Μετα τα Dali τι?

Timaras

Reaction score
2.153
Αυτός ο προ ενισχυτής εχε και τελικό επάνω?
Αυτός είναι μόνο προενισχυτής.Η yamaha του έχει δώσει δικτυακές δυνατότητες,δεν έχει fm ή net radio αλλά μπορείς να συνέσεις το κινητό ή το ταμπλετ σου με bluetooth ή wifi και να παίζεις από αυτό.
Η έξοδός του πρέπει να οδηγηθεί σε τελικό ενισχυτή και καθάρισες! :)

Reaction score
4
Αφου κοιτας στην τιμή τα dali 5 και 7. Κοίτα και τα monitor audio bronze 5.
Εγώ τα ακουσα και πηρα τα monitor audio bronze 5. Και ειμαι πολυ ικανοποιημένος.
Εχω τον yamaha rx v483.

Reaction score
7.089
Ο ενισχυτης σου ειναι μικρος σε ισχυ και ηχεια δαπεδου να παρεις δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις.Κρατα τα zensor 1 που εχεις και πηγαινε σε μεγαλυτερο και καλυτερο ενισχυτη,ακομα και τα μικρα ηχεια που εχεις θα αποδωσουν καλυτερα.Αλλωστε ο χωρος δεν ειναι και τοσο μεγαλος.Το να παρεις παντως ηχεια δαπεδου με τον ενισχυτη που εχεις τωρα ειναι λαθος κινηση. Πουλα τον και παρε τον R-N803,που εχει και το συστημα διορθωσης χωρου,αλλα και ολες τις ευκολιες που εχει ο 402 (και αρκετα παραπανω φυσικα).

Reaction score
375
View attachment 91127 View attachment 91128

ο 803 εχει καλυτερο τμημα τελικης ενισχυσης,νομιζω και ομως οτι και το ψφιακο τμημα εχει διαφορες.
Με τόσα λεφτά που έχει ο 803, αν διαθέσει κανείς το ίδιο ποσό για έναν ενισχυτή χωρίς διαδικτυακές ευκολίες, δεν θα είναι κατά πολύ καλύτερος? Εννοω, ο 803 ανεβάζει πολύ την τιμή του όχι τόσο λόγω αρίστης ποιότητας του αλλά λόγω της πολύ καλής του ποιότητας (όχι άριστης για αυτό το επίπεδο τιμής) σε συνδυασμό με τις ιντερνετικές του ευκολίες. Σωστά?

Reaction score
7.089
Με τόσα λεφτά που έχει ο 803, αν διαθέσει κανείς το ίδιο ποσό για έναν ενισχυτή χωρίς διαδικτυακές ευκολίες, δεν θα είναι κατά πολύ καλύτερος? Εννοω, ο 803 ανεβάζει πολύ την τιμή του όχι τόσο λόγω αρίστης ποιότητας του αλλά λόγω της πολύ καλής του ποιότητας (όχι άριστης για αυτό το επίπεδο τιμής) σε συνδυασμό με τις ιντερνετικές του ευκολίες. Σωστά?

προφανως,αλλα οταν καλομαθεις στις δικτυακες ευκολιες του musiccast (και γενικοτερα συσκευων με διακτυακες δυνατοτητες) δυσκολα γυρνας πισω.Για μενα βεβαια ο καλυτερος συνδυασμος ειναι wxc-50 και A-S701,στο χιλιαρικο,αλλα ξεχωριστες συσκευες,καλυτερος ολοκληρωμενος.

Reaction score
375
Η παραγγελία μόλις έγινε... 499€ για Dali sensor 7 ήταν μια άκρως δελεαστική τιμή. Τώρα, ψάχνομαι και για αγορά ενισχυτή. Όχι άμεσα, σε κανένα χρόνο σίγουρα όμως. Περιμένω προτάσεις για ενισχυτή που θα ταιριάξουν τα Dali 7. Θα ήθελα να έχει και ιντερνετικές δυνατότητες όπως ο Yamaha rn402d που έχω τώρα. Εκτός αν πάρω ενισχυτή χωρίς Ίντερνετ και πάρω και το μηχανήματακι της Yamaha που πρότεινε πριν ο φίλος , το οποίο προσδίδει δικτυακές δυνατότητες σε όλους τους ενισχυτές.
[DOUBLEPOST=1520076692][/DOUBLEPOST]
προφανως,αλλα οταν καλομαθεις στις δικτυακες ευκολιες του musiccast (και γενικοτερα συσκευων με διακτυακες δυνατοτητες) δυσκολα γυρνας πισω.Για μενα βεβαια ο καλυτερος συνδυασμος ειναι wxc-50 και A-S701,στο χιλιαρικο,αλλα ξεχωριστες συσκευες,καλυτερος ολοκληρωμενος.
Λες, Ε? Θα δω διαφορά με την πρόταση σου η οποία θα έχει και Dali 7 σε σχέση με τώρα που έχω Dali 1 και rn402d? Θα είναι εμφανής η διαφορά ακόμη και στο Spotify?

Timaras

Reaction score
2.153
Λες, Ε? Θα δω διαφορά με την πρόταση σου η οποία θα έχει και Dali 7 σε σχέση με τώρα που έχω Dali 1 και rn402d? Θα είναι εμφανής η διαφορά ακόμη και στο Spotify?
Εννοείται αυτό!! :)

Reaction score
1.064
Η παραγγελία μόλις έγινε... 499€ για Dali sensor 7 ήταν μια άκρως δελεαστική τιμή. Τώρα, ψάχνομαι και για αγορά ενισχυτή. Όχι άμεσα, σε κανένα χρόνο σίγουρα όμως. Περιμένω προτάσεις για ενισχυτή που θα ταιριάξουν τα Dali 7. Θα ήθελα να έχει και ιντερνετικές δυνατότητες όπως ο Yamaha rn402d που έχω τώρα. Εκτός αν πάρω ενισχυτή χωρίς Ίντερνετ και πάρω και το μηχανήματακι της Yamaha που πρότεινε πριν ο φίλος , το οποίο προσδίδει δικτυακές δυνατότητες σε όλους τους ενισχυτές.
[DOUBLEPOST=1520076692][/DOUBLEPOST]
Καλη τιμη ! Απο που αν επιτρεπετε?

Reaction score
375
514DFD8E-5BBF-45AA-B254-9EB559DD0C9A.jpeg
Η τιμή αυτή ειναι μονο για αυτό το χρωμα. Τα αλλά χρώματα έχουν 50€ επιπλέον.
Καλη τιμη ! Απο που αν επιτρεπετε?
[DOUBLEPOST=1520079826][/DOUBLEPOST]
Wx50 σε συνδυασμό με as701 ή κατευθείαν έναν 803? Τι προτείνεις από αυτά τα 2? Πως θα ακούω καλύτερα?

Reaction score
1.064
Λογικα εχουν ριξει την τιμη λογω της ελευσης του spector 6 . Η υπομονη εχει κερδος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.