Μετρήσεις με REW

Reaction score
11.788
eq κάνεις σε όλο το φάσμα ή μέχρι 400-500 που κάνουν συνήθως?
3 peaking filters του έχω όλα κι όλα, 2 σε συχνότητες των δορυφόρων και 1 σε συχνότητα sub. Κάνω βέβαια και διαχωρισμό crossover στα 80, για να φύγουν 2 κανάλια καθαρά για τους δορυφόρους και ένα κανάλι με delay και ρύθμιση στάθμης για το sub.

Reaction score
2.680
3 peaking filters του έχω όλα κι όλα, 2 σε συχνότητες των δορυφόρων και 1 σε συχνότητα sub. Κάνω βέβαια και διαχωρισμό crossover στα 80, για να φύγουν 2 κανάλια καθαρά για τους δορυφόρους και ένα κανάλι με delay και ρύθμιση στάθμης για το sub.
κατάλαβα, σε εμένα με δικάνο ντακ δεν παίζει τέτοιο έργο. Πα να πάρω ένα flex να τελειώνει το έργο. Τo shd πάει πολλα.

Reaction score
2.277
Με τοσο treatment που εχεις κανεις εχεις ενα απλο λοφακι να ριξεις πολυ βαθια στη ζωνη schroeder με ενα απλο peq με λιγο αρνητικο gain (δεν ηταν τυχαιο αυτο που σου ειπα) χωρις να εισαγεις phase distortion και extra delay αισθητο που θα προεκυπτε απο πολλα φιλτρα. Αλλωστε μονος σου το διαπιστωσες οτι δεν ηταν το θεμα στις μεσαιες και τις υψηλες.

Reaction score
2.680
Με τοσο treatment που εχεις κανεις εχεις ενα απλο λοφακι να ριξεις πολυ βαθια στη ζωνη schroeder με ενα απλο peq με λιγο αρνητικο gain (δεν ηταν τυχαιο αυτο που σου ειπα) χωρις να εισαγεις phase distortion και extra delay αισθητο που θα προεκυπτε απο πολλα φιλτρα. Αλλωστε μονος σου το διαπιστωσες οτι δεν ηταν το θεμα στις μεσαιες και τις υψηλες.
ta ξύλωσα ολα ένα πάνελ στο πλαι και 2 στο ταβανι εχω μόνο.
Δεν διαφωνω ελάχιστο eq θελει απο χαμηλομεσσαια και πάνω.

σε αντιπαράθεση οι γραμμές μου με την harman +10

harmam R.jpg

harman L.jpg

περα απο τα χαηλα που γίνεται της πόπης εκει στα 300-600 θελει λίγη βοηθεια.

wizzy To σκέφτομαι, ειδικα αμα βάλω και τα χρηματα από τον p6 και eversolo που θα στείλω ειναι δελεαστικό

Reaction score
2.680
λίγη βοήθεια με το apo.
Έχω βάλει το Peace ui γιατι το σκέτο apo θελει πτυχιο.

Μετράω στο rew, μπαίνω στο eq φτιαχνω ότι ειναι να φτιάξω τεσπα και το κάνω save τα φίλτρα.

eqsettings.png

Screenshot_5.png

Παιρνω τα 2 αρχεια που έχω βγάλει L - R και παω να τα βάλω στο peace. Κάνω Import το R όλα οκ. Μόλις πάω να κάνω import το L μου κάνει overight τα πάντα.

Αν ανοίξω το graph window και παω να κάνω από εκεί import μου δίνει error ότι το αρχείο δεν προέρχεται από το rew.

Screenshot_6.png

Μόνο χεράτα καταφερα να τα βάλω. Αλλά οι αλλαγές έτσι ειναι σκότωμα. Τι διάολο μου διαφεύγει;

Reaction score
2.680
Το βρήκα το γαμήδι. Για όποιον έχει το ίδιο πρόβημα:

Πρέπει να πας στο Αll channel και να του πεις να τα έχει seperate L + R.

Κάνεις το import, αντιγράφεις από το ALL στο πχ Left
Ξανακάνεις import και του λες όχι στο μηνύμα να εισάγει απλα τα νέα φίλτρα και να μην κάνει overwright τα πάντα.
Αντιγράφεις απο το All στο Right.

Κάνεις flatten το all, απενεργοποίεις όλα τα κανάλια εκτός του LR και σώσεις το σκασμένο και έγινες!

σε κάθε κανάλι αν ανοίξεις το graph σου δείχνει πόσα db headroom χάνεις. Οριζεις το preamp volume λιγο περισσότερο από αυτό που δειχνει το φίλτρο για να αποφύγεις το digital clipping.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp