Με μια ματια...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νομιζω πως μετα την επιτυχια του νηματος "Καλη ταινια, καλη εικονα" ειναι εκδηλη η αναγκη ενος νεου στο οποιο θα παρουσιαζονται οι παραγωγες, σε HD μορφη παντα, οι οποιες ομως δεν ανηκουν στο προηγουμενο.
Εδω δηλαδη θα μπαινουν οι ταινιες εκεινες οι οποιες δεν αξιζουν ολοκληρα κατεβατα αλλα μερικες γραμμες ωστε να ενημερωνονται οι αναγνωστες περι τινος προκειται.
Και πως θα γινεται αυτη η επιλογη?
Πολυ απλα, υποκειμενικα.
Εαν π.χ.εγω τοποθετετησω μια ταινια στο "Καλη ταινια, καλη εικονα" ο π.χ. xfader δυναται να την τοποθετησει εδω και να την "θαψει" εαν το θελησει η και τουμπαλιν.
Η μπορει να συνεχισει την συζητηση και στο προηγουμενο εαν το θελησει.
Ο κυριος λογος υπαρξης αυτου του νηματος ομως ειναι ο "φορτος" ταινιων οι οποιες μενουν ασχολιαστες και οι οποιες, παρ' ολα αυτα, εχουν παιχτει στα home theaters πολλων μελων.

Τι λετε?
Συμφωνειτε?
Και για να ξεκινησουμε, παμε στο πρωτο δειγμα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Με μια ματια...

Safe (2012)

Κινεζικη μαφια, Ρωσικη μαφια, ενα μικρο κοριτσακι-θαυμα και ο Jason Statham σκοτωνει, καταστρεφει , πυροβολει και, φυσικα, δεν γελαει ποτε.
Μα επιτελους, δεν θα βρεθει ενας σκηνοθετης να του δωσει εναν διαφορετικο ρολο?
Μπορει και να το αξιζει ο ανθρωπος...
Δυστυχως η κοπια μου ειχε προβληματα ηχου και εκανε την θεαση-κανω και αλλα πραγματα συγχρονως-ακομα πιο εκνευριστικη.
Μονο για τους υπερφανατικους του ειδους...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852

Θα το δω σήμερα. Το περιμένω πώς και πώς. Αφού δεν σου άρεσε μάλλον καλό θα είναι... :105:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

Jack and Jill

Άλλη μια ανάλαφρη σαχλοταινία του Adam Sandler με κάποιες έξυπνες σκηνές, αποτυχημένη η ερμηνεία του να παίζει τον ίδιο και την δίδυμη αδερφή του, αλλά όλη η αξία είναι η συμμετοχή του Al Pachino.
Άλλη μια οικογενειακή ταινία για ένα ευχάριστο δίωρο και ως εκεί.
Ταινία για μια φορά.
Η εικόνα όμως είναι πολύ καλή.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα το δω σήμερα. Το περιμένω πώς και πώς. Αφού δεν σου άρεσε μάλλον καλό θα είναι... :105:
Tωρα, να περιμενω εγω την κριση σου ή εσυ την δικη μου; θα το δω αποψε, αλλα ελπιζω να με προλαβεις απο κανενα...ολισθημα:114:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852

Tωρα, να περιμενω εγω την κριση σου ή εσυ την δικη μου; θα το δω αποψε, αλλα ελπιζω να με προλαβεις απο κανενα...ολισθημα:114:
Έγραψα στο άλλο thread σχετικά.
Αν και δεν τρελάθηκα, το Safe ήταν για μένα κλάσεις ανώτερο από κάτι Ισπανικές και Ινδονησικές παραγωγές που μου πρότεινε ο Μπαρούτας και είδα, ελλείψει αμερικάνικων παραγωγών. :105:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Martha Marcy May Marlene (2011)

Η προταση της κας Καφατου για αυτη την εβδομαδα κανονικα θα επρεπε να παει στο αλλο νημα αλλα μονο και μονο επειδη το προτεινε εκεινη και οχι εγω παει στα...αζητητα.:126:
Περα απο την πλακα, προκειται για πολυ καλη ταινια η οποια εμβαθυνει στην "τρελλα" των Αμερικανων για τα κοινοβια αλλα και τα ψυχολογικα προβληματα-εως και παραισθησεις-που δημιουργουνται μετα την απομακρυνση τους απο αυτα.
Μοναδικη η ερμηνεια της Elisabeth Olsen
Δυστυχως δεν ειναι για ολους καθως πολλοι θα εκσφενδονισουν το remote control στην πανακριβη συσκευη τους με την ελπιδα πως η υποθεση θα κυλησει πιο γρηγορα αλλα εις ματην....
Τιποτα ιδιαιτερο στο τεχνικο κομματι.
Δειτε την με δικη σας υπευθυνοτητα...

Διακρισεις

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852

Από θυμάρι σκίζει πάντως!!! :143:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Bad ass. Είχα όρεξη να δω ξύλο με τη σέσουλα. Δυστυχώς η ταινία δε φτάνει τα cult επίπεδα της προηγούμενης ταινίας του Danny Trejo (μορφή ο τύπος) Machete. Έλειπαν τα μεμε της Lindsay Lohan και της μάνας της. (ναι καλά διαβάσατε)
Δείτε το machete πρώτα. Αν δε σας αρέσει μη χαλάσετε το χρόνο σας μ' αυτό.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Ξαναείδα μετά από πολλά χρόνια το Dragonheart.
Το θυμόμουν καλύτερο, 6 με το ζόρι.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Με μια ματια...

Jack and Jill

Άλλη μια ανάλαφρη σαχλοταινία του Adam Sandler με κάποιες έξυπνες σκηνές, αποτυχημένη η ερμηνεία του να παίζει τον ίδιο και την δίδυμη αδερφή του, αλλά όλη η αξία είναι η συμμετοχή του Al Pachino.
Ταινία για μια φορά.
Ααααα παναγια μου Μιχαλη μαυρο χαλι ρε φιλε μιλαμε μονο ντοματες που δεν εφαγα το πρωτο τεταρτο που την εβαλα!!!! Με το ζορι ειδα καμμια ωρα κ αυτη μονος μου στα κρυφα :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Martha Marcy May Marlene (2011)
........................
Δυστυχως δεν ειναι για ολους καθως πολλοι θα εκσφενδονισουν το remote control στην πανακριβη συσκευη τους με την ελπιδα πως η υποθεση θα κυλησει πιο γρηγορα αλλα εις ματην....
Τιποτα ιδιαιτερο στο τεχνικο κομματι.
Δειτε την με δικη σας υπευθυνοτητα...
Διακρισεις
Προσπαθησαμε Ανδρεα μου, αλλα μονον για μιση ωρα! Αν κι εκεινο το βραδυ ηταν εντελως αναποδο - τεσσερες ταινιες αποπειραθηκαμε να δουμε (απο μια ντουλαπα 4,5TB), αλλα δεν "εκατσε" καμια! Μαλλον καποιος ηταν...αναδρομος φαινεται:):):)
Έγραψα στο άλλο thread σχετικά.
Αν και δεν τρελάθηκα, το Safe ήταν για μένα κλάσεις ανώτερο από κάτι Ισπανικές και Ινδονησικές παραγωγές που μου πρότεινε ο Μπαρούτας και είδα, ελλείψει αμερικάνικων παραγωγών. :105:
Aρα να μην δω το...ινδονησιακο!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852

Aρα να μην δω το...ινδονησιακο!
Δεν είναι χάλια, δεν είναι όμως αμερικάνικο.

Υ.Γ. Εγώ "σκότωσα" και την προέλευσή του. Ινδονησικό... χαχαχα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν είναι χάλια, δεν είναι όμως αμερικάνικο.

Υ.Γ. Εγώ "σκότωσα" και την προέλευσή του. Ινδονησικό... χαχαχα
Οχι ρε συ, μη κομπλαρεις: νησι δεν ειναι; αρα ...Ινδονησικο:)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με μια ματια...

Jack and Jill

Ταινία για μια φορά.

Ααααα παναγια μου Μιχαλη μαυρο χαλι ρε φιλε μιλαμε μονο ντοματες που δεν εφαγα το πρωτο τεταρτο που την εβαλα!!!! Με το ζορι ειδα καμμια ωρα κ αυτη μονος μου στα κρυφα :)

Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, σάρωσε αυτή η ταινία στα βραβεία......Χρυσά Βατόμουρα 2011-2012:

Ninety-seven percent of the critics at Rotten Tomatoes disliked Adam Sandler's two-for-one twaddle-fest of a twin comedy JACK & JILL — and apparently 100% of RAZZIE Award Voters agreed. In April Fools' night ceremonies in Santa Monica, JACK & JILL set a new record, becoming the first film in the 32-year history of the RAZZIES to "win" every single tacky trophy handed out at the annual Oscar spoof — a total of TEN Dis-Honors.

Και έχει και συνέχεια το άρθρο, για όποιον ενδιαφέρεται είναι από την επίσημη σελίδα που διοργανώνει κάθε χρόνο τα αντίστοιχα Oscars των χειρότερων ταινιών λίγες μέρες μετά από τα κανονικά Oscars: http://www.razzies.com/history/12winners.asp

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037

Last edited by a moderator:

Reaction score
8

Warrior (2011)

Aμερικλανιά αλλά έχει την καλή ερμηνεία του Nick Nolte καλογυμνασμένα
κορμιά & δυνατές μάχες..
Τα 140 λεπτά περνάνε εύκολα & διασκεδαστικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Wrath of the Titans

6,1 στο imdb.
Λογική η βαθμολογία καθότι τεχνικά είναι του 10 και καλλιτεχνικά του 2,οπότε ένας μ.ο. στο 6 του αρμόζει:116:

Άντε και λίγο πιο αναλυτικά:
Ως φιλμ είναι μια τεχνολογική επίδειξη απο άποψη στο τι μπορεί να κάνει το Hollywood εφόσον υπάρχει budget.Στα θετικά της επίσης και ο κόκκος που έχει διατηρηθεί δίνοντας μια ''υφή'' φίλμ.Στην έκδοση που είδα δεν υπήρχαν προβλήματα με DNR(εκτός απο κάποια κοντινά σε πρόσωπα των πρωταγωνιστών όπου υπήρχε μια μικρή υποψία γυαλάδας),banding κτλ..Ο ήχος απλά θερίζει,αν και έχω μια αίσθηση ότι είναι λίγο hot γραμμένη η ένταση.
Απο ηθοποιία και λοιπά δεν σώζεται με τίποτα,ούτε καν τα 2-3 βαριά ''χαρτιά'' που έχει επιπλέουν.Το σενάριο φυσικά είναι τρικυμία εν κρανίω.

Συνίστατε ανεπιφύλακτα ως demo καθώς και για τον xfader(εντάξει θα ξενερώσεις λίγο με το παιδάκι αλλά τι να κάνουμε)..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.852

Συνίστατε ανεπιφύλακτα ως demo καθώς και για τον xfader(εντάξει θα ξενερώσεις λίγο με το παιδάκι αλλά τι να κάνουμε)..
Αυτό το στοιχείο μου αρκεί: :107:

Ως φιλμ είναι μια τεχνολογική επίδειξη απο άποψη στο τι μπορεί να κάνει το Hollywood εφόσον υπάρχει budget.
Τα υπόλοιπα είναι για χασομέρηδες. :116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv