Με ποια κριτήρια αγοράζουμε?

Με ποια κριτήρια αγοράζω

• Αγοράζω DVD Player με κριτήριο τις ευκολίες αλλά και την ποιότητα του μηχανήματος και τις καλές κριτ

Votes: 0 0,0%
  • Αγοράζω DVD Player με κριτήριο τις ευκολίες αλλά και την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου από την

• Αγοράζω DVD Player κινέζικο με τις ίδιες ευκολίες που τα κάνει όλα και συμφέρει

• Άλλο, δεν ξέρω, δεν απαντώ

• Total voters
    10

Reaction score
49
1)Αγοράζω κάποιο επώνυμο κατ' αρχήν. Ακόμα κι αν παίζει το ίδιο με ένα no name τουλάχιστον θα είμαι ψυχολογικά εντάξει (κλασικές σκέψεις που κάνουμε......Αν έδινα 50 ευρώ παραπάνω μήπως έπαιζε καλύτερα?.....Λες να μου χαλάσει?........τώρα που πατάω το κουμπί θα ανοίξει ή θα το πετάξω?..........κ.ο.κ.)
Ακόμα κι αν οι ερωτήσεις είναι χαζές οι ανυπόστατες, έχω τουλάχιστον την ψυχολογία που ανεβασμένη.......Και όλα θα μου φαίνονται πιο καλά!! :roll: :wink:

2)Επιλέγω μηχανήματα που έχουν τουλάχιστον μια αξιοπρεπή+ ποιότητα κατασκευής (που φαίνεται και στο μηχάνημα & στο τηλεχειρηστήριο ακόμα και στο βάρος....) και τις απαραίτητες δυνατότητες (επιλογή format, αλλά κυρίως ικανότητα συνδεσμολογίας στην εικόνα.......)

3)Τσεκάρω καλές κριτικές των περιοδικών, φίλων μέσα ή έξω από το AVsite αλλά και γενικές κριτικές στο internet

4)Προσπαθώ (αν γίνεται) να το δω να παίζει (ιδιαίτερα σε εικόνα αλλά και ήχο) και να προσέξω την ποιότητά του στην λειτουργία (μηχανικοί θόρυβοι, ποιότητα πλήκτρων, πόσο ποιοτικά δουλεύει το συρταράκι του κ.ο.κ.)

5)Δεν πάω στην elit των μηχανημάτων γιατί κατ' αρχήν είναι πανάκριβα (και αυτό που τώρα θα το πληρώσεις 2 χιλιάρικα, σε ένα εξάμηνο θα το αγοράζεις το πολύ με 900-1200 ευρώ.....)

6)Περιορίζω το budget περίπου στα 500 μέχρι 600-650 ευρώ. Δηλ. μια κατηγορία που παίζει πάρα πολύ καλά συνολικά χωρίς να την πληρώσεις πανάκριβα. Είναι για μένα η best value for money! Άλλωστε με τις εξελίξεις να τρέχουν (εν όψη HD & Blue-Ray κ.ο.κ.) το θεωρώ κουταμάρα (εγώ βέβαια διότι ως γνωστόν περι ορέξεως.........) να πληρώσεις 2 ή 3 (ή και παραπάνω) για ένα DVDp!!!

7)To επόμενο DVDp που θα αγοράσω είναι (κατά 99%) το PS3 (που θα τα κάνει όλα και συμφέρει......)(σε περίπου 10 μήνες και οι ενδείξεις μιλούν για κόστος κάπου στα 600-750 ευρώ.......Αλλά προσοχή μιλάμε για Blue-Ray και θα παίζει και όλα τα παλιά παιχνίδια των PS και τα DVD........)

Πάλι την πολυλογία έπιασα!!! :roll: :wink: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός