,ρεεεεεεεεεε.................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis