Μετα το teac ud 501 που παμε?

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ωραιο το 503 ναι το ξερω δεν το εχω ακουσει αλλα πιστεύω δεν θα εχει τεραστιες διάφορες απο το 501περα απο την μεγαλύτερη δειγματοληψία στο κομματι του dsd.

Είναι πολύ διαφορετικό μηχανάκι γιατί έχουν αλλάξει chips.
Το 501 είχε Burr Brown ενώ το 503 ΑΚΜ.

Αξίζει να το δοκιμάσεις μόνο και μόνο για να διαπιστώσεις αν πρόκειται για ουσιαστική διαφορά.

BLUES

TV
Reaction score
996
Το βελβετ τσιπακι της ακμ 4490 ειναι απο τα καλυτερα ΔΣ Τσιπ του επαγγελματικου χωρου που κυκλοφορουν στην πιατσα απο κονσουμερ εταιριες
η δε υλοποιηση του 503 και ως ντακ και προενισχυτης και ενισχυτης ακουστικων ειναι χαι εντ για την κατηγορια τιμης του
στα 850 ε δηλαδη,με διακριτα υλικα γαλβανικες απομονωσεις,καλη τροφοδοσια και ρεσιβερ και πληρες συνδεσεων,μεχρι και εξωτερικο ρολοι παιρνει
Αξιζει η αναβαθμιση αυτη,Νικο
Μην ξεχνας,οτι εγω το συγκρινω με το Ροκνα που κανει 6 φορες απανω,και ειναι τπυμπανο λανερ ντακ ,και ομως στεκετε διπλα του επαξια

Reaction score
1.754
Συγνωμη για το off-topic :
Γιωργο εσυ απο μνημης θυμασαι το 503 vα ξεπερνα το Black Dragon ?

BLUES

TV
Reaction score
996
Συγνωμη για το off-topic :
Γιωργο εσυ απο μνημης θυμασαι το 503 vα ξεπερνα το Black Dragon ?
Αν και η υλοποιηση του ντραγκον(και αυτο με τσιπ ΑΚΜ)προυγουμενης γενιας) και η λιανικη του ειναι διπλασια του 503,μονο η διαφορα των τσιπ αυτης της γενιας,ανεξαρτητα απο την πολυ καλη ομολογουμενως υλοποιηση των ντραγκον και 503,το κανει να ειναι τουλαχιστον ισαξιο,και σαφως πιο μουσικο απο οποιαδηποτε σαυρα κυκλοφορει,να πουμε καλυτερο απο το μαιτεκ 192-σε μουσικοτητα και στα ισια με το μπρουκλιν(διπλασιας τιμης-εχτρα το φονο)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΠ αλλα σε φτηνοτερη υλοποιηση υπαρχει στο αουν(τιμη πιατσας 400 ε),γιαυτο ξεχωρησε και αυτο ως φονεας γιγαντων
Τελικα η νεα σειρα βεριτας της ΑΚΜ,ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΚΡΑΝ,ολα τα Δ/Σ τσιπακια των SABRE,BURRBRAUN-CIRRUSLOGIC-WOLFSON,ως τσιπ σχεδιαση και ηχητικο αποτελεσμα,ανεξαρτητα επιπεδου και τροπου υλοποιησης

Reaction score
20
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΠ αλλα σε φτηνοτερη υλοποιηση υπαρχει στο αουν(τιμη πιατσας 400 ε),γιαυτο ξεχωρησε και αυτο ως φονεας γιγαντων
Αν εννοείς το Aune S16, μπορείς να μου πεις που το βρίσκεις στα 400;
Ευχαριστώ

Reaction score
690
Αν και κάπως "ευγενικό" για τα γουστα μου , το 503 ειναι ενα ωραιο μηχανακι ηχητικα και οπτικα. Δεν λασπωνει όπως άλλες υλοποιήσεις παρόμοιας ηχητικής φιλοσοφίας και αυτό είναι επιτυχία. Όμως οποιαδήποτε σύγκριση με τον "μπρουκλη" της mytek είναι ατυχής. Είναι συσκευή άλλου επιπέδου. Ακόμα και το παλιο mytek είναι αλλού σε κάποια aspects.
Επίσης απο πότε η όποια ... "μουσικότητα" (?) αφήνει μακράν πισω τον ανταγωνισμό?

Τέλος , εγώ αντί για "φονέα γιγάντων" βλέπω έναν "θαμώνα αγγελιών"...

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani