Μετατροπές στο DAC της Berhinger SRC9624 (ULTRAMATCH PRO)

Reaction score
3.497
Το επόμενο βήμα είναι να αναβαθμίσουμε τους τελεστικούς του Behringer.

Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο 741

Αλλες προτάσεις.

Reaction score
3.497
Σπύρο, σε λίγο φεύγει και αυτό το απαίσιο κουτί του Behringer.
Ελπίζω να βρω τη λύση σύντομα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.017
Τα 627 δεν κάνουν για αυτή τη χρήση, ξέχνα τα. Εγώ δοκίμασα και τα 8066 και επίσης γιόκ, δεν κάνουνε...

Όχι, το πλακέτα διπλών τελεστικών δε το έχω δοκιμάσει πάντως, τόσο μαζόχας δεν είμαι.....

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, (να μη γίνομαι και κουραστικός)
χρησιμοποίησε τα ΟΡ275... το Butler amp front end που διαθέτει είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε αυτή τη χρήση...
http://www.analog.com/en/prod/0,2877,OP275,00.html

Να ξέρεις πάντως πως αυτά που πρέπει να δεις είναι τα εξής για αυτή τη χρήση:

1. Τάση λειτουργίας (βασικό...)
2. Χαμηλό θόρυβο
3. Unity Gain Stable
4. Kαι το πιο σημαντικό: very good DC performance for DC coupled appl.

Καλό είναι να έχει δυνατή έξοδο, χαμηλή κατανάλωση (λόγω τροφοδοσίας αλλά εσύ αυτό το βελτίωσες), ενώ άλλα χαρακτηριστικά όπως πολύ υψηλό slew rate σου είναι εντελώς άχρηστα, αφού 5-6 V/ms υπεραρκούνε σε αυτή τη χρήση.

Τεσπα, εγώ τα ψάξιμό μου και τις δοκιμές μου τις έκανα, και τα συμπεράσματά μου στα είπα, κάνε και συ το ψάξιμο και τις δοκιμές σου και θα δούμε...

Αλλά εγώ έχω άλλο μηχανάκι όπου έπαιξα, με παλμοτροφοδοτικό και πολλά op-amps, το ultradrive pro, εσύ παίζεις σε πιο απλό μοτίβο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.017
Επίσης εξαιρετική επιλογή είναι τα ΝΕ5532 για αυτή τη χρήση. Κι ας είναι παλιά, κι ας είναι τζάμπα. Είναι ήσυχα, σταθερά σε DC, και χρησιμοποιούνται και στις μέρες μας από κορυφαία cd players.

Πάντως το ΟΡ275 είναι ακόμα καλύτερο...

Reaction score
0
Καλή εβδομάδα σε ολους ,

Γεια σου Νικο , πολυ ωραιο το BERI και το σημα αν και δυνατο τα παει τελικα μια χαρα με τον τελικο μου .
Ρε συ g.kar τελικα του τελεστικους τους αλλαξες ? και αν ναι πιους δοκιμασες ?

Reaction score
3.497
Να φανταστείς έφερα κάποια άριστα υλικά από το Internet και δεν μου κάνει καρδιά να τα εγκαταστήσω στο Behri.

Reaction score
0
g.kar οχι ακομη δεν προλαβα , αλλα σκοπευω να βαλω χερι πρωτα στο τροφοδοτικο , σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μπαταριες μολυβδου 12V 12Ah , φυσικα με καποπιους πυκνωτες για αποξευξη .
Ποια ειναι η γνώμη σου ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis