Μετατροπή

Reaction score
2.263
Χρόνια πολλά!!

Έχω μια απορία: Έχω ένα αρχείο mkv. Αυτό μπορώ να το μετατρέψω σε δίσκο που να μπορεί να αναπαραχθεί σε κοινό dvd player?

Συνέχεια της πρώτης απορίας: Υποθέτοντας ότι μπορώ, μπορώ να ενσωματώσω και υπότιτλους; Είτε ως επιλογή, είτε "καμμένους" πάνω στο αρχείο.

Η επεξεργασία θα πάρει ώρες; Δεδομένου του ότι η τελική ανάλυση θα είναι επιπέδου DVD (και βγάλε) μήπως δεν αξίζει τον κόπο (χρονικά) και είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω ως πρώτη ύλη κάποιο αρχείο divx;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.082
Απάντηση: Μετατροπή

Άμα γίνεις Ολυμπιακός θα σου πούμε!:136:

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.082

Η επεξεργασία θα πάρει ώρες;
Μάλλον θα αργήσει πολύ...

Καλύτερα να ''αγοράσεις'' κάποιο DVD, ή να βρεις έτοιμο DIVX.

Reaction score
2.263
Re: Απάντηση: Μετατροπή

Μάλλον θα αργήσει πολύ...

Καλύτερα να ''αγοράσεις'' κάποιο DVD, ή να βρεις έτοιμο DIVX.
Καλημέρα αβγδ, χρόνια σου πολλά!

Ωραία, θα βρω ένα έτοιμο divx. Αυτό πως μπορώ να το κάνω ένα με τους υπότιτλους; Ρωτάω επειδή πολλά player δεν παίζουν ελληνικούς υπότιτλους στα divx τους και θα βόλευε να υπάρχουν οι υπότιτλοι ενσωματωμένοι.

Επίσης, αν χρειαστεί να γίνει αναπαραγωγή σε layer που δεν παίζει divx, η διαδικασία μετατροπής σε αρχείο dvd video είναι και με πρώτη ύλη divx χρονοβόρα;

Reaction score
2.263

Παρε αυτο εδω http://www.erightsoft.com/SUPER.html, εχει απειρες επιλογες για μετατροπες φορμα αρχειων (που δουλευουν κιολας!)
Η παρένθεση μου άρεσε! Δηλαδή δεν είναι δεδομένο ότι θα δουλεύουν;;;;

Χρόνια πολλά Λάκη!!!

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.082

Γιατί να παιδεύεσαι με μετατροπές, δεν έχεις κάποιο media player;

Reaction score
2.263
Δεν είναι για μένα βρε! Εγώ βλέπω από το pc και έτσι κι αλλιώς δε χρειάζομαι και υπότιτλους!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετατροπή

Η παρένθεση μου άρεσε! Δηλαδή δεν είναι δεδομένο ότι θα δουλεύουν;;;;

Χρόνια πολλά Λάκη!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε σενα
Ειναι μερικα σκ@τ@προγραμματα που σου βαζουν υδατογραφηματα, κρασσαρουν καταμεσης κλπ, ενω το Super ειναι ΟΚ (χρονια δοκιμασμενο) και...τζαμπα (που δεν...πεθανε:))

Για την ενσωματωση εδω http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix

Reaction score
2.263
Ευχαριστώ πολύ!!

Βλέπω λέγεται mkvtoolnix. Δουλεύει μόνο για mkv αρχεία? Ρωτάω επειδή εγώ θέλω να ενσωματώσω υπότιτλους σε divx

Reaction score
2.263
Διευκρίνιση:

Θέλω κάτι τέτοιο

http://www.videohelp.com/tools/AVIAddXSubs

το οποίο όμως να μη βγάζει τελικό αρχείο σε .divx αλλά σε .avi. Αυτό επειδή σκοπός είναι η αναπαραγωγή του τελικού αρχείου από dvd player με δυνατότητα αναπαραγωγής divx αλλά όχι και υποτίτλων.

Reaction score
2.263
Ευχαριστώ πολύ!

Ok φαίνεται να κάνει τη δουλειά, αλλά με προβληματίζει αυτό

Please notice that this encoding process may take several hours to finish the conversion, therefore it is recommended to do this process at night or whenever the computer is not in use
Ξέρω είμαι ανάποδος και δε με ικανοποιεί τίποτα, αλλά σκαλώνω στο ότι το παραπάνω πρόγραμμα που αλλάζει τον τύπο αρχείου σε .divx λέει ότι χρειάζεται 2-3 λεπτά. Μήπως να χρησιμοποιήσω εκείνο και να αλλάξω στη συνέχεια τον τύπο αρχείου πάλι σε .avi με κάποιον άλλο converter? Έχει κανείς εμπειρία από τέτοια μετατροπή, απαιτεί και αυτή ώρες ή τελειώνει σε μερικά λεπτά;

Reaction score
2.263

Ευχαριστώ! Το δοκιμάζω τώρα. Ελπίζω να δέχεται και εξωτερικούς υπότιτλους.
Τζίφος. Μου διαβάζει τους υπότιτλους, μου βγάζει επιλογή join, αλλά πριν ξεκινήσει τη διαδικασία μου βγάζει μήνυμα λάθους. Χώρια που το επεξεργασμένο άνευ υποτίτλων βιντεο έχει και υδατογράφημα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Δοκιμασα το mkvmerge με avi αρχειο, ενσωματωσα υποτιτλους, και το πηρε μια χαρα αλλα το μετονομαζει σε .mkv ! (Δεν παυει ομως να ειναι ουσιαστικα αρχειο avi οποτε δοκιμασε αν παιζει κι ετσι, ή...) Αυτο το νεο αρχειο δωστο στο SUPER και κανε το ο,τι θελεις

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.182
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907