Με πιάτο 37 cm θα πιάνω τίποτα?

Reaction score
0
Γνωστή αλυσίδα super market, διαφημίζει το παρακάτω πακέτο (59€) :
Περιλαμβάνονται: 1 δορυφορικό πιάτο 37 cm, 1 ψηφιακός δορυφορικός δέκτης με 4500 θέσεις μνήμης, MPEG 2 + DVB, LNB Single (ψηφιακό και αναλογικό), καλώδιο scart
Οπτικοακουστικό σήμα, αυτόματη αναζήτηση προγραμμάτων, EPG έως 7 ημέρες, λήψη ραδιοφώνου, Super Fast Videotext 800 σελίδες, λειτουργία Plug & Play, επιλογή υπότιτλων & γλώσσας, λειτουργία Multipicture και zoom
Με τηλεχειριστήριο
Περιοχή συχνότητας Low Band 10,7 - 11,7 GHz, High Band 11,7 - 12,75 GHz
Σε βαλιτσάκι φύλαξης
3 χρόνια εγγύηση
Συσκευασία

Αναρωτιέμαι αν αξίζει , αλλά και τι δορυφόρο μπορεί να πιάσει κάποιος με τέτοιο πιάτο και δέκτη.

Reaction score
1
Τους πολύ δυνατούς. Hellassat, Hotbird - χωρίς όμως μεγάλα περιθώρια σε περίπτωση συνεφιάς/βροχής κλπ.

Reaction score
786
Και βεβαια οχι ολα τα καναλια απο αυτους...

Αν ο δεκτης παιρνει "πειραγμα" ισως να αξιζει, ακομα και αν το πιατο βρεθει να κανει παρεα στα ταψια της κουζινας.

Reaction score
0
μολις τωρα κοιταζα τη συγκεκριμενη συσκευη και με ενδιαφερει κι εμενα...

δλδ, οταν λετε όχι ολα τα καναλια και όχι όλες τις εποχες μπορειτε να πειτε λιγο
πιο συγκεκριμενα καθοτι (πολύ) άσχετος με το θεμα?

π.χ. Για eurosport, motorstv και αλλα αθλητικα καναλια θα εχω προβλημα?

ευχαριστω

Reaction score
1
μολις τωρα κοιταζα τη συγκεκριμενη συσκευη και με ενδιαφερει κι εμενα...

δλδ, οταν λετε όχι ολα τα καναλια και όχι όλες τις εποχες μπορειτε να πειτε λιγο
πιο συγκεκριμενα καθοτι (πολύ) άσχετος με το θεμα?

π.χ. Για eurosport, motorstv και αλλα αθλητικα καναλια θα εχω προβλημα?

ευχαριστω
Σε hotbird, αυτά τα κανάλια δεν είναι ελεύθερα άρα δεν κάνει ο δέκτης.

Υπάρχουν σε άλλους δορυφόρους ελεύθερα(νομίζω - παλιά υπήρχαν) αλλά το πιάτο είναι πολύ μικρό γι' αυτούς, άρα μάλλον δεν κάνει.

Reaction score
180
Κυταξε........, το πιατο λογω μεγεθους δεν θα πιασει σχεδον τιποτα. Επισης ο δεκτης, πιθανως δεν θα εχει καταλληλη υποστηριξη, οποτε και 80αρι πιατο να αγορασεις εξτρα, δεν προκειται να δεις αυτα που θα βλεπεις με ενα υποστηριζόμενο δεκτη των 80€.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv