Μετατροπές στο DAC της Berhinger SRC9624 (ULTRAMATCH PRO)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένα καλό είναι ότι τώρα θα είναι και βαρύ και δεν θα κάνει βόλτες όπως το δικό μου όταν βάζει χέρι ο μπόμπιρας στα λαμπάκια :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
5
Γιώργο στο Photobucket κάτω από τις μικρογραφίες των photo υπάρχουν ορισμένες διευθύνσεις απλός επιλέγεις με copy paste την τελευταία που γράφει img και η φωτογραφία εμφανίζετε αμέσως εδώ! ;)

Reaction score
3.497

Νίκο τους πυκνωτές ΘΑ τους κολλάω όταν είναι ακόμα μικροί. Μετά μεγαλώνουν και ΄χωράνε παντού !!! :mrgreen:

:idea:
Για να γίνει πιο βαρύ χωράει κατά μήκος και μια παντόφλα ..

Reaction score
3.497
Γιώργο (MAC),  θα σου πρότεινα να βάλεις κι εσύ ένα μπερι αμέσως μετά το RIIA για να ακούς καλύτερα τα βινύλια   Στα 32KHz/16bit θα σου κόβει και τα κριτς-κρατς.

:lol:

Reaction score
3
Μουχαχαχαχαχα!!  :lol:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Θες να πάθει κανα εγκεφαλικό? :lol:  :lol:
Τέτοια κριτς κράτς,δεν έχει το δικό μου το σύστημα,ρε σείς. :wink:
Ομως,μήπως πρέπει να πειραματιστώ με αυτό το dac που μου έχει μείνει,μέχρι να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του? :wink:

Reaction score
0
:D
Ενταξει με πεισατε θα το παρω .
Και μετατροπες θα κανω .
Εχω και ενα λαμπατο ενισχυτη DIY με 2 KT88JJ UL να βαλω .
Νικο ευχαριστω για τις συμβουλες

Χρήστος SV7BVZ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:D  
Ενταξει με πεισατε θα το παρω .
Και μετατροπες θα κανω .
Εχω και ενα λαμπατο ενισχυτη DIY με 2 KT88JJ UL να βαλω .
Νικο ευχαριστω για τις συμβουλες

Χρήστος SV7BVZ
Καλώς τον!
Να σαι καλά Χρήστο, welcome to the club! :wink:

Reaction score
3.497
Πριν μπούμε ακόμα στο κατασκευαστικό μέρος της Β φάσης του project πρέπει να κάνουμε πρώτα να φάμε .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Να πω εγω τι σκέφτομαι

1. Θα ήταν πολύ χρήσιμο μιας που θα οδηγούσε στην δημιουργία ενός minimal συστήματος (transport-dac-τελικός)

2. Χμμμ... μεγάλο ερώτημα. Πρωσοπικά θα μπορούσα να ζήσω και με ένα αναλογιό στάδιο εξοδου. Απλά κάποιοι συγκινούνται από τον ήχο της λυχνίας....

3. το πρώτο θα ήταν το επιθυμητό, αλλά από την άλλη το δεύτερο θα είναι πολύ πιο πρακτικό για κάποιον με λιγότερο minimal σύστημα.

4. Αυτό είναι που θα μου άρεσε περισσότερο...

5. αυτό δεν το κατάλαβα...

6. Αυτός είναι ο βασικος μας σκοπός. Αν δεν πετύχει τότε πάμε για άλλα...

7. Εξαρτάται από το τι θα κατασκευάσουμε. Αν πάμε στην λύση του λαμπάτου DAC με ποτενσιόμετρο τότε θα προτιμουσα ένα απλό buffer μάλλον με τρίοδο, μιας που δεν χρειάζεται κέρδος. Από την άλλη αν πάμε στον προενισχυτή με ενσωματωμένο DAC τότε θα χρειαστεί κάποιο κύκλωμα με κέρδος για να καλύψει και τις υπόλοιπες εισόδους (μάλλον κάτι με λίγη ανάδραση)

8. χμμμ κύκλωμα autobias δύσκολο να γίνει οποτε μπορούμε να έχουμε τριμεράκια για ρύθμιση της πόλωσης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Γιώργο αν και σε βλέπω έτοιμο για το λαμπάτο στάδιο... μήπως να έπαιζες λίγο με τα op-amps πρώτα και βλέποντας και κάνοντας?... Το λέω γιατί ακούγωντας την μετατροπή του καρντασίου τις προάλες, το μηχανάκι έδειξε να πέρνει πολύ πάνω σε χροιές και μουσικότητα, χωρίς να χάσει το παραμικρό σε ανάλυση αλλά να κερδίζει κιόλας, έγινε ολίγον από μέλι, έχασε όλη την κακία του δηλαδή (που εμένα μου αρέσει παρεπιπτόντως)... Εννοείται ότι πριν ασχοληθείς μπορούμε να το δοκιμάσουμε με ένα ετοιματζίδικο λαμπάτο στάδιο φθήνια, κάποιος συνάδελφος μπορεί να έχει κι από κανένα.

Φυσικά ειδού η Ρόδος... και όλοι έχουμε αγωνία.

- Αν βέβαια το ενσωματώσεις στην συσκευή, οποιαδήποτε σύγκριση με άλλα DAC θα είναι αδόκιμη για εξαγωγή συμπερασμάτων.... Άρα λέω να το αφήσεις στην απ' όξω :wink:

Keep Walking!!

Reaction score
3.497
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Καθε άποψη και ιδέα είναι φυσικά ευπρόσδεκτη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και κάτι άλλο που ξέχασα να σας πω.
Οταν βγουν οι Ιρλανδέζες μέσα από το γνωστό CD και μπουν στο χώρο ακρόασης θα χρειαστώ βοήθεια, γιατί αυτές δεν αστειεύονται.
Ακου εκεί !   θα πετάξουν λένε τον  Ατλαντκό για να πάνε στην Ιρλανδία για φραυλόπιττες !!!
Αυτές οι ρουφιάνες τελικά έχουν σακατέψει πολλά συστήματα :wink: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo