Μετατροπη wav σε flac

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Μετατροπη wav σε flac

Το DAC 1 USB εχει εδω 1250E.
Η "κλασική" αναλογία 1$ = 1€ όταν πρόκειται για προϊόντα που πωλούνται στην Ελλάδα.
Εστω και έτσι πάντως πάλι συμφέρει η σύνθεση PC+DAC σε σχέση με την αγορά ενός music server.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Απάντηση: Μετατροπη wav σε flac

Ετσι για την ιστορια
1295 US = 864 EUROS
TAX 13% = 112 EUROS
SUM = 976 EUROS
VAT 19% = 164 EUROS
90 EUROS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Κ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ
ΣΥΝΟΛΟ = 1230 EUROS

Αν εισαι ιδιωτης πληρωνεις 864 και εαν εισαι και τυχερος και δεν το ανοιξουν στο τελωνειο προσθετεις και 40 μεταφορικα και καθαριζεις με 904.

Reaction score
25.939

ερωτησης
αν χρησιμοποιησουμε το dbpoweramp για ripping κανει την ιδια δουλεια με το EAC η καλυτερα eac για rip σε wav και μετα βλεπουμε?
αυτη την περιοδο παιζω με ενα ipod classic (για χρηση αυτοκινητου) ως εκ τουτου ριππαρω σε wav και απο και με dbpa σε alac.
το προβλημα μου ειναι βασικα το album art. απο τους 30 δισκους που εχω σενιαρει μεχρι στιγμης μονο 3 εμφανιζουν album art στο ipod.
στο ipod τα στελνω μεσω winamp (δοκιμασα κλασσικα itunes και μετα απο μιση ωρα το εστειλα στα διαλα διοτι πολυ ηλιθιο στη χρηση του)

ερωτησης 3η
υπαρχει καλυτερος συνδιασμος η μονο ενα προγραμμα που θα ριππαρει αντιστοιχα με το eac , θα βαζει τιτλους κλπ , θα βαζει αποδεκτο album art απο το ipod και θα μπορει να στελνει τους δισκους σε αυτο?

για την οικιακη χρηση (flac κλπ) δεν τιθεται θεμα , νομιζω οτι το dbpa κανει τα παντα ολα.

Reaction score
25.939

για το ripping δουλευει οπως το eac (που αν δεν κανω λαθος ειναι η αναφορα μας) ?
υπαρχει αποψη?

Reaction score
17.812
Δοκίμασε το MediaMonkey.

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ:

Για το MediaMonkey σ ευχαριστω πολυ!Ειναι καταπληκτικη η ποιοτητα του.

'Χαριτωμενα' ειναι και τα Tipps που δινει σ ενα παραθυρακι...:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.467
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo