Μεταφορές Off Topic

daharis666

Crystalator
Μηνύματα
17.896
Reaction score
36.866
Τα κατάφερα 666 να το αλλάξει πριν αλλάξει ο μήνας!

Στείλε μου τα 50€ όπως σου είπα.

κάτσε να δούμε τη λίστα γάμου του Άλφεε...:lol:
κατευθείαν να απλώσεις την χερούκλα.... :laugh:
 

xfader

Mine, All Mine
Administrator
Μηνύματα
23.872
Reaction score
38.265
@xfader δεν είναι επιχείρημα να μου δείχνεις ένα meme που την διακωμωδεί ως κλιματικό goblin που κάποιες φεμινίστριες θα το θεωρούσαν και ως ακραία φαλλοκρατικο.
Λες ότι οι ευαίσθητοι ήταν πάντα το πρώτο είδος που εξαφανιζόταν στην ιστορία όμως σε ποιους ευαίσθητους αναφέρεσαι δεν ήταν σαφές.
Ας αφήσουμε την Greta Thunberg κατά μέρους και ας κοιτάξουμε γύρω μας την καταστροφή που συντελείται στον πλανήτη, αυτό θα πρέπει να σταματήσει πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.
Και θα γίνει σίγουρα για να σωθεί το ανθρώπινο είδος αλλά και ότι υπάρχει στη γη, τα μέτρα θα τα πάρουν οι ίδιοι οι ηγέτες γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και όχι επειδή το λέει η Γκρέτα και ο κάθε οικολόγος/ περιβαλλοντολόγος/ κλιματολόγος κ.λ.π απλά αν υπάρχουν φωνές που ασκούν πίεση θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την επιβολή ριζικών μέτρων.
Η αδιαφορία όμως από όλους μας είναι αρκετά "εκνευριστική", προτιμούμε να δείχνουμε πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε και να μη βλέπουμε πιο πέρα από τη μύτη μας - τι φάγαμε σήμερα τι ήπιαμε σήμερα πόσα χρήματα έχουμε δώσει για να πάρουμε καταναλωτικά αγαθά και άλλα τέτοια πεζά και χαζά και μην επεκταθώ περισσότερο γιατί θα γίνω ιδιαίτερα αντιπαθής - κρίνουμε όμως αυστηρά μια δεκαεξάχρονη ενώ θα έπρεπε να την επευφημούμε για τη δράση της (μάλλον χλευάζουμε και όχι κρίνουμε απ' ότι έχω καταλάβει), τεσπα, πιθανόν οι μεγάλες ηλικίες να σκέφτονται διαφορετικά όμως οι νέοι σκέφτονται το μέλλον τους και των παιδιών τους και των παιδιών των παιδιών τους και ανησυχούν.
Αυτά με το ανθρώπινο είδος, τη φύση και τα λοιπά "θεόσταλτα" δεν με αγγίζουν στο παραμικρό. Πολύ περιληπτικά θα σου πω ότι όλα είναι αστρόσκονη που κάνει κύκλους. Κάποια στιγμή, συνέπεσαν οι κατάλληλες συνθήκες στη Γη για να εξελιχθεί (και) ο άνθρωπος. Η ηλικία της Γης είναι 4,5 δις χρόνια και του ανθρώπου (homo sapiens) με εξελιγμένη εγκεφαλική λειτουργία περίπου 50.000 χρόνια. Πριν μόλις 100 χρόνια ήμασταν κάτω από 2 δις και σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 7.8 δις.

Τι θέλω να πω; Αντί να μας φταίει ο κακός σύγχρονος άνθρωπος που καταναλώνει ασύστολα, να κοιτάξουμε πώς θα μειώσουμε αυτήν την εκθετική άνοδο του πληθυσμού που χρειάζεται νέους πόρους που δεν υπάρχουν κι ας αφήσουμε τα θρησκευτικοηθικά διλήμματα και τις ενοχές της μπούρδας του τύπου "όλοι οι καλοί χωράμε". Να τη βράσω την εξέλιξη και την τεχνολογία αν είναι να κάνουμε συνέχεια πίσω για να χωρέσουν κι άλλοι. Άλλο να είμαστε υπέρ της ζωής κι άλλο να καταπιέζουμε την υπάρχουσα ζωή επειδή δεν ελέγχουμε τη δημιουργία νέας.


Υ.Γ. Είναι και μπάζο η Γκρέτα, οπότε και να συμφωνούσα μαζί της θα την έβριζα. :biggrin:
 


Μηνύματα
1.741
Reaction score
2.739
Είναι σημαντικό αυτό που λες και θα πρέπει θα υπάρχει έλεγχος γεννήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς χώρες της Ασίας και της Αφρικής η υπεργεννητικότητα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που μαζί με όλα τα προβλήματα που έχουν αρκετές χώρες λόγω του ότι είναι φτωχές και με απολυταρχικά καθεστώτα συνεπάγεται το βιοτικό επίπεδο να είναι χαμηλό και οι άνθρωποι δυστυχισμένοι.
Ευτυχώς που υπάρχει η σημερινή τεχνολογία σε όλους τους τομείς και υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τον άνθρωπο (προς το παρόν μέχρι να πάρουν τον έλεγχο οι μηχανές) 😳 γιατί αν υπήρχαν 8 δις άνθρωποι όπως ήταν οι συνθήκες πριν από 100 χρόνια θα ήταν κάτι τραγικό.
Τεσπα, άσε με να πάω να χαζέψω κανα στέρεο και να δω και τι γράφει ο Λέανδρος για τις καλωδιάρες γιατί αρκετά μιζεριάσαμε. :prankster:
 

daharis666

Crystalator
Μηνύματα
17.896
Reaction score
36.866
Τεσπα, άσε με να πάω να χαζέψω κανα στέρεο και να δω και τι γράφει ο Λέανδρος για τις καλωδιάρες γιατί αρκετά μιζεριάσαμε. :prankster:
φουλ για αυτοκτονία θες να το πας ε?... :laugh:
 

abcd

Πρώην Διοικητής
Super Moderator
Μηνύματα
59.462
Reaction score
44.406
η σημερινή τεχνολογία σε όλους τους τομείς και υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τον άνθρωπο (προς το παρόν μέχρι να πάρουν τον έλεγχο οι μηχανές) 😳
Πολύ Schwarzenegger βλέπεις! :p

 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
154.244
Μηνύματα
2.347.221
Members
35.065
Νεότερο μέλος
olly
Top