Με ενοχλει...

Reaction score
4
Από σήμερα αποσύρω τα μεγάλα γράμματα νούμερο 3 και τα κόκκινα.
Δέχθηκα απειλητικά pm μηνύματα κατά της ζωής μου! :happy_5::happy_5::happy_5:

Όσο για τα ορθογραφικά λάθη πιστεύω να τα έχω μειώσει. Είμαι ενας από αυτούς που κάνουν λάθη. Αλλα και πάλι όπως είπε και κάποιος άλλος δεν γράφουμε και δεν κρατάμε τα πρακτικά του Αριου Πάγου.

Βέβαια σέβομαι την Ελληνική γλώσσα και κατανοώ ότι τα ορθογραφικά λάθη δεν είναι και ότι καλύτερο. :mad_1: Για αυτό φρόντισα να τα μειώσω..
Στο κάτω κάτω της γραφής καλό στους εαυτούς μας θα κάνουμε.. Δεν το κάνουμε ούτε για το forum ούτε για τους <<παράξενους>> που μπορεί να τους ενοχλούν τα ορθογραφικά.

Και μην μου την πέσετε με τον όρο ‘’παράξενους’’ που έγραψα.
Το εννοώ και το λέω, γιατί το θεωρώ παραξενιά σε ένα forum να κάνουμε τους άλλους να αισθανθούν άσχημα η να προσπαθήσουμε να τους μειώσουμε επειδή είναι ανορθόγραφοι. Αυτό έχει γίνει σε πολλούς όπως και σε μένα!
Δέχομαι όμως όπως είπα να γίνει μια νύξη στο άτομο που κάνει τα λάθη με ωραίο και καλοπροαίρετο τρόπο… :cool_4:

Όσο για τα Greeklish είναι κουραστικά στην ανάγνωση. Άσε που δεν τα διορθώνει και το Word! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

[FONT=&quot]A[/FONT][FONT=&quot]υτα και από μένα… .
[/FONT]

Reaction score
1
Απάντηση: Με ενοχλει...

Ως προς τον τύπο των μηνυμάτων με ενοχλεί και εμένα η χρήση των greeklish σε σημείο όπου όταν πρόκειται για μεγάλο κείμενο να αδυνατώ να το διαβάσω.
Επίσης με ενοχλεί το (σπάνιο) φαινόμενο της εμφάνισης ορθογραφικών όχι από άγνοια αλλά από καθαρή τεμπελιά (λ.χ συστηματική χρήση μόνο του γιώτα).

Ως προς την ουσία με ενοχλεί κυρίως η αγένεια και η ματαιοδοξία, ενίοτε και η ξεροκεφαλιά.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
πρεπει να ομολογησω πως δεν μου αρεσουν τα μηνυματα με μεγαλα γραμματα και χρωματιστους χαρακτηρες(ακουτε οι δυο Γιαννηδες?:happy_4: )

Ο μεγάλος Γιάννης δε φταίει. Λόγω ηλικίας δε βλέπει καλά και ο γιατρός του είπε να κάνει γαργάρες με Comic Sans Serif. :prof:

Reaction score
14
Απάντηση: Με ενοχλει...

Επίσης με ενοχλεί αυτός ο vBulletin. Είναι πολύ αργός...wall_1

Μήνυμα vBulletin
Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά μετά απο 6 δευτερόλεπτα!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Με ενοχλει...

Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά μετά απο 6 δευτερόλεπτα!​
Αυτο ειναι περοσσοτερο θεμα ασφαλειας απο κακοβουλες προσπαθειες να ριξουν τον σερβερ.
Με ενα ρομποτακι στο search χωρις αυτην την παραμετρο θα ηταν πολυ ευκολο να το κανεις να σερνεται και να σκασει στο τελος.:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

Από σήμερα αποσύρω τα μεγάλα γράμματα νούμερο 3 και τα κόκκινα.
Δέχθηκα απειλητικά pm μηνύματα κατά της ζωής μου! :happy_5::happy_5::happy_5:
[FONT=&quot][/FONT]
Σε αντίθεση μ'εσένα εγώ θα κρατήσω τα μεγάλα πράσινα γράμματα........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ...............κι ας κράζει ο μαστρο-Καφάτος.:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: .......ελπίζω κι ο Δημητρόπουλος να κάνει το ίδιο..... :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: .........κι όσο για τα pm μή φοβάσαι.......σκύλος που γαβγίζει δε δαγκώνει.:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Για τα γκρίκλις ούτε κουβέντα......:respect:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

Σε αντίθεση μ'εσένα εγώ θα κρατήσω τα μεγάλα πράσινα γράμματα........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
OXI ρε γιανναρα....."happy_1" .....μας εχεις βγαλει τα ματια.........

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

OXI ρε γιανναρα....."happy_1" .....μας εχεις βγαλει τα ματια.........
Για σε παρακαλώ......όχι και με μικρό το αρχικό του ονόματός μου......δεν είμαι ψείρα εγώ. :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
7
Σε όλα τα φόρουμ με ενοχλεί η πολυλογία καθώς και τα μηνύματα με περιεχόμενο σε smileys μεγαλύτερο από 40% (πόσο μάλλον αυτά που περιέχουν μόνο smileys).

Ειδικά όμως με ενοχλεί και δεν μπορώ να καταλάβω πώς διάολο σε ένα φόρουμ με μέσο αριθμό μηνυμάτων ανά μέλος π.χ. 400, να υπάρχουν μέλη με 5 και 10 χιλιάδες ποστς (σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα). Τι συμβαίνει; Τι λένε σε τόσα μηνύματα πια; Είναι τόσο φωτεινοί παντογνώστες; Είναι αστείρευτοι θησαυροί γνώσεων που συνεισφέρουν στα φόρουμ με την προσφορά τους; Είναι μαϊντανοί; Δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν; Απλά μιλάνε πολύ; Πώς είναι δυνατόν να έχουν πάντα κάτι να πουν επί παντός επιστητού;
Θεωρώ ότι δεν έχουν, και γι'αυτό ενοχλούμαι κιόλας.

Reaction score
4
Και γιατι σε πειραζει αυτο?
Ας γραφουν και 100 posts την ημερα! Δεν μας αναγκαζει να τα διαβασουμε κανεις! Ετσι δεν ειναι?
Οτι υπαρχουν και καποια ατομα που το παιζουν παντογνωστες οπως λες μπορει και να υπαρχουν! Θα τους κανεις καλα εσυ η εγω?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εμένα με ενοχλούν, κυρίως, όσοι ενοχλούνται με θέματα που δεν θα έπρεπε να ενοχλούνται...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επίσης ξέχασα να πω ότι με ενοχλεί το υπερβολικό λάδι στην χωριάτικη... :happy_9:

Reaction score
0
Εμένα με ενοχλούν, κυρίως, όσοι ενοχλούνται με θέματα που δεν θα έπρεπε να ενοχλούνται...
αν και μου εισαι πλέον εντελώς αχώνευτος.. θα συμφωνήσω μαζί σου!!!!!!!!!
χεχεχεχεχεχε!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αν και μου εισαι πλέον εντελώς αχώνευτος.. θα συμφωνήσω μαζί σου!!!!!!!!!
χεχεχεχεχεχε!!!!!!!!
Μπουαχαχα! Ήδη έχω έτοιμο τον νέο σου τίτλο... :crazy_3:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

Μήπως τα ψειρίζεις πολύ τα πράγματα? :crazy_3:
:cool_4:

Για σε παρακαλώ......όχι και με μικρό το αρχικό του ονόματός μου......δεν είμαι ψείρα εγώ. :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:
Βρε ΓΙΑΝΝΗ συγνωμη μου εφυγε καταλαθος....:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

Βρε ΓΙΑΝΝΗ συγνωμη μου εφυγε καταλαθος....:happy_9:
Perfect. :cool_4: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo